- 24 Mart 2015
- 93
- 46
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #1.981
Günaydın kızlarr bende de hafif bulantılar başladı galiba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bilmiyorumda benimde hiç midem bulanmıyor bende aynı şeyi düşünüyorum normal mi acaba
benim de yok, illa bulanacak diye bir şey de yok zaten, takılma bence
Kızlar galiba silik de olsa ikinci çizgim görünüyorSlm anneler ben 7-8 kasımı bekleyenlerdenim dört test yaptım hepsi tek çizgi ama günüm geçti iki test daha aldım bunlarda çıkmazsa cuma günü kan tahlili yaptırmak istiyorum benimle aynı durumda olan varmı acaba
Aminnn canım rabbim hepimizin bebeklerine uzun ömürler versin. Benim de eylülde kürtajım var daha hala dün gibi acısı.Bendr 6 senedir bekliyordum bu arada kamilr kaldım 4 kez buda 5. Artık 4 krez kanama yoluyla kaybettim 4.sünde kalp atışları durdu diye kürtaj oldum rabbim bu seferkine uzun önğr nasip etsin :)
Herşey iyi olacak canım stres yapma lütfen :)
Bu mu silikkkkk??? Tebrik ederim canım hayırlı olsun bebişinKızlar galiba silik de olsa ikinci çizgim görünüyor Eki Görüntüle 1683903
Ben 5+3 de gittim dün. Keseyi gördük. Haftaya kalp atışını görebiliriz dedi. Ben bi hafta daha bekleyelim garanti olsun dedim 21inde gidicem tekrar.Cnm senin kac haftalik oldu ne zmn cagirdi bi daha
Aaytyy inşallah bir oğlum var iki yaşında Allah kısmet ederse bu ikinci olcak acele ettik biraz yaş 36 oluncaBu mu silikkkkk??? Tebrik ederim canım hayırlı olsun bebişin
Yaşında ne var. Şimdi ilk çocuğı bu yaşlarda yapıyorlar. Üç yaş fark çok güzel canım benim de hep hayalim böyle. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğiniAaytyy inşallah bir oğlum var iki yaşında Allah kısmet ederse bu ikinci olcak acele ettik biraz yaş 36 olunca
Günaydın canım stres yapma ultrason kalitesinden de görünnemiş olabilir. Bi de karından bakınca da göremiyolar. Kan değerin iyi çıkacak demişti dersingünaydın;
ben bu sabah dr a gittim. Kese görünmedi kanda bakalım dedi. Geç döllenme olmuşsa görünmeyebilir dedi. Rahim duvarımda kalınmış bu da diğer etkenmiş. Akşam üzeri sonucu almaya ve dr la tekrar görüşmeye gidicem.
Benimde 3 yaşında kızım war canım benim yaşım 26 ama bence arasının az olması çok uzatmamak iyi çünkü ikisi beraber buyur araları çok olursa ikiside tek büyüo çok iyi yapmissinYaşında ne var. Şimdi ilk çocuğı bu yaşlarda yapıyorlar. Üç yaş fark çok güzel canım benim de hep hayalim böyle. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini
inşallah canım tabiki haberdar ederizzz :)Günaydın kızlar. Mide bulantısı bende de bi var bi yok. Bazen en olmadık kokular burnuma geliyo fena oluyorum bazen de en kötü kokuların içindeyken hiç farkında olmuyorum. Benim gibi dengesiz o da. Eşim de duruma ayak uyduramadı normalde çok rahat bi insanımdır ama dün yüzündeki sivilceden tiksindim. O da şaşkın :)
sheyma46 ve @Pisipisi05 kızkar hayırlı haberlerle gelin inşallah. Doktor çıkışı ayrıntıları yazın merak ediyorum.
Benim kızım da 8. Haftada başlamıştı normal tabi hiç olmayadabilir o da normalbenim henüz mide bulantım falan yok normalimi bu
Onlar bizi cennette beklicekler biliyosun dimi ?Aminnn canım rabbim hepimizin bebeklerine uzun ömürler versin. Benim de eylülde kürtajım var daha hala dün gibi acısı.
Hepimiz için hayırlısı olsun tommbik benimle birlikte bekleyen melinda vardı ne yaptı bilgin var mıBenimde 3 yaşında kızım war canım benim yaşım 26 ama bence arasının az olması çok uzatmamak iyi çünkü ikisi beraber buyur araları çok olursa ikiside tek büyüo çok iyi yapmissin
benime ara ara oluyor sonra geçiyor :) bide şu sık idrar olayı canımı sıkıyor bu gece saat 3 gibi uykumdan uyandım sancıyla patlıcak gibi olmuşum..benim henüz mide bulantım falan yok normalimi bu