- 4 Ağustos 2011
- 2.298
- 1.994
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #1.841
Günaydın canım :)gunaydinnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canım :)gunaydinnn
yeme canım tut kendini. aşermeler başlayınca nolcak. ben çok çabuk kilo alan biriyim o yüzden dikkat etmeye çalışıyorum. gerçi bu sefer de diyet bisküvi fln yiyip çocuğun içini kurutuyorum. aaah ah bi düzen oturtamadım ya. hayır önceki hamileliğimin üstünden 2 ay geçti daha ama resmen unutmuşum ne yapmak gerektiğini.Kızım ben napıyım ya görenler beni 6 aylık hamile sanıyor :) ve hala daha yiyiyorum
neler yapıyorsun bize de anlat canım ben rezil durumdayım beslenme konusunda:)ilk hamilelikte nedendir bilmem acayip kötü besleniyordum ki normalde gayet düzgün beslenir im. elimde olmadan elim hep onlara giderdi fast food vs.
Şimdi elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum
Bak benim doktorum bana şunu söyledi ne yersen ye az ye birde ekmek yeme pilav makarna bunların beneğe hiç bir faydası yok dedi :)yeme canım tut kendini. aşermeler başlayınca nolcak. ben çok çabuk kilo alan biriyim o yüzden dikkat etmeye çalışıyorum. gerçi bu sefer de diyet bisküvi fln yiyip çocuğun içini kurutuyorum. aaah ah bi düzen oturtamadım ya. hayır önceki hamileliğimin üstünden 2 ay geçti daha ama resmen unutmuşum ne yapmak gerektiğini.
sat 10 ekim cnm.3 kasım adet tarihim 7 kasımda gecikmenin 3.günü 129.55 çıktı.hast. dr a da sormadım.zaten sata göre 1 aylık oluyor.ilişki tarihim de bu ay 2 kez olmuştu zaten.21 ekim ve 25 ekim :)ben de çok sevindim karşılaştığımıza. koşup boynuna sarılasım geldi ya :) ne zamandır görüşmemiştik.
eklerim canım listeye tabi ki. tahlilden sonra bilgilerini bekliyorum.
benim sat 2 ekim. 5+3 üm bugün. 129,55 çıktığında kaç hafta kaç günlüktün?
evet mantıklı ben bunu hamilelik mottom yapayım.Bak benim doktorum bana şunu söyledi ne yersen ye az ye birde ekmek yeme pilav makarna bunların beneğe hiç bir faydası yok dedi :)
Hayırlı olsun cnm sağlıkla Allah sıhhatle kavuşmayı nasip etsinEvet canim:) ins olur canim . bende 3.yu bekliyorum:)
Cnm ıhlamur zararlı değil sadece ıhlamur İcebiliyorsun bir araştır istersen. Ama ıhlamuru da poşet tercih etmemek lazım çünkü poşet çaylar genel olarak sağlıksız kabul ediliyor.Kızlar size bir sorum var. Şimdi malum kış geldi sıcak bişeyler içmek istiyor insan. Hele ki ben içmeye çok düşkünümdür. Tamam evde süt içerim meyve suyu içerim vs hallederim. Ama işte çay-kahve-bitki çayları var. Kahve pek içmiyorum. Ama çayı açık da olsa günde 5 bardak içiyorum. Onun yerine bitki çayı içeyim diyorum ama yeşil çay zararlı ıhlamur zararlı o olmaz bu olmaz derken ne yapacağımı şaşırdım. sizler işte gün içinde neler içiyorsunuz???
tam 4+0 da 129,55 çıkmış. bugün 4+2 desin. aramızda bir haftadan fazla varmış. inşallah güzel sonuçlarla gelip takvim koyarsın da ordan takip ederiz.sat 10 ekim cnm.3 kasım adet tarihim 7 kasımda gecikmenin 3.günü 129.55 çıktı.hast. dr a da sormadım.zaten sata göre 1 aylık oluyor.ilişki tarihim de bu ay 2 kez olmuştu zaten.21 ekim ve 25 ekim :)
sencce sonuç iyi mi?haftaya göre???senin kaç gün gecikmede sonucun kaç çıkmıştı??tam 4+0 da 129,55 çıkmış. bugün 4+2 desin. aramızda bir haftadan fazla varmış. inşallah güzel sonuçlarla gelip takvim koyarsın da ordan takip ederiz.
Cnm ıhlamur zararlı değil sadece ıhlamur İcebiliyorsun bir araştır istersen. Ama ıhlamuru da poşet tercih etmemek lazım çünkü poşet çaylar genel olarak sağlıksız kabul ediliyor.
maşallahh :)Kızlar ben de doktora gittim bugün, keseyi gördük daha 1 cm bile yok çok farklıydı bu cumartesi tekrar gidicem doktor folik asit ve decavit verdi
neler yapıyorsun bize de anlat canım ben rezil durumdayım beslenme konusunda:)
Kızlar size bir sorum var. Şimdi malum kış geldi sıcak bişeyler içmek istiyor insan. Hele ki ben içmeye çok düşkünümdür. Tamam evde süt içerim meyve suyu içerim vs hallederim. Ama işte çay-kahve-bitki çayları var. Kahve pek içmiyorum. Ama çayı açık da olsa günde 5 bardak içiyorum. Onun yerine bitki çayı içeyim diyorum ama yeşil çay zararlı ıhlamur zararlı o olmaz bu olmaz derken ne yapacağımı şaşırdım. sizler işte gün içinde neler içiyorsunuz???
Ben ne kadar yapabiliyorum tartisilir ama bana doktorumun söylediklerini soyleyeyim size
Un, tuz, seker, yağ yasak. Ekmek pirinc makarna yasak. Canin tatli isterse bal ya da pekmez ye dedi. Tuz da iyotlu deniz tuzu kullanilacak. Ama ben iyotlusunu bulamadim henüz. Meyve sebze istediğin kadar yiyebilirsin. Et haftada 2 kere. Balik öncelikli. Olmazsa tavuk o da olmazsa kirmizi et. Yogurt gunde 1 kase. Sut yarim su bardağı. Gunde 1 kupa cay ve 1 kupa kahve serbest. Bitki cayi icebilirsin dedi.
Ayni doktora giden arkadasim 38. haftasinda ve sadece 9 kilo aldi bunlara dikkat ederek. Ama cok zor oluyor