- 14 Kasım 2014
- 2.519
- 4.212
-
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #1.961
Canım bak değerin hiçbir önemi yok. İsterse 10 olsun. Önemli olan iki günde iki katına çıkması. Senin ilk değer 300 desek 2 gün sonra 600 ondan 2 gün sonra da 1200 civarı olması lazım. Ki aynen öyle :) sakın stres yapıp bebeği üzme canım herşey gayet iyi
Bunlari düşünme geç dollenme olmuştur.önemli olan değerin yüksekliği değil 2 güne bir minimum %70 artistir
ilk randevu mu. ben daha hiç gitmedim deKızlar iyi geceler çoğunuz uyumussunuzdur bende stresden uyuyamadim yarın doktor randevum var inşallah herşey iyi geçer kasigimda ağrıyor ..
ilk randevu mu. ben daha hiç gitmedim de
Doktorumlada konuştum yarın tekrardan tahlil yaptırıcam değerin normal dedi içim rahatladı :)Tebrik ederim canım hamilesin ve degerin hicte düşük değil boyle düşünüp kenfinide bebeginide stres yapma lütfen
Canım hayırlısı olsun rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin :)Selam bayanlar.. 2015 Şubat annesiyim ve kısmetse 2016 Temmuz annesi de olacağım.. Rabbim hepimiz için hayırlısını versin inşallah..
Öyle oluyor genelde :) bende cumartesi gecesi rüyamda ikizlerim olduğunu gördüm ertesi gecede kan tahlilinde değerim 948 olarak çıktığını gördüm :)Günaydın bugün 17:00 de doktor randevum var heyecandan bütün gece abuk subuk rüya gormusum :)
Herşey iyi olacak canım stres yapma lütfen :)Kızlar iyi geceler çoğunuz uyumussunuzdur bende stresden uyuyamadim yarın doktor randevum var inşallah herşey iyi geçer kasigimda ağrıyor ..
Bugün sen hayirli haberlerle dön yarın da benim rendevum var. Sakin ol her şey güzel olacakGünaydın bugün 17:00 de doktor randevum var heyecandan bütün gece abuk subuk rüya gormusum :)
çok teşekkür ederimm inşallah bu süreçte hep güzel şeyler duymayı Rabbim nasip etsinBugün sen hayirli haberlerle dön yarın da benim rendevum var. Sakin ol her şey güzel olacak
Günaydııııınn :) Bende öyle bir güne uyandım maalesefGunaydin kizlar. Mide bulantili bir gunden hepinize merhabalar
ben de 9a doğru uyudum, sabah 5:30da gözümü açtım. akşam biraz daha dayanabilsem sabah 7ye kadar uyumak istiyorum ama nafile, gözler kapanıveriyorKızlar herkese Günaydın dün akşam 9 da uyumusum 5 te hortladim
bilmiyorumda benimde hiç midem bulanmıyor bende aynı şeyi düşünüyorum normal mi acababenim henüz mide bulantım falan yok normalimi bu
benim de yok, illa bulanacak diye bir şey de yok zaten, takılma bencebenim henüz mide bulantım falan yok normalimi bu