2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Beni de listeye yazar misiniz bat 26 tahmini dogum 2 temmuz
Kızlar kiloyu fazla yakmayın bebeklerimiz sağlıkla dogsunlar yeter ilk Bebeğimi az daha kaybediyordum ben şükür Allah bağışladı bize şimdi daha dikkatli takip edecek doktorum
Ekledim canım yaş ve şehir de alayım. Allah evladına uzun ömürler versin.ilk bebeğinle ilgili sorun neydi acaba?

Kızlar hiç belirtim yok benim regle 5 gün var ilk yumurtlamadan 11 gün geçti sanırım bende size veda edeceğim içim inanılmaz umut doluydu ama hiç kalmadı :KK43: sanırım bu ayda olmadı nasip işte Rabbim hayırlısını nasip etsin ne diyeyim :KK43:
Benim iki hamileliğimde de en büyük belirtim regl belirtimin olmamasıydı canım. Regl belirtin var mu peki?

sabır sabır ya sabır çok aceleci biriyimdir.zaman ne kadar göreceli bi kavram an olur su gibi akıp gider bi an olur itelesem de ilerlese dersin. hayırlısıyla bi cuma günü sabahına uyamsam

Kızlar benim iş yerim evimden Bayağı bi uzakta.hergün eşim bırakıyo iş yerime akşam Çıkışta gelip alıyo.hamile kalmadan önce Otobüsle gidip geliyodum.acaba bi sıkıntı olur mu benim gibi iş yeri uzakta olan var mı acaba?

Kızlar hiç belirtim yok benim regle 5 gün var ilk yumurtlamadan 11 gün geçti sanırım bende size veda edeceğim içim inanılmaz umut doluydu ama hiç kalmadı :KK43: sanırım bu ayda olmadı nasip işte Rabbim hayırlısını nasip etsin ne diyeyim :KK43:
Her insan belirti yaşamaz ben oğluma hamile kaldığımda tek bir gece korunma olmamıştı sadece hiç bir belirti yaşamadıgımdan hamile olduğumu hiç aklıma bile getirmedim 2gün fecikince test yaptım çok şaşırmıştım sizde hamile olanilirsiniz belli okmaz

Kızlar benim iş yerim evimden Bayağı bi uzakta.hergün eşim bırakıyo iş yerime akşam Çıkışta gelip alıyo.hamile kalmadan önce Otobüsle gidip geliyodum.acaba bi sıkıntı olur mu benim gibi iş yeri uzakta olan var mı acaba?

Benim isyerim de otobusle 1,5 saat. Ben de artik arabayla gidip geliyorum. Sabahlari 20 dk,aksam trafiginde 1 saatte variyorum eve. Ne gibi bi sakincasi olcak uzakligin anlamadim pek???

Ilk üç ayda günlük yolculuğu pek önermiyoruz dedi Dr o Yüzden eşim bırakıp alıyo.

Riskli gebeligin varsa belki o yuzden oyle soylemistir dr. Aklimiza kotu seyler getirmeyelim iyi düşünelim iyi olsun. Sonucta hasta degiliz hamileyiz ☺ Allah korusun bi aksilik olduktan sonra evde de oturdugun yerde de olur. Hersey guzel olacak buna inanalim

Bugün Watsons dan yüzde 98 bitkisel içerikli şampuan ve saç kremi aldım. Yani umarım Bitkiseldir.lıve clean adı.seba med in de rolonunu aldım paraben ve alüminyum içermez diyor.Umarım zararsizdirlar.

normal çekirdek diye biliyorum ama tuzlusunu almayalum tabi ben de bayılırım bi başladım mi bitirmeden bırakmam onun için küçük paket alıyorum
Alayım günde bi avuç yerim o zaman. Zaten süt yoğurt ceviz vs şimdi çekirdek derken günlük rutinimde baya kilo aldırıcı şeyler olacak :)

X