- 2 Ekim 2010
- 1.333
- 535
- 42
-
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #1.561
Bende bayaaadır çiçeklere taktim hiç sevmezdim ev çiçekle doldu birden hergün bi saat incelerim hangisi çiçek açiyo büyüyomu die :)Düşünüpte takmamaya çalışıyorum resim yapıyorum evde olduğum zaman yada pc de oyun oynuyorum kafa dağıtmak için :)
Doktorumla konuştum, iki günde bir en az iki kat artar, bu artış da normal dedi. Nadiren ikiz anlamına da gelebilir, istediğin zaman bakabiliriz ulrasondan dedi. Baya rahatladım. Randevum cuma sabahınaydı değiştirmedim. İnşallah görürüz keseyi :)Hayırlısı olsun canım gönlündeki neyse o olur inşallah :)
Doktorumla konuştum, iki günde bir en az iki kat artar, bu artış da normal dedi. Nadiren ikiz anlamına da gelebilir, istediğin zaman bakabiliriz ulrasondan dedi. Baya rahatladım. Randevum cuma sabahınaydı değiştirmedim. İnşallah görürüz keseyi :)
Bence görürsün canım rabbim hayırlısını nasip etsin :)Doktorumla konuştum, iki günde bir en az iki kat artar, bu artış da normal dedi. Nadiren ikiz anlamına da gelebilir, istediğin zaman bakabiliriz ulrasondan dedi. Baya rahatladım. Randevum cuma sabahınaydı değiştirmedim. İnşallah görürüz keseyi :)
Sanırım sen de istanbuldasın nereye gidiyorsun doktora ben pazartesi esenler medipole şehruz soysala randevu aldımN
normal cnm benim de beta gecen hamileliğinde adetimden 3 gün gçtikten sonra yaptırmıştım 660 çıkmıştı doktorum sağlıklı gebelikse 2 gün sonra değerinin yükselmesi lazım 2 katı kadar olmalı dedi 2 hün sonra yaptırdığımda 1470 çıkmıştı :)
Teşekkür ederine hissedeceğimi bilemiyorum
Bize de büyük sürpriz oldu artık ne zaman olursa diyoduk ama bu kadar erken beklemiyoduk sevindik elbette ama bir korku da sarmadı değilinan ben de aynı durumdayım :) büyük bir süpriz yaşadık ve miniğim henüz 6 hafta 3günlük :)
Cnm yumurtlama testiyle devam et şansını 5 kat artırırsin üzme kendinidaha ilk denememizdi zaten ama ben kendimi çok çabuk kaptırıp hata ettim
belki de böylesi daha iyidir ve bundan sonra daha sakin olmaya çalışıcam
sizlere çok alıştım tabi ki.. gözüm buralarda olacak hep
Canım ben ist silivri deyim doktorum da silivri de ahmet bey özel muayehanesi var oraya gidiyorum :)Sanırım sen de istanbuldasın nereye gidiyorsun doktora ben pazartesi esenler medipole şehruz soysala randevu aldım
Neden korkuyosun kiBize de büyük sürpriz oldu artık ne zaman olursa diyoduk ama bu kadar erken beklemiyoduk sevindik elbette ama bir korku da sarmadı değil
Hahaha ay iyi insan lafını üstüne gelirmiş... bizim evde sıkı yönetim var telefon ve bilgisayar yasak kızımı Komşuya gönderdim bi bakayım dedim
Aaa diş macunu Zararlı mı e ne yapcaz peki?ben devlet memuruyumHiç düsünmemistim diş macunu zararli onu biliyorum ruj bende kullaniyorum sen ne is yapiyosun Aryadeniz38
Neden kız :) alla alla ne sıkı yönetimi bu :)Hahaha ay iyi insan lafını üstüne gelirmiş... bizim evde sıkı yönetim var telefon ve bilgisayar yasak kızımı Komşuya gönderdim bi bakayım dedim
benimde sat 10 ekim.dün test yaptım pozitif çıktı.bugün testi tekrarladım farklı markayla.yine pozitif.akşamüstü de kan tahliline gittim :)merhaba kızlar
baştaki tabloya baktığımda sat ı 11 ekim 18 ekim olan arkadaşlar var
gebe olduğunuzu nasıl öğrendiniz canlar benim kide 15 ekim hamilelik belirtileri var sağ kasıkta şiddetli sancı ve batma bakalım nolcak
Hmm bende öğretmenim diş hekimi çok çok az kullan zararli demişti florürden olabilirAaa diş macunu Zararlı mı e ne yapcaz peki?ben devlet memuruyum