2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
bilmiyorumda benimde hiç midem bulanmıyor bende aynı şeyi düşünüyorum normal mi acaba

aslında bulanmadan sağlıklı bir hamilelik geçirsek daha iyi çünkü bulantı çok fena bir şey

benim de yok, illa bulanacak diye bir şey de yok zaten, takılma bence :KK66:

haklısın canım ama yıllar sonra gelince bebeğim hep tedirginim hep korkuyorum kalp atışını duyana kadarda rahat olamıyacam heralde

Günaydın kizlar ne kadar çok erkencisin iz masallah 6.haftam anca başladı bulantilar keşke başlamasaydı berbat Bişey ama bunada sukur bebisim iyi ya dayancaz artık

Slm anneler ben 7-8 kasımı bekleyenlerdenim dört test yaptım hepsi tek çizgi ama günüm geçti iki test daha aldım bunlarda çıkmazsa cuma günü kan tahlili yaptırmak istiyorum benimle aynı durumda olan varmı acaba
Kızlar galiba silik de olsa ikinci çizgim görünüyor
WP_20151110_001.jpg

Bendr 6 senedir bekliyordum bu arada kamilr kaldım 4 kez buda 5. Artık 4 krez kanama yoluyla kaybettim 4.sünde kalp atışları durdu diye kürtaj oldum rabbim bu seferkine uzun önğr nasip etsin :)
Aminnn canım rabbim hepimizin bebeklerine uzun ömürler versin. Benim de eylülde kürtajım var daha hala dün gibi acısı.

günaydın;
ben bu sabah dr a gittim. Kese görünmedi kanda bakalım dedi. Geç döllenme olmuşsa görünmeyebilir dedi. Rahim duvarımda kalınmış bu da diğer etkenmiş. Akşam üzeri sonucu almaya ve dr la tekrar görüşmeye gidicem.

Günaydın kızlar. Mide bulantısı bende de bi var bi yok. Bazen en olmadık kokular burnuma geliyo fena oluyorum bazen de en kötü kokuların içindeyken hiç farkında olmuyorum. Benim gibi dengesiz o da. Eşim de duruma ayak uyduramadı normalde çok rahat bi insanımdır ama dün yüzündeki sivilceden tiksindim. O da şaşkın :)

sheyma46 sheyma46 ve @Pisipisi05 kızkar hayırlı haberlerle gelin inşallah. Doktor çıkışı ayrıntıları yazın merak ediyorum.

Aaytyy inşallah bir oğlum var iki yaşında Allah kısmet ederse bu ikinci olcak acele ettik biraz yaş 36 olunca
Yaşında ne var. Şimdi ilk çocuğı bu yaşlarda yapıyorlar. Üç yaş fark çok güzel canım benim de hep hayalim böyle. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini

günaydın;
ben bu sabah dr a gittim. Kese görünmedi kanda bakalım dedi. Geç döllenme olmuşsa görünmeyebilir dedi. Rahim duvarımda kalınmış bu da diğer etkenmiş. Akşam üzeri sonucu almaya ve dr la tekrar görüşmeye gidicem.
Günaydın canım stres yapma ultrason kalitesinden de görünnemiş olabilir. Bi de karından bakınca da göremiyolar. Kan değerin iyi çıkacak demişti dersin :KK66:

Yaşında ne var. Şimdi ilk çocuğı bu yaşlarda yapıyorlar. Üç yaş fark çok güzel canım benim de hep hayalim böyle. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini
Benimde 3 yaşında kızım war canım benim yaşım 26 ama bence arasının az olması çok uzatmamak iyi çünkü ikisi beraber buyur araları çok olursa ikiside tek büyüo çok iyi yapmissin

Günaydın kızlar. Mide bulantısı bende de bi var bi yok. Bazen en olmadık kokular burnuma geliyo fena oluyorum bazen de en kötü kokuların içindeyken hiç farkında olmuyorum. Benim gibi dengesiz o da. Eşim de duruma ayak uyduramadı normalde çok rahat bi insanımdır ama dün yüzündeki sivilceden tiksindim. O da şaşkın :)

sheyma46 sheyma46 ve @Pisipisi05 kızkar hayırlı haberlerle gelin inşallah. Doktor çıkışı ayrıntıları yazın merak ediyorum.
inşallah canım tabiki haberdar ederizzz :)

bende 36 yaşındayım. Yaşa takılmayın arkadaşlarım olumlu düşünelim :KK66:
Dr 5000 altında değer çıkarsa görünmemesi normal dedi tommbik.
2. çocuk olunca sakinim açıkçası.

Benimde 3 yaşında kızım war canım benim yaşım 26 ama bence arasının az olması çok uzatmamak iyi çünkü ikisi beraber buyur araları çok olursa ikiside tek büyüo çok iyi yapmissin
Hepimiz için hayırlısı olsun tommbik benimle birlikte bekleyen melinda vardı ne yaptı bilgin var mı

X