- 3 Şubat 2013
- 3.210
- 1.478
-
- Konu Sahibi matsiyahoje
hmm cvp icin tesekkurlerAkintidan anladım ben bide hsg çektirdim bu ay erken olmasını bekliyordum zaten, hsg den sonra adet dönemi erken geliyormuş öyle okudum bi kaç yerde..
İnşallah :) inşallah buraya yazan herkes hayırlı haberler alır :)hmm cvp icin tesekkurler
insallah bu ay sendende gebelik haberi aliriz
Ah be Can'ım aynısı yaşıyorum bir kaç gündür hastanede kalmadım ama sürekli gittim hem sevinç hem hüzün...2 gün önce görümcem doğum yaptı çok etkiledik ailece hastaneden çıkınca hani kelimelerin kifayetsiz olduğu anlar vardır ya işte o anı yaşadıkGorumcem doğum yaptı 2 gündür hastanede başında kaliyorum oglum esim o kadar mutlular ki oyle heyecanlilar ki bebegi gormek icin can atiyorlar esime dedim sen ne cok istiyormussun meger uzulmeyeyim diye belli etmiyor tabi.Allah im ne olur bu ay esime ogluma bu mutlu haberi vermeyi nasip et.Beklenen minigimiz gelmiş ve bizim lalbimiz onun için heyecanla atiyor o günü bize yasat Allah im saglikla hayirla inşallah
Canım inşallah em kısa zamanda senden de haberleri alirizaaaa çok tebrik ederim sizde benle beraber sayfaya ilk talip olanlardansınız şansınız bana da geçsin inşallah..ama temmuzu ancak sonunda yakalarım en iyi ihtimalle umarım aranızda olurum
Hayırlı olsun, inşallah sağlıkla kucağınıza almak nasip olur. Darısı başımıza :)Canım inşallah em kısa zamanda senden de haberleri aliriz
kızlarrrr bende temmuzda bebeğime kavuşmak istiyorum annesi ile aynı ay doğrun inş rabbim bilir o ne derse olur biliyrum ama 14 aydır bekliyoruz her ay yeni umut ile
benm bat 13 kasım inşşş adet olmam bebegime kavusurum inşşşşşşşş
ayyyyy inşş cnm bnmcanım hayırlısı ne ise o olsun inşallah bu mübarek günde tüm istediklerin olsun hamişlerin duası kabul olurmuş güzel haberlerini bekliyoruz
yazilarinizi okuyunca gozlerim dolduAh be Can'ım aynısı yaşıyorum bir kaç gündür hastanede kalmadım ama sürekli gittim hem sevinç hem hüzün...2 gün önce görümcem doğum yaptı çok etkiledik ailece hastaneden çıkınca hani kelimelerin kifayetsiz olduğu anlar vardır ya işte o anı yaşadıkÜçümüzün de dileği o an aynıydı ben adım gibi biliyorum. Arabaya gidene kadar derin bir sessizlik Sonra oğlum duruma müdahale etti, durduk yerde okuldan bir olay anlatmaya başladı, o havayı dağıtmak istedi sanki hissettim bunu ne kadar büyüdün sen dedim ne kadar olgunlaştın... Garip bir gündü dün, hem mutlu hem hüzünlü, hasetsiz, ama kıskanarak bakışlar vardı içimde...Umutlu olup pozitif enerji yüklemeye çalışıyorum kendime umutla dolup hayal kırıklığı olsun istemiyorum. Nasipten ötesi yok biliyorum ama nasip olsun istiyorum... İnşallah bu ay bu müjde gelirde, abisiyle aynı ay doğar... Rabbim nasip etsin inşallah...
şayet bu ay hamiş kalmayı başarabilirsem, ben de temmuz annesi olacağım inşallah, dua edin sevgili hamile hanımlar, Allah hamişlerin duasını kabul edermiş. Rabbim hepinize bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Benim sat 29 eylül, bat 25 ekim, duruma göre 3-4 gün sonra katılabilirim aranızaAyyy Allahım inşallah[/QU
inşallah en kisa zamanda
amin canııım, inşallah :)ınsallah
Gayet iyi bence :) Allah tamına erdirsin inşallahBayanlar bugün tekrar test yaptırdım beta hcg 500 çıktı gecen cuma yaptırdım 30 du yükselmesi nasıl ?
Yavrum ya kıyamamyazilarinizi okuyunca gozlerim doldu
benim oglumda hergun kardesim gelsin diyor
bugun bile yolda birini gosterdi bak kardesi var benim yok dedikardesim olsun onu opucem dedi
dusuk yaptiktan sonra daha cok kardes ister oldu
temmuzdan beri sabirla ve hergun sorarak kardesini soruyor
Rabbim hepimize insallah bu guzel haberleri vermeyi nasip etsin