2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Canım hayırlı olsun darısı basima adete ksc gun kala baktırdın="virtue, post: 43145196, member: 436531"]Kızlar tahlil yaptırdım beta hcg 19.79
galiba hamileyimmAllah tamamına erdirir insallah. isteyen herkese de hayırlı haberleri tez zamanda versin[/QUOTE]
Canim

[E=""virtue,irtue, post: 43129480, member: 436531"]sagolasinnn
o zaman benim sat 26 eylül bat 24 ekim:)[/QUOTE]
V virtue r 3 gün Kalaymış :).ne güzel yaaa hadi bakalım

Canim[/QUOTE]
cumartesi olmasını bekliyordum meraktan bikaç gün önce yaptirdim

Öylede ama olay farklı galiba ben senden birkaç gün önce doğum yapıcam çünkü ilk beta hcg 30 dü benim bide geçen hafta yarın tekrar gitcem ben yumurtlama tarihime göre yaptım sat a göre 25 haziranda doğurcam ama değişik anlamadım gitti doktora gidince öğrencez artık

Bayanlar bana yardım edermisiniz arada kasıklarınıza ağrı giriyormu benim fazla değil ama uzunda sürmüyo ilk gebeliğim tam bilmiyorum yardımcı olurmusunuz ?

Ben de yumurtlama döneminde yaptım ama farklılığı anlamadım neden kaynaklanıyor olabilir

Bu ay da kırmızı kartı yedik tam 21 ay bitti. Umutlar 22. Aya kaldı. Agustos annelerine bakarım artk. Zaten her aya bakıcam boyle giderse. Hamis olanlara hayırlı uğurlu olsun. Darisi kucağiniza almaya insallah

dusuk yapmasaydım eğer bu ay doğum yapacaktım NasiPte bu ay tekrar hamilelik haberi almak varmis
Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
bende temmuzda dusuk yaptim.hastanede esime "belki seneye temmuzda tekrar cocuk sahibi oluruz,dogum gunu seninle ayni olur gibi biseyler soylemistim"
buraya ilk msjimida yanlis hesap yapip yazmistim :)) haziran yerine temmuz diye hesaplamisim:))
insallah Allah soyletmistir ve bu ay hamile kalirim(hepimiz kaliriz)
oglum hergu kardesinin nezaman gelecegini soruyor

Kızlar tahlil yaptırdım beta hcg 19.79
galiba hamileyimmAllah tamamına erdirir insallah. isteyen herkese de hayırlı haberleri tez zamanda versin
aaaa çok tebrik ederim sizde benle beraber sayfaya ilk talip olanlardansınız şansınız bana da geçsin inşallah..ama temmuzu ancak sonunda yakalarım en iyi ihtimalle umarım aranızda olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…