2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Ben ilk hamileliğimde sırf meyve yiyerek 20 kilo aldım.Meyvede de şeker oranı yüksek abartmadan yemek lazım... Birde canınız ne isterse abrtmadan yiyebilirsiniz bence. Onu yeme bunu yeme insanı daha çok cezbediyor o zaman...

Onu hic sorma. Normalde pilav makarna aramayan ben makarnaya deli oluyorum su anda :)

Bak benim doktorum bana şunu söyledi ne yersen ye az ye birde ekmek yeme pilav makarna bunların beneğe hiç bir faydası yok dedi :)
karbonhidratın bebeğe bir faydası yok ama senin vücut dengen için azda olsa yemen gerek.
Kızlar size bir sorum var. :KK31:Şimdi malum kış geldi sıcak bişeyler içmek istiyor insan. Hele ki ben içmeye çok düşkünümdür. Tamam evde süt içerim meyve suyu içerim vs hallederim. Ama işte çay-kahve-bitki çayları var. Kahve pek içmiyorum. Ama çayı açık da olsa günde 5 bardak içiyorum. Onun yerine bitki çayı içeyim diyorum ama yeşil çay zararlı ıhlamur zararlı o olmaz bu olmaz derken ne yapacağımı şaşırdım. sizler işte gün içinde neler içiyorsunuz???
ıhlamur zararlı değil tabi abartmamak şartıyla günde 2 fincandan fazla içmemelisin diye biliyorum .... ben meyve çayı yapıyorum mandalina portakal elma ayva ne bulursam dilimleyip atıyorum tencereye 5 dk kaynatıp süzüp içiyorum. onun dışında açık çay içiyorum ve günde 1 fincan türk kahvesi
Kızlar ben de doktora gittim bugün, keseyi gördük daha 1 cm bile yok:KK66: çok farklıydı bu cumartesi tekrar gidicem doktor folik asit ve decavit verdi
hayırlı olsun... kalp atışlarını duyabildinmi peki... ben normalde bu hafta gidecektim ama benim komşum radyolog 8. haftada git bu hafta duyamayabilirsin ama 8. haftada kesin duyarsın dedi...

Kızlar 6+3deyim bugün dayanamadım Dr a gidicem kalp atışları için duyabilir miyim acaba?dua edin lütfen sizin dualarınız kabul olur inşallah

Kızlar size bir sorum var. :KK31:Şimdi malum kış geldi sıcak bişeyler içmek istiyor insan. Hele ki ben içmeye çok düşkünümdür. Tamam evde süt içerim meyve suyu içerim vs hallederim. Ama işte çay-kahve-bitki çayları var. Kahve pek içmiyorum. Ama çayı açık da olsa günde 5 bardak içiyorum. Onun yerine bitki çayı içeyim diyorum ama yeşil çay zararlı ıhlamur zararlı o olmaz bu olmaz derken ne yapacağımı şaşırdım. sizler işte gün içinde neler içiyorsunuz???
Canım ben ofise yanımda kafeinsiz kahve getiriyorum marketlerde var, bol sütlü kahve yapıyorum onunla. Bi de sabah kahvaltısında ve öğleden sonra 1-2 kez açık çay içiyorum ama onu da bitirmiyorum genelde, tadımlık bakıo bardağın yarısını bırakıyorum.

Sahlep mevsimi geliyor aslında, doktora sordunuz mu hiç, bi zararı var mı?

Canım ben ofise yanımda kafeinsiz kahve getiriyorum marketlerde var, bol sütlü kahve yapıyorum onunla. Bi de sabah kahvaltısında ve öğleden sonra 1-2 kez açık çay içiyorum ama onu da bitirmiyorum genelde, tadımlık bakıo bardağın yarısını bırakıyorum.

Sahlep mevsimi geliyor aslında, doktora sordunuz mu hiç, bi zararı var mı?
Ben ofiste sadece süt içiyorum :)

Geç oldu biraz ama haftasonu hep bulamtıyla geçti yemek yapmıyorum eşim yapıyor. En sevdiğim sostan bile nefret ettim sadece ekşi yeşil zeytin ve salatalık turşusu kurtarıyor beni. O da nereye kadar iki gündür aç dolanıyorumm sende durumşar nasıl ? Ha bu arada batmalar hala devam ediyor, sanırım bebiş yer açıyor kendinee

Benim daha bulantılarım başlamadı ara ara çok hafif bulantılar oluyor o da aç olunca bişeyler yiyince o da geçiyor benim de canım sürekli turşu istiyo ama o da çok tuzlu fazla tüketmemek lazım çok zor tutuyorum kendimi:)) iki gün önce ciddi kasık ağrılarım oldu ama şimdi kalmadı hafif adet sancılarım var sadece canım :)

hamile lduğumu biliyorum.cumartesi zaten kan testi yaptımıştım.129.55 çıkmıştı..bugün kan testini tekrar ettiricem sağlıklı artmış mı die.evde de test vardı hadi yapayım dedim.ondan yaptım ama unuttum test yağtığımı sonradan yanına gittim ve çektim.benim korkum gerektiği şekilde hcg nin artmış olması

Canım tabiki koyulaşmaya bakabilirsin ama idrar testinden düzenli artıp artmadığı anlaşılmaz bu yüzden geç baktığın için sıkıntı yapma bence

Kızlar bu arada kilo artışıyla ilgili şöyle bir hesaplayıcı buldum belki bakmak istersiniz:
http://www.calculator.net/pregnancy-weight-gain-calculator.html

kg ve cm olarak girmek için metric units yazan sekmeyi tıklamanız gerekiyor. Sonuç olarak hafta hafta ideal kilo aralığını veriyor.

Canım gerçekten çok beğendim hemen hesaplayıp ekran resmi aldım güzel olmuş

Canım ben çay kahveden vazgeçemiyorum bür türlü çayları açık içmeye çalışıyorum kahvede normalde günde iki üç gincan içerdim şimdi bir taneden fazla içmemeye çalışıyorum :KK43:

Kızlarrr ben bu sabah doktora gittim sonunda bebişimi gördüm ama daha çok küçüktü ben gebeliği 6+1 hesaplarken 5+5 çıktı geç döllenme olmuş yani bebişin kalp atışını da gördük ama dinleyemedik doktorumuz daha çok küçük dedi tahliller verdi onları yaptırıp iki hafta sonra gidicez :))

X