- 2 Ekim 2010
- 1.333
- 535
- 42
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #1.781
Evet 1 inde vardi kese dolu derken onu kastettim ama kismet degilmis 13 haftalikken kaybettim benim butun gebeliklerim çok riskli zatenPeki bebek var miydi hiç
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet 1 inde vardi kese dolu derken onu kastettim ama kismet degilmis 13 haftalikken kaybettim benim butun gebeliklerim çok riskli zatenPeki bebek var miydi hiç
ınsallh bu sefer saglikla kucaginiza alirsinizzzEvet 1 inde vardi kese dolu derken onu kastettim ama kismet degilmis 13 haftalikken kaybettim benim butun gebeliklerim çok riskli zaten
Yani o keselerle alakası var miydi dusugunEvet 1 inde vardi kese dolu derken onu kastettim ama kismet degilmis 13 haftalikken kaybettim benim butun gebeliklerim çok riskli zaten
bende ilk bebeğini 12 haftalık ken kaybettim inşallah Allah bu seferkini bizlere bağışlasınEvet 1 inde vardi kese dolu derken onu kastettim ama kismet degilmis 13 haftalikken kaybettim benim butun gebeliklerim çok riskli zaten
Kalbi durdu kanama basladi alakasiz yaniYani o keselerle alakası var miydi dusugun
O keselerde büyümeye devam mi etti yoksa bir şekilde gitti mi canmKalbi durdu kanama basladi alakasiz yani
Ekledim canım yaş ve şehir de alayım. Allah evladına uzun ömürler versin.ilk bebeğinle ilgili sorun neydi acaba?Beni de listeye yazar misiniz bat 26 tahmini dogum 2 temmuz
Kızlar kiloyu fazla yakmayın bebeklerimiz sağlıkla dogsunlar yeter ilk Bebeğimi az daha kaybediyordum ben şükür Allah bağışladı bize şimdi daha dikkatli takip edecek doktorum
Benim iki hamileliğimde de en büyük belirtim regl belirtimin olmamasıydı canım. Regl belirtin var mu peki?Kızlar hiç belirtim yok benim regle 5 gün var ilk yumurtlamadan 11 gün geçti sanırım bende size veda edeceğim içim inanılmaz umut doluydu ama hiç kalmadı sanırım bu ayda olmadı nasip işte Rabbim hayırlısını nasip etsin ne diyeyim
Çekirdeğe bayılırım:) Kabak çekirdeği mi ay çekirdeği mi bu bahsettiğin?sakız çiğnemek bi işe yarar mibyani da çekirdek yemek biliyor musunuz çekirdekte folik asit de var
normal çekirdek diye biliyorum ama tuzlusunu almayalum tabi ben de bayılırım bi başladım mi bitirmeden bırakmam onun için küçük paket alıyorumÇekirdeğe bayılırım:) Kabak çekirdeği mi ay çekirdeği mi bu bahsettiğin?
Hangi hastanede o ben daha gitmedim belli değil kime gidicemfatma beyazit canım sen
Her insan belirti yaşamaz ben oğluma hamile kaldığımda tek bir gece korunma olmamıştı sadece hiç bir belirti yaşamadıgımdan hamile olduğumu hiç aklıma bile getirmedim 2gün fecikince test yaptım çok şaşırmıştım sizde hamile olanilirsiniz belli okmazKızlar hiç belirtim yok benim regle 5 gün var ilk yumurtlamadan 11 gün geçti sanırım bende size veda edeceğim içim inanılmaz umut doluydu ama hiç kalmadı sanırım bu ayda olmadı nasip işte Rabbim hayırlısını nasip etsin ne diyeyim
Kızlar benim iş yerim evimden Bayağı bi uzakta.hergün eşim bırakıyo iş yerime akşam Çıkışta gelip alıyo.hamile kalmadan önce Otobüsle gidip geliyodum.acaba bi sıkıntı olur mu benim gibi iş yeri uzakta olan var mı acaba?
Ilk üç ayda günlük yolculuğu pek önermiyoruz dedi Dr o Yüzden eşim bırakıp alıyo.Benim isyerim de otobusle 1,5 saat. Ben de artik arabayla gidip geliyorum. Sabahlari 20 dk,aksam trafiginde 1 saatte variyorum eve. Ne gibi bi sakincasi olcak uzakligin anlamadim pek???
Ilk üç ayda günlük yolculuğu pek önermiyoruz dedi Dr o Yüzden eşim bırakıp alıyo.
Merhaba cnm agustos annelerinde yazısmistik. Hatırladın mi beni ? 14 haftalikken bebeğimi kaybetmiştim. Sonrasinda tabi takip edemedim Şimdi bu ay bekliyorum sen ne yaptinselam :)
Alayım günde bi avuç yerim o zaman. Zaten süt yoğurt ceviz vs şimdi çekirdek derken günlük rutinimde baya kilo aldırıcı şeyler olacak :)normal çekirdek diye biliyorum ama tuzlusunu almayalum tabi ben de bayılırım bi başladım mi bitirmeden bırakmam onun için küçük paket alıyorum