2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Daha erken çıkmayabilir, eğer elinde test varsa sabah ilk idrarla tekrarla, ya da kan testi yaptır. Bu bekleme süreci insanı daha çok yıpratıyor İnşallah vardır canım... Hangi marka ile yaptın?

o hamile kalmak için kuzum, sen hamiş değil misin? takvim var ya , ondan şaşırdım
:) değilim o uğur getirsin diye daha çalışma zamanı bile gelmedi, önceki kayıplarımda kalbi atınca koyacağım diyordum. Nasip olmadı, bu sefer tam tersini yapayım dedim. Rabbim belki ol der bu ay...

rabbim gönlüne göre versin canım,bu ay inşallah hepimize uğurlu gelir..

Adetime 2 gün var evde de ovılasyon testi olduğu içim onları yaptım acaba yumurtluyor muyum yoksa hamilemiyim

Eklentiler

• IMG_20151022_170637.jpg
    101,6 KB · Görüntüleme: 138
Bunun ovulasyn testi olduguna eminmisin bu gebelik testine benziyo ve pozitif gibi duruyo kan tahlili yaptırırsan daha net öğrenirsin
Eminim canım lh testi bunlar eğer hamileysem bir sure beklemek istiyorum daha önce bir kaç kez kaybettim HCG değerlerin 45 ti 100 dü sonra artmadı 4 yıl sonra melegime kızıma kavustum su an bebeğim 7 aylık ama tekrar hamile kalsamda seve seve dogurmayı isterim çünkü 3 düşükten sonra kızımı buldum tekrar hamile kalırsam arka arkaya büyürler ama eşim e sürpriz olsun istiyorum adetin geçtikten 2 hafta sonra kan testi dusunuyorum

Adet gününe 2 gün mü var ?

Ben 3 gün kala gittim beta hcg 30 çıktı hamileyim bugun tekrar gittim mesela bir hafta geçti 500 e çıktı kan tahlilinde anlayabilirsin canm
Canım gozunaydın Allah tamamına erdirsin kalp atışı duyulmadan eşim hamile olduğumu düşünmüyor istiyorum ki gittiğimizde Dr a hem ultrason da görmek hem de kalp atışını duymak bir kaç kez travma atlattık bebekle ilgili o yüzden

Anladım canım hakkında hayırlısı ne ise o olsun inşallah

[QUOTEselale0101, post: 43168705, member: 576603"]Sağol canım cumlemiz hakkında hayırlısı olsun[/QUO selale0101 CAnim ngecmis olsun ne güzel bebegine kavusmussun insallah kardesi tez vakit gelir seni bekletmeden izmeden.Benimde dört dusugum var bir oglum var kardes icin ugrasiyorum insallah olur en kisa zamanda bu topikte kardes icin ugrasan ve kayiplari olan arkadaslar var birbirimizi anlariz çok keyifli bir topik olur diye düşünüyorum insallah banada bu topikte yazmak nadip olur

Aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…