2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Kizlar bu arada kilolar hakkinda ne dusunuyosunuz?
Ilk hamileligimde 22 kg aldim dogumdan sonra sadece 3 kg su gitmisti ve acayip bunalima girdim oyle dedikleri gibi kolay kilo veremedim hala kalan 5 kg var
hedefim ilk 3 ay kilo almamak sonrasinda da en fazla 7 kilo alcam insallah

Merhaba bende ilk hamileliginde 20 kilo almistim. 48 kilo ile baslamistim. Sezeryanla dogurmama ragmen 3-4 ay sonra eski kiloma geri döndüm. Bu sefer 51 kiloyum umarim cok kilo almam çünkü vucut artik fazla kilolari veremiyor. Yas ilerleyince...

Benim çocukluğum sarışın dı sapsarı saçlarım vardı eşim de kumral yeşil gözlü rüyamda hem kızım hem oğlum olmuştu :) ikizlerdi :) sabah uyandım rabbim hayırlarlara vesile et dedim :)

Allah hayirlisini versin canim
Ben de cocugum olmadan once ikiz olsun isterdim hep ama simdi olmadigi daha iyiymis diyorum cok zorr Allah verirse tabi ki sukurler olsun

Merhaba bende ilk hamileliginde 20 kilo almistim. 48 kilo ile baslamistim. Sezeryanla dogurmama ragmen 3-4 ay sonra eski kiloma geri döndüm. Bu sefer 51 kiloyum umarim cok kilo almam çünkü vucut artik fazla kilolari veremiyor. Yas ilerleyince...

Oo sen cok zayifmissin zaten ne guzel
ben doguma 82 kg gittim 57-60 flndim
Simdi 62 kgyum bu sefer en fazla 70 le gitsem doguma cok iyi olacak
depresyona girmistim resmen kilolu olunca kendine hic bakasi da gelmiyo insanin

17joker17 17joker17 ekledim canım hayırlı olsun
Kalp atışını ilk görenimiz sensin galiba:)

Kozmetikten bahsedilmiş. Ben elimden geldiğince kestim. Makyaj yapmıyorum parfüm kullanmıyorum diş macunu, şampuan ve duş jeli haricinde bişey kullanmıyorum. Artık tavsiyelerinize uyup diş macununu da azaltıp duş jeli yerine sabun kullanırım. Sadece iki tane kremim var onları doktor vermişti onu kullanıyorum biri ilaç diğeri kozmetik.

Kızlar ne diosunuz allah aşkına ya :) ben şuanda 85 kiloyum doğuma kadar fil olurum heralde :) Eyvah eyvah :KK70:

Kilonun hic onemi yok bebislerimiz saglikli olsun ben baska bisey istemem. Sende takma kafana onlarin sagligi herseyden onemli ☺

Beni de listeye yazar misiniz bat 26 tahmini dogum 2 temmuz
Kızlar kiloyu fazla yakmayın bebeklerimiz sağlıkla dogsunlar yeter ilk Bebeğimi az daha kaybediyordum ben şükür Allah bağışladı bize şimdi daha dikkatli takip edecek doktorum

Kızlar güzel hamilelik geçirirsiniz hepiniz inşllah benim baş dönmem ve sık idrara çıkma sıkıntısı var şimdilik inşllah mide bulantısı yaşamam çok zor daha doktora gitmedim bu arada kaçıncı haftada gidim görmek istiyorum bebeğimi kalbini duymak istiyorum erken gidip beklemek istemiyorum
Mrb sende canakkalelisin sanırım ben 7.haftada gittim gittiğimde kalp atisini duymak ıstiyodum çünkü fakat geç döllenme olmuş 6 haftalikmis bebeğim ama kalbinin attığını gördüm genede insqllqh duyarsın sende en kisa zamanda

17joker17 17joker17 ekledim canım hayırlı olsun
Kalp atışını ilk görenimiz sensin galiba:)

Kozmetikten bahsedilmiş. Ben elimden geldiğince kestim. Makyaj yapmıyorum parfüm kullanmıyorum diş macunu, şampuan ve duş jeli haricinde bişey kullanmıyorum. Artık tavsiyelerinize uyup diş macununu da azaltıp duş jeli yerine sabun kullanırım. Sadece iki tane kremim var onları doktor vermişti onu kullanıyorum biri ilaç diğeri kozmetik.
ya sevindim inşallah hepiniz en kisa zamanda duyarsınız :)

X