- 20 Ocak 2015
- 8.708
- 8.197
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #1.861
bence sonuç gayet iyi canım. zaten benim 4+5 de 2200 çıktı. 5+0 da 5000 çıktı. ben baya geç baktırdım.sencce sonuç iyi mi?haftaya göre???senin kaç gün gecikmede sonucun kaç çıkmıştı??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence sonuç gayet iyi canım. zaten benim 4+5 de 2200 çıktı. 5+0 da 5000 çıktı. ben baya geç baktırdım.sencce sonuç iyi mi?haftaya göre???senin kaç gün gecikmede sonucun kaç çıkmıştı??
daha önce baktırdığında kaç çıkmıştı ve ne zamandı?Kızlar sonucumu aldım 228,68 çıktı çokmu düşük bu değer
Ben ilk hamileliğimde sırf meyve yiyerek 20 kilo aldım.Meyvede de şeker oranı yüksek abartmadan yemek lazım... Birde canınız ne isterse abrtmadan yiyebilirsiniz bence. Onu yeme bunu yeme insanı daha çok cezbediyor o zaman...
karbonhidratın bebeğe bir faydası yok ama senin vücut dengen için azda olsa yemen gerek.Bak benim doktorum bana şunu söyledi ne yersen ye az ye birde ekmek yeme pilav makarna bunların beneğe hiç bir faydası yok dedi :)
ıhlamur zararlı değil tabi abartmamak şartıyla günde 2 fincandan fazla içmemelisin diye biliyorum .... ben meyve çayı yapıyorum mandalina portakal elma ayva ne bulursam dilimleyip atıyorum tencereye 5 dk kaynatıp süzüp içiyorum. onun dışında açık çay içiyorum ve günde 1 fincan türk kahvesiKızlar size bir sorum var. Şimdi malum kış geldi sıcak bişeyler içmek istiyor insan. Hele ki ben içmeye çok düşkünümdür. Tamam evde süt içerim meyve suyu içerim vs hallederim. Ama işte çay-kahve-bitki çayları var. Kahve pek içmiyorum. Ama çayı açık da olsa günde 5 bardak içiyorum. Onun yerine bitki çayı içeyim diyorum ama yeşil çay zararlı ıhlamur zararlı o olmaz bu olmaz derken ne yapacağımı şaşırdım. sizler işte gün içinde neler içiyorsunuz???
hayırlı olsun... kalp atışlarını duyabildinmi peki... ben normalde bu hafta gidecektim ama benim komşum radyolog 8. haftada git bu hafta duyamayabilirsin ama 8. haftada kesin duyarsın dedi...Kızlar ben de doktora gittim bugün, keseyi gördük daha 1 cm bile yok çok farklıydı bu cumartesi tekrar gidicem doktor folik asit ve decavit verdi
Daha önce baktırmadım ki bu ilk :)daha önce baktırdığında kaç çıkmıştı ve ne zamandı?
çok saol cnmm..hayırlısıyla artmıştır inşallahhh dua et nolurrrbence sonuç gayet iyi canım. zaten benim 4+5 de 2200 çıktı. 5+0 da 5000 çıktı. ben baya geç baktırdım.
bence iyi canım 4+1 sin şuan. 2 gün sonra tekrar baktırman lazım 2 katına yakın artmış olması lazım.Daha önce baktırmadım ki bu ilk :)
canım duymasan da görürsün inşallah. ben de bekleyebilirsem 7. haftada gidicem doktora.Kızlar 6+3deyim bugün dayanamadım Dr a gidicem kalp atışları için duyabilir miyim acaba?dua edin lütfen sizin dualarınız kabul olur inşallah
Canım ben ofise yanımda kafeinsiz kahve getiriyorum marketlerde var, bol sütlü kahve yapıyorum onunla. Bi de sabah kahvaltısında ve öğleden sonra 1-2 kez açık çay içiyorum ama onu da bitirmiyorum genelde, tadımlık bakıo bardağın yarısını bırakıyorum.Kızlar size bir sorum var. Şimdi malum kış geldi sıcak bişeyler içmek istiyor insan. Hele ki ben içmeye çok düşkünümdür. Tamam evde süt içerim meyve suyu içerim vs hallederim. Ama işte çay-kahve-bitki çayları var. Kahve pek içmiyorum. Ama çayı açık da olsa günde 5 bardak içiyorum. Onun yerine bitki çayı içeyim diyorum ama yeşil çay zararlı ıhlamur zararlı o olmaz bu olmaz derken ne yapacağımı şaşırdım. sizler işte gün içinde neler içiyorsunuz???
Kendi doktorumun telefonu kapalı :) hastane doktoru 2 gün sonra tekrarla dedi :)bence iyi canım 4+1 sin şuan. 2 gün sonra tekrar baktırman lazım 2 katına yakın artmış olması lazım.
Ben ofiste sadece süt içiyorum :)Canım ben ofise yanımda kafeinsiz kahve getiriyorum marketlerde var, bol sütlü kahve yapıyorum onunla. Bi de sabah kahvaltısında ve öğleden sonra 1-2 kez açık çay içiyorum ama onu da bitirmiyorum genelde, tadımlık bakıo bardağın yarısını bırakıyorum.
Sahlep mevsimi geliyor aslında, doktora sordunuz mu hiç, bi zararı var mı?
sat kaç,adetten kaç gün geçmişti cnm bu sonucu aldın?Kendi doktorumun telefonu kapalı :) hastane doktoru 2 gün sonra tekrarla dedi :)
Heheh onu da yapıyorum zaten, çekmecemde küçük süt stoğu varBen ofiste sadece süt içiyorum :)
son adet 11 ekim ama ben 24 ekimde aşılama oldum.. eğer hamile kalmazsan dokturum 6-8 arası kanaman başlar dedi kanama başlamazsa 9 unda tahlil yaptırırsın dedi..sat kaç,adetten kaç gün geçmişti cnm bu sonucu aldın?
inşallah canım. hayırlı olsun bebişinMrblar bende temmuz annesi adayıyim sağlıkla kucağımixa almak nasip olur insallah
yanlız süt ve yoğurt uyku getiriyor zaten hamilelik süreci uykulu süreçHeheh onu da yapıyorum zaten, çekmecemde küçük süt stoğu var
Geç oldu biraz ama haftasonu hep bulamtıyla geçti yemek yapmıyorum eşim yapıyor. En sevdiğim sostan bile nefret ettim sadece ekşi yeşil zeytin ve salatalık turşusu kurtarıyor beni. O da nereye kadar iki gündür aç dolanıyorumm sende durumşar nasıl ? Ha bu arada batmalar hala devam ediyor, sanırım bebiş yer açıyor kendinee
hamile lduğumu biliyorum.cumartesi zaten kan testi yaptımıştım.129.55 çıkmıştı..bugün kan testini tekrar ettiricem sağlıklı artmış mı die.evde de test vardı hadi yapayım dedim.ondan yaptım ama unuttum test yağtığımı sonradan yanına gittim ve çektim.benim korkum gerektiği şekilde hcg nin artmış olması
Kızlar bu arada kilo artışıyla ilgili şöyle bir hesaplayıcı buldum belki bakmak istersiniz:
http://www.calculator.net/pregnancy-weight-gain-calculator.html
kg ve cm olarak girmek için metric units yazan sekmeyi tıklamanız gerekiyor. Sonuç olarak hafta hafta ideal kilo aralığını veriyor.
Kızlar size bir sorum var. Şimdi malum kış geldi sıcak bişeyler içmek istiyor insan. Hele ki ben içmeye çok düşkünümdür. Tamam evde süt içerim meyve suyu içerim vs hallederim. Ama işte çay-kahve-bitki çayları var. Kahve pek içmiyorum. Ama çayı açık da olsa günde 5 bardak içiyorum. Onun yerine bitki çayı içeyim diyorum ama yeşil çay zararlı ıhlamur zararlı o olmaz bu olmaz derken ne yapacağımı şaşırdım. sizler işte gün içinde neler içiyorsunuz???