2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Insallaaaah cnm. Benimde cok bi gilgim yok kulaktan duuyma seylerle deniyrum uzaniyrum ovulsyn tsti falnda yapmadim 4 aylik ewliyim sen ?

benim 2 yılı geçti anca yeni yeni cesaret edebiliyoruz
ovulasyon testi ben de almadım daha ilk deneme diye
olmazsa diğer ay alıcam ama inş olur

Daha yapım aşamasında olduğumuz için bişey yazamıyorum.Sadece sessiz takip ediyorum.Benim BAT 15 Kasım
yakınmış cnm batlar eee hep beraber bekleyip görücez bu ay cok dua edin kızlar muharrem ayı inşş dualarımız kabul olur da kavusuruz memeklerimize rabbim hapimizin göblündekini nasip etsin hayırlısı ile (amin)

Biz erken dawrandik biraz :) Bat gecmeden kanda cikiyo diyolar ama ne zaman yaptrmaliyiz ki
cnm kanda yerleşme felan hepsi oluyo öyle cıkıyo yani en erken adete 4 gün kala cıkar cnm
1 kasım diyecem secim günü pazar lmaz sen 2 kasımda yap kan testini bekleyebilir misin bilmem ama

cnm ya doğru haklısın insancatlıyr meraktan ama en dogru sonucu almak için sabretmen gerek ekle cnm inşşş beklediğin sonucu alırsın cnm bnm rahat ol stres yapma
Insallhhhh hepimiz bekledgimiz sonuclari aliriz kizlar.. beklicem canm hayal kriklgi yasmak istemiyorm

Insallhhhh hepimiz bekledgimiz sonuclari aliriz kizlar.. beklicem canm hayal kriklgi yasmak istemiyorm
inş cnm ya iyi sonuçların alırsın ama olmazsada hayırlısı buymuş de cnm
rabbim zamanını biliyor o ne zaman derse o zaman gelecek cnm biz bekliyoruz işte

ELLERİNİZ AÇıK ,KALBİNİZ SEVGİ DOLU OLSUN
GÖZLERİNİZDE İKİ DAMLA YAŞ OLSUN
SAĞNAK SAĞNAK Yağan RAHMET DERGAHıNDAN BİR DAMLA DA SİZE NASİP OLSUN
KARDEŞLİĞİN EN GÜZELİ DUADıR
KARDEŞLER DUALARıNıZ KARDEŞLERİNİZ İÇİN OLSUN
AŞURE GÜNÜNÜZ GİBİ BÜTÜN GÜNLERİNİZ RAHMET OLSUN
(Amİn) RABBİM su cuma gününün ve asure gününün yüzü gözü hürmetine hepimimin gönlündekini nasip etsin inşşş hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin hayırlısı ile kucagımıza alamayı nasip etsinnnn

Hanımlar merhaba,
Ben bu ay tedaviye başladım klomen + çatlatma iğnesi olucam.. Nedense içimden bir ses bu ay olacak temmuz annesi olacaksın diyor.. Belki de bu ay tedaviye başladığımdandır..
Ama çok heyecanlıyım.. İnşallah yavrularımız bizi bekletmezler..

Insallh olur canim allah gonlune gore wersin

İnşallah canım.. Hepinimizin inşallah gönlümüze göre olur..
Benim bir oğlum var 2012 Ocak annesiyim.. Şimdi 6 aydır uğraşıyoruz ama olmadı sen nekadare zamndır düşünüyorsun ?
Benim daha bu ay ilk denemem canm 4 aylik ewliyim ilk oldgu icin bkdar hycanli ver sabirsizm galiba bat 5 kasim zaman gecmiyo

İlk hamileligimde 8 haftalikken ilk defa doktora gitmiştim.Yaz tatilindeydik. Tatil bitsin dönünce giderim diye beklemiştim.Cok da sabırsızlanmamıstım.Ama şimdi daha olmadan merak içindeyim gün sayiyorum

[QUOTE="MrvEfe, post: 43180723, member: 2günümü bekliyoru]Hanımlar merhaba,
Ben bu ay tedaviye başladım klomen + çatlatma iğnesi olucam.. Nedense içimden bir ses bu ay olacak temmuz annesi olacaksın diyor.. Belki de bu ay tedaviye başladığımdandır..
Ama çok heyecanlıyım.. İnşallah yavrularımız bizi bekletmezler..[/QUOTE]
Merhaba bende bu ay ayni tedaviden aldim günümü bekliyorum şimdi sende ikinci cocuk için ugrasiyorsun sanırım benim gibi insallah bu topikte 9 ay geciriroz beraber hosgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…