2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Kısmetsr p.tesi ben gidicrm tahlile doktorumla konuştum bakalım o zamana kadar kötü bili yaşamazsam amenna :oops:o_O:KK17:

Çıkmıcaktır canım hiç kafana takma ister istemez insan düşünüyor kötü bişey olucak mı diye bende düşünüyorum ama bu dönemlerin tadını çıkarmak lazım biz iyi düşünücez ki bebişlerimiz de iyi olsun :)

Ayy kızlar saat 5 gibi adet sancısı gibi bii ağrıyla uyandım hatta daha fazla. âdet zamanları uykudan uyan diracak kadar hiç olmadı diyebilirim
bugün doktora sorarım artikk

Bunlar ilk bekirtilet bende göğüs ağrısıyla uyandım :)

Kızlar heralde bugünde bişey var bende sabah uyandığımda midem bulanıyordu aynen adet sancısı gibi bi sancı çekiyorum ve göğüslerime dokunamıyorum bile bebişlerimiz büyüyor demekki :)

Çıkmıcaktır canım hiç kafana takma ister istemez insan düşünüyor kötü bişey olucak mı diye bende düşünüyorum ama bu dönemlerin tadını çıkarmak lazım biz iyi düşünücez ki bebişlerimiz de iyi olsun :)
İnşallah kuzum yanlız bugun göğüslerim fena ağrılarda ucları taş gibi :)

Ben daha önce erşat batmaza gitmiştim cok arastirdim dogru duzgun doktor bulamamistim memnundum ama şimdi riskli oldugu icin doçente gitcem turgut diye bi doktor özeli varmis fakulte doktoru

X