- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
-
- Konu Sahibi matsiyahoje
o hamile kalmak için kuzum, sen hamiş değil misin? takvim var ya , ondan şaşırdımPre-seed diye bir jel var. Ben almayı düşünüyorum. İnşallah vesile olur... Kullanan var mı ?
Daha erken çıkmayabilir, eğer elinde test varsa sabah ilk idrarla tekrarla, ya da kan testi yaptır. Bu bekleme süreci insanı daha çok yıpratıyorkızlar yaaa, dua edin ne olur bat 25 ekim, dün test yaptım idrar, koca bir negatif... kasıklarımda batma, yanma, göğüslerde hassasiyet var yaklaşık 1 haftadır, bu ay gelsin artık meleğim hayırlısıysa....
:) değilim o uğur getirsin diye daha çalışma zamanı bile gelmedi, önceki kayıplarımda kalbi atınca koyacağım diyordum. Nasip olmadı, bu sefer tam tersini yapayım dedim. Rabbim belki ol der bu ay...o hamile kalmak için kuzum, sen hamiş değil misin? takvim var ya , ondan şaşırdım
inşallah canım, Rabbim gönlüne göre versin :):) değilim o uğur getirsin diye daha çalışma zamanı bile gelmedi, önceki kayıplarımda kalbi atınca koyacağım diyordum. Nasip olmadı, bu sefer tam tersini yapayım dedim. Rabbim belki ol der bu ay...
rabbim gönlüne göre versin canım,bu ay inşallah hepimize uğurlu gelir..kızlar yaaa, dua edin ne olur bat 25 ekim, dün test yaptım idrar, koca bir negatif... kasıklarımda batma, yanma, göğüslerde hassasiyet var yaklaşık 1 haftadır, bu ay gelsin artık meleğim hayırlısıysa....
ım, inşallahrabbim gönlüne göre versin canım,bu ay inşallah hepimize uğurlu gelir..
ınsallah
Gayet iyi bence :) Allah tamına erdirsin inşallah
4 haftalıktır zaten regl tarihine göre 3+ günlerdesindir.
Adetime 2 gün var evde de ovılasyon testi olduğu içim onları yaptım acaba yumurtluyor muyum yoksa hamilemiyim
Eminim canım lh testi bunlar eğer hamileysem bir sure beklemek istiyorum daha önce bir kaç kez kaybettim HCG değerlerin 45 ti 100 dü sonra artmadı 4 yıl sonra melegime kızıma kavustum su an bebeğim 7 aylık ama tekrar hamile kalsamda seve seve dogurmayı isterim çünkü 3 düşükten sonra kızımı buldum tekrar hamile kalırsam arka arkaya büyürler ama eşim e sürpriz olsun istiyorum adetin geçtikten 2 hafta sonra kan testi dusunuyorumBunun ovulasyn testi olduguna eminmisin bu gebelik testine benziyo ve pozitif gibi duruyo kan tahlili yaptırırsan daha net öğrenirsin
Eminim canım lh testi bunlar eğer hamileysem bir sure beklemek istiyorum daha önce bir kaç kez kaybettim HCG değerlerin 45 ti 100 dü sonra artmadı 4 yıl sonra melegime kızıma kavustum su an bebeğim 7 aylık ama tekrar hamile kalsamda seve seve dogurmayı isterim çünkü 3 düşükten sonra kızımı buldum tekrar hamile kalırsam arka arkaya büyürler ama eşim e sürpriz olsun istiyorum adetin geçtikten 2 hafta sonra kan testi dusunuyorum
EwetAdet gününe 2 gün mü var ?
Canım gozunaydın Allah tamamına erdirsin kalp atışı duyulmadan eşim hamile olduğumu düşünmüyor istiyorum ki gittiğimizde Dr a hem ultrason da görmek hem de kalp atışını duymak bir kaç kez travma atlattık bebekle ilgili o yüzdenBen 3 gün kala gittim beta hcg 30 çıktı hamileyim bugun tekrar gittim mesela bir hafta geçti 500 e çıktı kan tahlilinde anlayabilirsin canm
Canım gozunaydın Allah tamamına erdirsin kalp atışı duyulmadan eşim hamile olduğumu düşünmüyor istiyorum ki gittiğimizde Dr a hem ultrason da görmek hem de kalp atışını duymak bir kaç kez travma atlattık bebekle ilgili o yüzden
Sağol canım cumlemiz hakkında hayırlısı olsunAnladım canım hakkında hayırlısı ne ise o olsun inşallah
Aminnnyazilarinizi okuyunca gozlerim doldu
benim oglumda hergun kardesim gelsin diyor
bugun bile yolda birini gosterdi bak kardesi var benim yok dedikardesim olsun onu opucem dedi
dusuk yaptiktan sonra daha cok kardes ister oldu
temmuzdan beri sabirla ve hergun sorarak kardesini soruyor
Rabbim hepimize insallah bu guzel haberleri vermeyi nasip etsin