2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
İyi akşamlar güzel anne adayları. Yeni öğrenen arkadaşları tebrik ederim.
Arkadaşlar ben hiç doktora gitmedim. Perşembe yaptırdığım kan testinin sonucunu ancak bugün alabildim. SAT ı benden 4 gün önce olan arkadaşa göre hcg oranım oldukça düşük. Benim hcg değerim 31. gün için 284.48 çıktı. Hemşirede düşük dedi. Bunun üzerine bugün başka bir poliklinikte tekrar test yaptırdım. Bugünde 1411.82 çıktı. 4 günlük için güzel bir artış ancak yumurtlama gününe göre düşük bir değer. Yani en azından internetten okuduğum kadarıyla böyle yorumladım. Acaba benim hamilelikte bir sıkıntı mı var :110:

Arkadaşlar ben hiç doktora gitmedim. Perşembe yaptırdığım kan testinin sonucunu ancak bugün alabildim. SAT ı benden 4 gün önce olan arkadaşa göre hcg oranım oldukça düşük. Benim hcg değerim 31. gün için 284.48 çıktı. Hemşirede düşük dedi. Bunun üzerine bugün başka bir poliklinikte tekrar test yaptırdım. Bugünde 1411.82 çıktı. 4 günlük için güzel bir artış ancak yumurtlama gününe göre düşük bir değer. Yani en azından internetten okuduğum kadarıyla böyle yorumladım. Acaba benim hamilelikte bir sıkıntı mı var :110:
Canım bak değerin hiçbir önemi yok. İsterse 10 olsun. Önemli olan iki günde iki katına çıkması. Senin ilk değer 300 desek 2 gün sonra 600 ondan 2 gün sonra da 1200 civarı olması lazım. Ki aynen öyle :) sakın stres yapıp bebeği üzme canım herşey gayet iyi :KK66:

Bunlari düşünme geç dollenme olmuştur.önemli olan değerin yüksekliği değil 2 güne bir minimum %70 artistir

kızlar test sonucum 277.99..öl eberbat bir gün geçiiriyorum ki anlatamam büyük bir aile kavgası...kasık ağrım deli gii bebeğim u şartlarda durursa iyidir..allahım yardım etsinnn :KK43:(((

kızlar test sonucum 277.99..öl eberbat bir gün geçiiriyorum ki anlatamam büyük bir aile kavgası...kasık ağrım deli gii bebeğim u şartlarda durursa iyidir..allahım yardım etsinnn :KK43:(((
Artışın çok iyi canım. Lütfen olaylardan uzak kalmaya çalış bebeğini koruman lazım.

Canımmm ben de nerdeyse iki seneye yakın bekledim. İnsan inanamıyor di mi? İnşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız bebeklerimizi.Normal yolla mı oldu?
Bendr 6 senedir bekliyordum bu arada kamilr kaldım 4 kez buda 5. Artık 4 krez kanama yoluyla kaybettim 4.sünde kalp atışları durdu diye kürtaj oldum rabbim bu seferkine uzun önğr nasip etsin :)

Merhaba anne adaylari
benim 13aylik bir oglum var yillar sonra tupbebekle kucagimiza aldik ve allah bana bu ay dogal yolla hamilelik nasip etti hikayem cok uzun ama ozet geciyorum hamileligimi gecen haftaogrendim evde idrar testim vardi suphelendim yaptim ve silik ikinci cizgi cikti ertesi gun kan testi yaptirdim 34cikti idrar testlerine devam ettim ve cizgim her gecen gun koyulasti bu persembeye doktor kontrolum var insallah guzel haberler alirim ilk hamileligimde yine forumda arkadaslarla guzel bilgi paylasimlarimiz olmustu insalah burada sizlerlede guzel anlarimizi paylasiriz

X