2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Düşünüpte takmamaya çalışıyorum resim yapıyorum evde olduğum zaman yada pc de oyun oynuyorum kafa dağıtmak için :)
Bende bayaaadır çiçeklere taktim hiç sevmezdim ev çiçekle doldu birden hergün bi saat incelerim hangisi çiçek açiyo büyüyomu die :)

Hayırlısı olsun canım gönlündeki neyse o olur inşallah :)
Doktorumla konuştum, iki günde bir en az iki kat artar, bu artış da normal dedi. Nadiren ikiz anlamına da gelebilir, istediğin zaman bakabiliriz ulrasondan dedi. Baya rahatladım. Randevum cuma sabahınaydı değiştirmedim. İnşallah görürüz keseyi :)

Hadi bakalım hayırlısı canım iki kattan fazla olunca hemen ikiz olmasına yoruyoruz tabi biz :) o randevu zamanı bi türlü gelmek bilmiyor benim için eskiden zaman nasıl geçerdi anlamazdım şimdi geçmek bilmiyor sanki. görürsünüz inşallah canım keseyi o kesenin içinde bebeğinin olduğunu bilmek nasıl güzel bi duyguymuş insan yaşayınca anlıyor gerçekten :)

Bence görürsün canım rabbim hayırlısını nasip etsin :)

Sanırım sen de istanbuldasın nereye gidiyorsun doktora ben pazartesi esenler medipole şehruz soysala randevu aldım

daha ilk denememizdi zaten ama ben kendimi çok çabuk kaptırıp hata ettim
belki de böylesi daha iyidir ve bundan sonra daha sakin olmaya çalışıcam
sizlere çok alıştım tabi ki.. gözüm buralarda olacak hep
Cnm yumurtlama testiyle devam et şansını 5 kat artırırsin üzme kendini

Calliope bence ikiz seninki bu kadar artması hemde 4 günde... tabi allah gönlüne göre versin ama kuzenimiz İkizlere gebeliğin böyle olmuştu net hatirlamasamda değerleri nerdeyse 3 katiydi

Kızlar aklıma takıldı bişey sormak istiyorum.ben çalışıyorum ve günlük pudra ve ruj kullanıyorum başka hiçbir makyaj malzemesi kullanmıyorum.acaba pudra ve ruj Zararlı mı?siZler kullanıyor musunuz?

Hiç düsünmemistim diş macunu zararli onu biliyorum ruj bende kullaniyorum sen ne is yapiyosun Aryadeniz38

benimde sat 10 ekim.dün test yaptım pozitif çıktı.bugün testi tekrarladım farklı markayla.yine pozitif.akşamüstü de kan tahliline gittim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…