- 3 Şubat 2013
- 3.210
- 1.478
-
- Konu Sahibi matsiyahoje
Benimde sat 30 eylul 1gun var aramizda 30 ekim gibi adet günü nende hicbir belirti yok sanslisin bak belirtilerin var inşallah hamissindir.idrar testini erken bakmissin benim adet gectikten sonra kanda bile cikmayip tam 15 gun sonra yine kanda ogrendigim bir gebeliğin oldu ama tutunamadi yani belirtin varsa jala umut varadet gunun gecince belli olur ancak keske benimde belirtilerim olsakızlar yaaa, dua edin ne olur bat 25 ekim, dün test yaptım idrar, koca bir negatif... kasıklarımda batma, yanma, göğüslerde hassasiyet var yaklaşık 1 haftadır, bu ay gelsin artık meleğim hayırlısıysa....
cok güzel cnm hayırlı olsun tebrik ederim darısı bana ve diğer arladaslara olsun inşşBayanlar bugün tekrar test yaptırdım beta hcg 500 çıktı gecen cuma yaptırdım 30 du yükselmesi nasıl ?
bence beta hcg testi yaptır daha kesin sonuç alırsınkızlar yaaa, dua edin ne olur bat 25 ekim, dün test yaptım idrar, koca bir negatif... kasıklarımda batma, yanma, göğüslerde hassasiyet var yaklaşık 1 haftadır, bu ay gelsin artık meleğim hayırlısıysa....
ben gecen ay kulllandım cnm film çektirmiştim rahim filmi jelde aldım olmadı gecen ay bu ay yine deneyecem zaten gelecek aya bile yater cnm ben eczaneden aldım 139 lirayaPre-seed diye bir jel var. Ben almayı düşünüyorum. İnşallah vesile olur... Kullanan var mı ?
ben gecen ay kulllandım cnm film çektirmiştim rahim filmi jelde aldım olmadı gecen ay bu ay yine deneyecem zaten gelecek aya bile yater cnm ben eczaneden aldım 139 liraya[/QUOTE
Anladım Can'ım nasip işi bunlar. Belki vesile olur yarın Dr kontrolüm var soracağım al derse alırım bende hayırlısı inşallah bu ay kullanman yeterli olur
Sağol canım Allah hayırlı zamanda nasip etsin acılarını göstermesin.[QUOTEselale0101, post: 43168705, member: 576603"]Sağol canım cumlemiz hakkında hayırlısı olsun[/QUOselale0101 CAnim ngecmis olsun ne güzel bebegine kavusmussun insallah kardesi tez vakit gelir seni bekletmeden izmeden.Benimde dört dusugum var bir oglum var kardes icin ugrasiyorum insallah olur en kisa zamanda bu topikte kardes icin ugrasan ve kayiplari olan arkadaslar var birbirimizi anlariz çok keyifli bir topik olur diye düşünüyorum insallah banada bu topikte yazmak nadip olur
Daha yapım aşamasında olduğumuz için bişey yazamıyorum.Sadece sessiz takip ediyorum.Benim BAT 15 Kasımkızlar biraz canlanalım topikte kimse yok inşş gelecek aya hamiş haberleri ile coşarızzzz yaa
Ben yeni katildim araniza bende sessizce takip ediyorum BAt 5 kasim :)
Merhab. Yazınızı okuyunca cok sasırdım. Aynı hastanede aynı sebepten 15 haftalık bebeğimi kaybettim.Sağolasın cnmSenin de başın sağolsun... Benim bebeğimde hiç bir sorun yoktu herşey yolunda gidiyordu bebeğimin su kesesinden su sızmış bende sancı yaptı ilk gebeliğim olduğu için anlamadım sancılarım başladı 2-3 gün hafif rahim sancısı hissettim bebeğimin ikili test sonucunu almaya gittimki test sonucum çok mükemmeldi ve doktora ''doktor ... bey benim iki gündür bıçak saplanması gibi ağrılarım var'' dedim adam da bana ''rahminiz büyüyor bir sorun yok ''dedi ''muayene etmeyecek misiniz ?'' dedim ' yok bugün sizi muayene etmeyeceğim ' dedi. Bu arada özel central hospitalda diye saçma sapan bir hastahaneye gidiyordum ki hiç önermiyorum. Aksam eve geldim saat 24:00 da wc de bir anda bebeğin su kesesi açıldı ve bebeğim düştü tabiki biranlık iş değil 3 gündür kendini belli etmiş aslında... hemen hastahaneye gittik sabah 6 da pıhtıları temizlemek için vakum kürtaja aldılar.hastahanenin rezilliğine gelince saat 6 da kürtaja aldılar saat 7 de kürtajdan çıktım saat 8 de 1250 tl para ödedik. 8 i 5dk geçe HADİ NE ZAMAN ÇIKIYORSUNUZ ? BOŞ ODAMIZ YOK SEZERYANDAN HASTA ÇIKACAK şeklinde ve odayı telefonla aramak kapıları çalmak gibi tacizlerde bulundular ki hasta haklarına göre 24 saat orada istirahat etme hakkım olduğu halde artı bir günlük oda parası ödettikleri halde saat 9:30 da lanet okuya okuya çıktım. neden düştüğüne dair hiçbirşey bulunamadı EMR diyorlar yani erken membran rüptürü kısaca bebeğin su kesesinin erken açılması Ben de yiyecek ekmeği içecek suyu yokmuş diyorum veren Allah alan da Allah tabi doktor ihmali vardı benimkinde bende bu sefer özel sağlık sigortası yaptırdım 5 ay bekledim ve acıbademde perinatologa gideceğim UMUT DOLUYUM inşallah bu topikte çok güzel günler geçirip hepberaber sağlıklı doğumlar yapacağız.
Insallah canim artik zaman gecmek bilmiyor sankiHadi bakalım inşallahhh güzel haberler bekliyoruzz
aynenDaha yapım aşamasında olduğumuz için bişey yazamıyorum.Sadece sessiz takip ediyorum.Benim BAT 15 Kasım
Benimde bat 5 kasim canm insallh hayrli haberler ogrenirizaynen
çalışmalar devam ediyor benim de ovulasyon dönemimdeyim
bat 8 kasım
Benimde bat 5 kasim canm insallh hayrli haberler ogreniriz
Ayni seyleri ayni zamnlrda yasiyorz bnimde ilk denemem cok heycanliyim birazda stres yaptm sanki olmaycak dieinşallah
benim ilk denemem bu korunmayı yeni bıraktık o nedenle sanki hemen olmayacakmış gibi hissediyorum ama temmuz annesi olmayı çok isterim
Ayni seyleri ayni zamnlrda yasiyorz bnimde ilk denemem cok heycanliyim birazda stres yaptm sanki olmaycak die
Insallaaaah cnm. Benimde cok bi gilgim yok kulaktan duuyma seylerle deniyrum uzaniyrum ovulsyn tsti falnda yapmadim 4 aylik ewliyim sen ?aynen gerçektensanki tutmayacakmış gibi geliyo pek de bilmiyorum neler yapılması gerekli okuduğum kadarıyla ilişki sonrası 15 dk uzanıyom falan
inş olur ikimizin de ve burdaki herkesin.. burdan devam ederiz
ne kadarlık evlisin?