2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Günaydın kızlar alıntı yapamıyorum yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.
Nar konusuna değinmek istiyorum ben kızıma hamileyken çok nar aserdim günde rahat 1 kilo nar yedim doğumdan sonra başka bir doktor söylemişti detoks olduğu için bebeğe zarar verebilirmis. allah korumuş demişti. Nar konusunu abartmamakta yarar var.
Makyaj konusunda abartmadikca sorun olmaz hava gecirgenligi olan ve mumkunse açıldıktan sonra en fazla 6 ay olmuş makyaj malzemeleri kullanın derim.
Maydanoz zararlı bu arada abartmayin
Sigara konusuna gelince Kızımda bıraktım stres dolayısıyla bebeğe zarar veriyomusum. Dr 5 taneyi gecirmemek şartıyla icebilirsin demişti allahtan Kızımda hiç bişey yok. ama tabiii en iyisi içmemeye ve içilen yerde durmamaya ozen gosterin.zaten 7-8 haftalik olunca genelde tiksineceksiniz o 2 ayda bırakin derim.
İnşallah tiksinmek en büyük hedefim bırakabilsem bir daha asla ağzıma sürmem :KK43:

Mrb sende canakkalelisin sanırım ben 7.haftada gittim gittiğimde kalp atisini duymak ıstiyodum çünkü fakat geç döllenme olmuş 6 haftalikmis bebeğim ama kalbinin attığını gördüm genede insqllqh duyarsın sende en kisa zamanda
İnşllah doktor sıkıntı var bide hangi doktora gidiyorsun

Kızlar hiç belirtim yok benim regle 5 gün var ilk yumurtlamadan 11 gün geçti sanırım bende size veda edeceğim içim inanılmaz umut doluydu ama hiç kalmadı :KK43: sanırım bu ayda olmadı nasip işte Rabbim hayırlısını nasip etsin ne diyeyim :KK43:

Kızlar hiç belirtim yok benim regle 5 gün var ilk yumurtlamadan 11 gün geçti sanırım bende size veda edeceğim içim inanılmaz umut doluydu ama hiç kalmadı :KK43: sanırım bu ayda olmadı nasip işte Rabbim hayırlısını nasip etsin ne diyeyim :KK43:
Neden karamsarlık yaşıyorsun ki dur bakalım kırmızılar gelmeden ümidini kaybetme :oops::KK19:

Kizlar sigara ictiginizde bebek icerde öğürüyomuş, boguluyomus resmen..
Benim de cok yakin tiryaki bi arkim hamileligini duyar duymaz birakti, darisi size

Haklısım ama elimde değil dedim ya dün gece dolap beyhiri hibi dört döndüm evde salıdan beri içmiyordum eşimle bağrış çağrış gitti aldı geldi nasıl bırakırım aklımdan nasıl çıkarırım bilmiyorum :KK43:

Canım bence çok stres yapma doktor 3-4 taneye kadar sorun etmiyolar bence eşinle de konuş çok fazla içmediğin sürece bebeği etkilemiceğini tatlı dille anlat sende elinden geleni yapıyorsun zaten içmemek için çok fazla stres yaparsan bu konuyu bu stres daha kötü etkiler bebeğini bende günde 2-3 tane içiyordum bebekten önce şimdi içmiyorum benimki biraz daha keyfi bi durumdu ama benim bile ara ara canım çok istiyo bitane içsem mi diyorum senin durumun daha zor tabi

Canım bence çok stres yapma doktor 3-4 taneye kadar sorun etmiyolar bence eşinle de konuş çok fazla içmediğin sürece bebeği etkilemiceğini tatlı dille anlat sende elinden geleni yapıyorsun zaten içmemek için çok fazla stres yaparsan bu konuyu bu stres daha kötü etkiler bebeğini bende günde 2-3 tane içiyordum bebekten önce şimdi içmiyorum benimki biraz daha keyfi bi durumdu ama benim bile ara ara canım çok istiyo bitane içsem mi diyorum senin durumun daha zor tabi
Tabi zaten yarın işe gidicem paketi almam yanıma orda meşgale olurum :)

Merhaba bende 7. Haftadayim 4 ay önce ilk bebegim düştü bunda da 2 gün önce ultrasona baktığımızda üçüz olduğunu öğrendik ama şöyle 3 kese var 2 si boş bir tanesinde bebek var ve kalp atışını duyduk şimdi bende bir yandan acaba onlarda oluşur mu diyorum bir yandan da 1 tanesi sağlıklı olsun ona zararı olmasin diye dusunuyorum doktorum olsa şimdiye kadar gozukecegini ve kesenlerin zamanla yok olacağını söyledi zarari olmaz dedi bu konuda bilgisi olan varmı bana yardımcı olun lütfen kafam çok karışık :110:
Buda ilki gibi olmaz insallah
Hiç kimsenin bilgisi yokmu doktorum sık karşılaştığımız bir durum dedi

X