- 24 Ocak 2015
- 2.136
- 1.750
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #1.821
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlı olsun çok açık bir şekilde belli zaten... tamam bekleyince koyulaşır ama sadece çok dikkatli baktığında belli olacak kadar koyulaşır sen hamilesin18.no olan cumartsi sonucum...diğeri sabah yaptım.çekmeyi unuttum.20 dk gecikmeli çektim.koyulaşma rengi farkeder mi?çok mu bekletttim kızlar.acaba bu koyulma doğru mudur?geç çektim ya.stres yaptım yaa (
bencede hamilesiniz hayırlı olsun İnşallah sağlıkla kucağınıza da almayı nasip etsin Rabbim..18.no olan cumartsi sonucum...diğeri sabah yaptım.çekmeyi unuttum.20 dk gecikmeli çektim.koyulaşma rengi farkeder mi?çok mu bekletttim kızlar.acaba bu koyulma doğru mudur?geç çektim ya.stres yaptım yaa (
İnşallah canım beklemedeyim zaten son 4 gün nasip kısmet artık hayırlısı olur inşallah..Bence hiç moralini bozma, ben geçen ay kimyasal olunca bu ay hiç bebiş beklemiyordum, regl tarihim geçene kadar da hiiiç bir belirti de yaşamadım. Tam regl olmam gereken günden sonra uyku hali başladı. O yüzden bata kadar olumlu düşün, belki belirtiler o zaman çıkacak
İnşallah sürpriz yapar dediğin gibi nasipten ötesi olmuyor sonuçta beklemekten başka çaremde yok zaten hayırlısı artık :)Hadi hayırlısı canım bakarsın bebek süpriz yapar sana:)
ah o uyku yok mu. pazar öğlen 2 saat uyudum sonra gece 11de yattım sabah 8 de zor kalktım. şimdi yatsam yine uyurum. çalışmasam hiç yataktan kalkmazdım bugün.Ben bütün haftasonu uyudum, bıraksan yine uyurum. Dün kayınvalideme yemeğe gittik masada kafam düşmeye başladı saat daha öğlen 4tü
devlet hastanesindeHangi hastanede o ben daha gitmedim belli değil kime gidicem
canım hcg artmış ama bu akşam da aynı saatte baktırıp ona göre kesin olarak rahatlarsın. inşallah 2 katı artmıştır.hamile lduğumu biliyorum.cumartesi zaten kan testi yaptımıştım.129.55 çıkmıştı..bugün kan testini tekrar ettiricem sağlıklı artmış mı die.evde de test vardı hadi yapayım dedim.ondan yaptım ama unuttum test yağtığımı sonradan yanına gittim ve çektim.benim korkum gerektiği şekilde hcg nin artmış olması
sen bizimm tombbik misinn???canım hcg artmış ama bu akşam da aynı saatte baktırıp ona göre kesin olarak rahatlarsın. inşallah 2 katı artmıştır.
bu arada ben seni erken hamilelik belirtileri topiğinden hatırlıyorum sen hatırladın mı beni? burda tekrar buluşmak kısmetmiş :) karıştırmıyorum dimi?
evet ben sizin tommbik :) senin de profil foton değişmiş kendi fotoğrafın vardı koltuğun kenarına oturmuştun.topiğe girince acaba mı dedim ama foto farklı olunca yanıldım die düşündümm :) sen de hamiştin dimii??
yokk cnm ben hiç kalmadımevet ben sizin tommbik :) senin de profil foton değişmiş kendi fotoğrafın vardı koltuğun kenarına oturmuştun.
canım ben hamileydim nisan annelerindeydim ama boş gebelikmiş. düşük başladı sonra kanama kesilince mecburen kürtaj oldum vs derken bebek fikrine de bu foruma da biraz ara vermiştim aslında ama kısmette temmuz anneliği varmış :)
sen benden önce hamile kalmıştın diye hatırlıyorum. ne oldu ona?
ben de çok sevindim karşılaştığımıza. koşup boynuna sarılasım geldi ya :) ne zamandır görüşmemiştik.yokk cnm ben hiç kalmadım
geçen yıl ocak şubat mart korunmamşıtık olmayınca tatil programı yapıp korunmaya geçmiştik.temmuz da tatilden gelince ağustos gibi korunmayı tekrar bıraktık ve oldu çok şükürr:)))ay çook sevindim burda karşılaştığımıza beni de ekle listene ama ben şu tahlili yaptırayım bugün haber veririm sana...sat kaç? kaç haftalıksın??
Bak dengesiz beslenmemen gerek :) eşim benim sabah yumurtanı ye sütünü iç balını ye kv incir reçeli yapmış onu ye kendine bak dio dedim zaten fil gibiyim iyice obez olcam dedim :)Özellikle yoğurda zaten çok düşkünüm. Kuruyemiş pek sevmem ama günde iki ceviz yemeye çalışıyorum. Ya aslında önceki hamileliğimde tam örnek hamileydim beslenmem hareketlerim vs. Şimdi nedense hala adapte olamadım hala oraya buraya uzanıyorum bişeyler kaldırıyorum yemek desen bisküvş kraker fast food. Vicdan azabı çekiyorum
eşin o kadar haklı ki. benimki de sabah kahvaltını yap diyo. kv pekmez yapmış onu ye diyo. süttü cevizdi baldı kuruyemişti falan ye diyo. ye de şimdiden göbeğim büyüdü nereye yiyorum daha :)))Bak dengesiz beslenmemen gerek :) eşim benim sabah yumurtanı ye sütünü iç balını ye kv incir reçeli yapmış onu ye kendine bak dio dedim zaten fil gibiyim iyice obez olcam dedim :)
günaydın canım :) nasılsın?gunaydinnn
Kızım ben napıyım ya görenler beni 6 aylık hamile sanıyor :) ve hala daha yiyiyorumeşin o kadar haklı ki. benimki de sabah kahvaltını yap diyo. kv pekmez yapmış onu ye diyo. süttü cevizdi baldı kuruyemişti falan ye diyo. ye de şimdiden göbeğim büyüdü nereye yiyorum daha :)))