- 2 Ekim 2010
- 1.333
- 535
- 42
-
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #1.581
Tebrikler kaç çıktı sonuçbenimde sat 10 ekim.dün test yaptım pozitif çıktı.bugün testi tekrarladım farklı markayla.yine pozitif.akşamüstü de kan tahliline gittim :)
Karbonat mı kullanıcaz diş macunu zararlıydaAaa diş macunu Zararlı mı e ne yapcaz peki?ben devlet memuruyum
Bunu bende duydum oğluma hamileyken hiç bir belirti yasamadım eger hamileysem sool kasıgım çok ağrıyor insallah doğrudurda hayırlı saglıklı bir kızım olurinş canım erkek bebek sağ tarafa kız bebek sol tarafa yerleşirmiş derler kızıma hamileyken sol batıyordu
Sende hoş geldin canım rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin sanadaYENI arkadaşlar hoşgeldiniz allah sağlıkla kucaginiza almayı nasip etsin .. :)
Sende hoş geldin canım rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin sanada
Benimde bazen sağ bazen sol batıyo yoksam ikiz mi çğnkü doktorum çoğul gebelik olabilir demişti aşılama olduğu içinBunu bende duydum oğluma hamileyken hiç bir belirti yasamadım eger hamileysem sool kasıgım çok ağrıyor insallah doğrudurda hayırlı saglıklı bir kızım olur
Canım hayırlısı olsun rabbşm sanada sağlıklı hayırlı gebelik nasip etsinkızlar slm..ben de bugün öğrendim hamieliğimi.sat 10 ekim döngü 24.kan sonucum 129.55 hayırlısı olsun inşallah sağlıklı sıhhatlii :)
Kızlar hamilelikte nar zararlıymış diye duydum bilginiz var mı ??
129.55 sizin kaç?Tebrikler kaç çıktı sonuç
aminn cnm cümlemize inş..Canım hayırlısı olsun rabbşm sanada sağlıklı hayırlı gebelik nasip etsin
Bunun doğruluğunu bilmiyoruz ki hemen telaşlanma dur :)Eşimde bugün suyunu skmisti keşke icmeseydim
Hangi medipole gidiceksiniz neredekiKızlar bir şey soracağım istanbulda önerebileceğiniz doktor var mı acaba medipola gitmeyi düşünüyorum da
benim 7 yaşında oğlum var hep soldaydı.ultrason takibinde bile :)Bunu bende duydum oğluma hamileyken hiç bir belirti yasamadım eger hamileysem sool kasıgım çok ağrıyor insallah doğrudurda hayırlı saglıklı bir kızım olur
Bunun doğruluğunu bilmiyoruz ki hemen telaşlanma dur :)
Ay benden başka pudra ruj kullanan yok mu kızlar makyaj yapmıyo musunuz
Beden büyümedide göğüslerim şiş ve ucları taş gibi sert ve dokununcada acıyoPanik atak oldum resmen hormonlardan midir nedir kızlar bide bişey sorcam göğüsleri bir beden büyüyen var mi benim öyle oldu nedense :)