2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
sat ne zaman canım? benimki 15 ekim sanırım çok yakın zamanlarımız belki aynı gün bile olabilir.

Son düzenleme:
Haziran anneleri topigini günlerce takip ettikten sonra pazar günü adet oldum :) Artık buraya transfer oldum bakalım. Herkesin beklediği mutlu haberleri almasını diliyorum.Hamilelikte bu topiklerden çok şey öğreniyorum .Takipte yim :)

Benim Sat 2 ekim Bat ise 31 ekim :) tam bir yıldır bekliyorum inşallah bu ay olur.. 3 klomen tedavisi atlattım olmayınca bu ay hsg çektirdim bu ay da olmazsa asilama deniyecegiz önümüzdeki ay.. insallah kendiliğinden gelir bebeğim..

Emel Arvas Şanlıurfa'da mı yaşıyorsunuz ? Profil resminden dolayı merak ettim.

2008 _2013 arası 5 yıl Şanlıurfa da kaldık is dolayısıyla.Oglumda orada doğdu. Ondan ilgimi çekti profiliniz. Allah hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza almayi nasip etsin.Sevgilerle :)

Rabbim bagislasin küçük hemşerimi:) memleketimde dogmus neticede :)Ayy inşallah,insallah sizde tez zamanda kavusursunuz bebeginize:)

[QUOTE="Gorkemsaglam, post: 43128438, member: 71035inşallahklenen adet tarihi [/QUOTE]
Yani beklenmeyen adet tarihi gelmesin bebis gelsin inşallah

[QUOTE="EmelARVAS, post: 43131384, member: 67aldım]Benim Sat 2 ekim Bat ise 31 ekim :) tam bir yıldır bekliyorum inşallah bu ay olur.. 3 klomen tedavisi atlattım olmayınca bu ay hsg çektirdim bu ay da olmazsa asilama deniyecegiz önümüzdeki ay.. insallah kendiliğinden gelir bebeğim..[/QUOTE]
MarV-el Bende bu ay klomen + catlatma ignesi tedavisi aldım ama bilmiyorum inşallah olur.Sende catlatma ignesi olmus muydun kac yumurtan vardı

MarV-el Bende bu ay klomen + catlatma ignesi tedavisi aldım ama bilmiyorum inşallah olur.Sende catlatma ignesi olmus muydun kac yumurtan vardı[/QUOTE]
Evet catlatma ignesi oldum 3un dede , ilkinde ve sonuncusunda tek yumurtam ikincisinde iki yumurtam oluştu ve catlaticam ancak olmadı malesef.. ama sizde olmayacak diye bişey yok çoğunlukla olumlu sonuçlanan da var.. Doktorum bana bir kadinin normal yolla hamile kalması %3-5,asilamayla %20 tüp bebekle % 50 olasiliklidir dedi.. sizinki su anda sebebsiz dedi..anlayacağınız Rabbimin istemesini ve gelecek olan çocuğun ilk nefes saatini değiştiremiyoruz bu tedaviler tevekkül geregi.. Doktorlar ve tedaviler vesile:) insallah siz de ben de bu ay mutlu haberler alırız :)

gunaydiiin
benimde sat 14ekim insallah bu ay hepimizden bebis habetleri gelir(amiiin)

benim bu reglim ve sonrasi daha farkli gecti.reglim 3gun durdu ve 6.-7.gunu yumurtlama zamani olan o akintidan geldi :/ biledim yanii
pzt.gunu dr.gidicem dusuk yaptiktan sonra cagirmisti anca sira geldi son bir muayene iyi olur )

İnşallah canım inşallahTE="EmelARVAS, post: 43138090, member: 671899"] MarV-el Bende bu ay klomen + catlatma ignesi tedavisi aldım ama bilmiyorum inşallah olur.Sende catlatma ignesi olmus muydun kac yumurtan vardı[/QUOTE]
Evet catlatma ignesi oldum 3un dede , ilkinde ve sonuncusunda tek yumurtam ikincisinde iki yumurtam oluştu ve catlaticam ancak olmadı malesef.. ama sizde olmayacak diye bişey yok çoğunlukla olumlu sonuçlanan da var.. Doktorum bana bir kadinin normal yolla hamile kalması %3-5,asilamayla %20 tüp bebekle % 50 olasiliklidir dedi.. sizinki su anda sebebsiz dedi..anlayacağınız Rabbimin istemesini ve gelecek olan çocuğun ilk nefes saatini değiştiremiyoruz bu tedaviler tevekkül geregi.. Doktorlar ve tedaviler vesile:) insallah siz de ben de bu ay mutlu haberler alırız :)[/QUOTE]
Insa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…