2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Benimde sat 30 eylul 1gun var aramizda 30 ekim gibi adet günü nende hicbir belirti yok sanslisin bak belirtilerin var inşallah hamissindir.idrar testini erken bakmissin benim adet gectikten sonra kanda bile cikmayip tam 15 gun sonra yine kanda ogrendigim bir gebeliğin oldu ama tutunamadi yani belirtin varsa jala umut varadet gunun gecince belli olur ancak keske benimde belirtilerim olsa

Pre-seed diye bir jel var. Ben almayı düşünüyorum. İnşallah vesile olur... Kullanan var mı ?
ben gecen ay kulllandım cnm film çektirmiştim rahim filmi jelde aldım olmadı gecen ay bu ay yine deneyecem zaten gelecek aya bile yater cnm ben eczaneden aldım 139 liraya

kızlar biraz canlanalım topikte kimse yok inşş gelecek aya hamiş haberleri ile coşarızzzz yaa

Sağol canım Allah hayırlı zamanda nasip etsin acılarını göstermesin.

Merhab. Yazınızı okuyunca cok sasırdım. Aynı hastanede aynı sebepten 15 haftalık bebeğimi kaybettim.

Bu da bugünkü ovulasyon testin 25 ekim bat

Eklentiler

• IMG_20151023_071739.jpg
    58,5 KB · Görüntüleme: 90
inşallah
benim ilk denemem bu korunmayı yeni bıraktık o nedenle sanki hemen olmayacakmış gibi hissediyorum ama temmuz annesi olmayı çok isterim
Ayni seyleri ayni zamnlrda yasiyorz bnimde ilk denemem cok heycanliyim birazda stres yaptm sanki olmaycak die

Ayni seyleri ayni zamnlrda yasiyorz bnimde ilk denemem cok heycanliyim birazda stres yaptm sanki olmaycak die

aynen gerçekten sanki tutmayacakmış gibi geliyo pek de bilmiyorum neler yapılması gerekli okuduğum kadarıyla ilişki sonrası 15 dk uzanıyom falan
inş olur ikimizin de ve burdaki herkesin.. burdan devam ederiz

ne kadarlık evlisin?

Insallaaaah cnm. Benimde cok bi gilgim yok kulaktan duuyma seylerle deniyrum uzaniyrum ovulsyn tsti falnda yapmadim 4 aylik ewliyim sen ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…