2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Alayım günde bi avuç yerim o zaman. Zaten süt yoğurt ceviz vs şimdi çekirdek derken günlük rutinimde baya kilo aldırıcı şeyler olacak :)
her gün yapabiliyorsan ne güzel
ben kuruyemiş oldum olası nerdeyse hergün yerim de cok değil ama şimdi bi gün süt içiyorsam bi gün yoğurt yemeye çalışıyorum

Her insan belirti yaşamaz ben oğluma hamile kaldığımda tek bir gece korunma olmamıştı sadece hiç bir belirti yaşamadıgımdan hamile olduğumu hiç aklıma bile getirmedim 2gün fecikince test yaptım çok şaşırmıştım sizde hamile olanilirsiniz belli okmaz
İnşallah Can'ım nasip bir kaç güne belli olur zaten hayırlısı artık

Hayırlı geceler bayanlar konuları çok takip edemiyorum konuştunuz mu bilmiyorum ama bi kaç sorum olacak hamile olduğunuzu öğrendiğiniz Zaman'dan sonra hiç ilişki yaşadınız mı bide hangi folik asiti kullanıyorsunuz ben folbiol kullanıyorum son olarak doktorda ilk randevu nasıldı alttan mı muane oldunuz üstten mi baktı

Evet bundan sonra bu hallere alışmamız gerekicek galiba :)
Geç oldu biraz ama haftasonu hep bulamtıyla geçti yemek yapmıyorum eşim yapıyor. En sevdiğim sostan bile nefret ettim sadece ekşi yeşil zeytin ve salatalık turşusu kurtarıyor beni. O da nereye kadar iki gündür aç dolanıyorumm sende durumşar nasıl ? Ha bu arada batmalar hala devam ediyor, sanırım bebiş yer açıyor kendinee

Hayırlı geceler bayanlar konuları çok takip edemiyorum konuştunuz mu bilmiyorum ama bi kaç sorum olacak hamile olduğunuzu öğrendiğiniz Zaman'dan sonra hiç ilişki yaşadınız mı bide hangi folik asiti kullanıyorsunuz ben folbiol kullanıyorum son olarak doktorda ilk randevu nasıldı alttan mı muane oldunuz üstten mi baktı
Bizde hala devam ediyor doktor kanama olmadığı sürece bir sorun olmaz dedi. Folic-1 başladım ben sanırım yeni çıkmış bu. Ama esas doktoruma ben bu hafta gidicem ben sadece hastayım diye beta sonucunu göstermek için önüme gelen ilk kadın doğuma girmiştim folic yazısını alıp çıktım. Muayenede okuduklarıma göre ultırasonda gözükürse üstten, gözükmezse izninle alttan diye biliyorumm

Canım ben yaşamadım çünkü eşim bişi olucak diye kaçıyo :) folik asit olarak ben hamile kalmadan öncede folik asit kullandım hala daha kullanıyorum benimkidr folbiol :) muayeneye gelince ben daha muayene olmadım cnm :)

Oda yok Can'ım normalde regl olacağım Zaman belim ağrır hemde çok henüz yok ama eli kulağında ufak ufak başlıyor başka regl belirtim yok hiç :KK43:
Bence hiç moralini bozma, ben geçen ay kimyasal olunca bu ay hiç bebiş beklemiyordum, regl tarihim geçene kadar da hiiiç bir belirti de yaşamadım. Tam regl olmam gereken günden sonra uyku hali başladı. O yüzden bata kadar olumlu düşün, belki belirtiler o zaman çıkacak :nazar:

Biz test yapmadan bi gün önce yaşadık en son, sonrasında kaçındık, geçen ayki düşükten sonra biraz temkinli davranıyoruz. İlişkiyle alakalı olmadığını biliyoruz ama yine de bebişe bişey olmasın diye çekiniyoruz.
Benim ilk randevuda üstten baktı göremeyince kan tahlili istedi, daha beta 286ydı o yüzden de bu haftaya tekrar çağırdı işte. Alttan bakmanın da zararı yok dedi ama ben üstten baktırıcam bu hafta.

her gün yapabiliyorsan ne güzel
ben kuruyemiş oldum olası nerdeyse hergün yerim de cok değil ama şimdi bi gün süt içiyorsam bi gün yoğurt yemeye çalışıyorum
Özellikle yoğurda zaten çok düşkünüm. Kuruyemiş pek sevmem ama günde iki ceviz yemeye çalışıyorum. Ya aslında önceki hamileliğimde tam örnek hamileydim beslenmem hareketlerim vs. Şimdi nedense hala adapte olamadım hala oraya buraya uzanıyorum bişeyler kaldırıyorum yemek desen bisküvş kraker fast food. Vicdan azabı çekiyorum :KK43:

Hamile olduğumu öğrendiğimden beri bir iki kez ilişki oldu canım dikkat ediyoruz ona.
Folbiol ben de kullanıyorum ama doktora gidince sorucam, galiba fazla folik asit varmış o da zararlıymış.
Doktora daha gitmedim ama benim doktorum karından bakıyor istediğini göremezse alttan bakıyor. Geçen hamileliğimde öyle yapmıştı. Alttan daha net görünüyor

Günaydın güzel anneler.:KK73:
Haftasonu nasıl geçti?
Benimki güzeldi cumartesi evde birsürü misafir vardı çok eğlenceli geçti pazar da eşimle gezmelere gittik. Tek sıkıntım sürekli uykumun olması. Pazar günü eşim hazırlanırken ben uyuyakalmışım. Dışarı 2 saat rötarlı çıktık:KK70:

Günaydın güzel anneler.:KK73:
Haftasonu nasıl geçti?
Benimki güzeldi cumartesi evde birsürü misafir vardı çok eğlenceli geçti pazar da eşimle gezmelere gittik. Tek sıkıntım sürekli uykumun olması. Pazar günü eşim hazırlanırken ben uyuyakalmışım. Dışarı 2 saat rötarlı çıktık:KK70:
Ben bütün haftasonu uyudum, bıraksan yine uyurum. Dün kayınvalideme yemeğe gittik masada kafam düşmeye başladı saat daha öğlen 4tü :p

X