- 14 Ekim 2015
- 137
- 111
- 32
-
- Konu Sahibi matsiyahoje
Yani beklenmeyen adet tarihi gelmesin bebis gelsin inşallah[/QUOTE][QUOTE="Gorkemsaglam, post: 43128438, member: 71035inşallahklenen adet tarihi
Canim[/QUOTE]Canım hayırlı olsun darısı basima adete ksc gun kala baktırdın="virtue, post: 43145196, member: 436531"]Kızlar tahlil yaptırdım beta hcg 19.79
galiba hamileyimmAllah tamamına erdirir insallah. isteyen herkese de hayırlı haberleri tez zamanda versin
tebrikler canım Allah tamamına erdirsinKızlar tahlil yaptırdım beta hcg 19.79
galiba hamileyimmAllah tamamına erdirir insallah. isteyen herkese de hayırlı haberleri tez zamanda versin
Hayırlı olsun canım :)dusuk yapmasaydım eğer bu ay doğum yapacaktım NasiPte bu ay tekrar hamilelik haberi almak varmis
Ben de yumurtlama döneminde yaptım ama farklılığı anlamadım neden kaynaklanıyor olabilirÖylede ama olay farklı galiba ben senden birkaç gün önce doğum yapıcam çünkü ilk beta hcg 30 dü benim bide geçen hafta yarın tekrar gitcem ben yumurtlama tarihime göre yaptım sat a göre 25 haziranda doğurcam ama değişik anlamadım gitti doktora gidince öğrencez artık
Ben de yumurtlama döneminde yaptım ama farklılığı anlamadım neden kaynaklanıyor olabilir
Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahdusuk yapmasaydım eğer bu ay doğum yapacaktım NasiPte bu ay tekrar hamilelik haberi almak varmis
ayiptir sormasi nasil anladin? ovu. testimi yaptin yoksa akintilardan mi anladinBenimde bu ay ovulasyonum olmasi gerektiği günden 6 gun once oldu..
aaaa çok tebrik ederim sizde benle beraber sayfaya ilk talip olanlardansınız şansınız bana da geçsin inşallah..ama temmuzu ancak sonunda yakalarım en iyi ihtimalle umarım aranızda olurumKızlar tahlil yaptırdım beta hcg 19.79
Akintidan anladım ben bide hsg çektirdim bu ay erken olmasını bekliyordum zaten, hsg den sonra adet dönemi erken geliyormuş öyle okudum bi kaç yerde..ayiptir sormasi nasil anladin? ovu. testimi yaptin yoksa akintilardan mi anladin