- 14 Ekim 2015
- 137
- 111
- 32
- Konu Sahibi matsiyahoje
Ya sat i biliyorum da bat nedir
Beklenen adet tarihi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sagolasinnnBeklenen adet tarihi
sat ne zaman canım? benimki 15 ekim sanırım çok yakın zamanlarımız belki aynı gün bile olabilir.Temmuz Anne Adayları ben takvim koydum, belki uğurlu gelir geçen seferki kaybımda kalbi atınca koyacağım diyordum nasip olmadı, inşallah bu sefer uğur olur da sağlıkla sıhhatle gelir bebeğim... Rabbim hiç birimizin umutlarını boşa çıkartmasın...
amin canım inşallahRabbim buraya yazan herkesin dualarıni hz.zekeriyanin duası gibi kabul et.. ne olur bu ay ugurlu gelsin bize ve hayirli haberler alalım..
Sat 16 ekim benimde inşallah peşpeşe öğreniriz bebişlerisat ne zaman canım? benimki 15 ekim sanırım çok yakın zamanlarımız belki aynı gün bile olabilir.
Sanliurfa'liyim :) Kahramanmaraş'ta yaşıyorum :)Emel Arvas Şanlıurfa'da mı yaşıyorsunuz ? Profil resminden dolayı merak ettim.
Rabbim bagislasin küçük hemşerimi:) memleketimde dogmus neticede :)Ayy inşallah,insallah sizde tez zamanda kavusursunuz bebeginize:)2008 _2013 arası 5 yıl Şanlıurfa da kaldık is dolayısıyla.Oglumda orada doğdu. Ondan ilgimi çekti profiliniz. Allah hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza almayi nasip etsin.Sevgilerle :)
İnşallah canımSat 16 ekim benimde inşallah peşpeşe öğreniriz bebişleri
MarV-el Bende bu ay klomen + catlatma ignesi tedavisi aldım ama bilmiyorum inşallah olur.Sende catlatma ignesi olmus muydun kac yumurtan vardı[/QUOTE][QUOTE="EmelARVAS, post: 43131384, member: 67aldım]Benim Sat 2 ekim Bat ise 31 ekim :) tam bir yıldır bekliyorum inşallah bu ay olur.. 3 klomen tedavisi atlattım olmayınca bu ay hsg çektirdim bu ay da olmazsa asilama deniyecegiz önümüzdeki ay.. insallah kendiliğinden gelir bebeğim..