- 4 Ağustos 2011
- 2.298
- 1.994
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #1.441
Aminnn inşallah bitanem ya rabbim nasip etsin bebişlerimizi :)İnşallah sınavımız bunlardır ve artık bitmiştir canım, hayırlı sağlıklı bir hamilelik olur bir sonraki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminnn inşallah bitanem ya rabbim nasip etsin bebişlerimizi :)İnşallah sınavımız bunlardır ve artık bitmiştir canım, hayırlı sağlıklı bir hamilelik olur bir sonraki
Kutusundaki prospektüse baktın mı canım, hamilelikte kullanımla ilgili aksi bir durum yoksa bir sıkıntı olmaz heralde. Doktoruna sor tabii herhangi bir endişen varsa.Kızlar doktor mantar için acticand vajinal tablet verdi bi zarari olmaz heralde bebise dimi korkuyorum kullanmaya ama 2 haftadır da geçmedi
Aminnn inşallah rabbim sağlıklı eli ayağı düzgün bebişler nasip etsin hepimize :)nerdeyse hepimiz Yaralıyız inşallah saglikla bebislerinizi kucağımıza alırız da biz de birilerine hikâyemizi anlatinca umut oluruz
O HİÇ BELLİ OLMUYO YAA GENELDE ZATEN KİLOLU OLANLAR DAHA AZ KİLO ALIYO UMARIM SENDE ÖYLE OLURSUN :)bizim çok dikkat etmemiz lazım canım. hamilelikte kilo her açıdan zararlı.
DOKTOR HAMİLE OLDUĞUNU BİLİYO ZATEN ONA GÖRE VERMİŞTİR AMA SİRKELİ SU YAPIP ONA OTURMAKDA İYİ GELİYOR...Kızlar doktor mantar için acticand vajinal tablet verdi bi zarari olmaz heralde bebise dimi korkuyorum kullanmaya ama 2 haftadır da geçmedi
Amin inşallahİnşallah 3 tane kaybım var. Onlarda hep kalbini görünce takvim yapacağım diyordum hiç nasip olmadı şimdide önden yapayım dedim. Regl gününden itibaren koydum. İnşallah kaldırmak zorunda kalmam... Sana da bana da bekleyen isteyen kim varsa rabbim görsün duysun, sağlıklı hamilelik ve sağlıklı bebekler nasip etsin...
sevindim canım darısı başıma inşallah benim sonuç da iyi çıkar.b hcg 200 dü bugün 500 e cıkmıs rahatladım
İnşallah canım içini ferah tut:)sevindim canım darısı başıma inşallah benim sonuç da iyi çıkar.
hamilelikle ilgili hiçbişey yazmıyor malesef bir ıki gün daha sabredeyim de gecmezse kullanırim artikKutusundaki prospektüse baktın mı canım, hamilelikte kullanımla ilgili aksi bir durum yoksa bir sıkıntı olmaz heralde. Doktoruna sor tabii herhangi bir endişen varsa.
Ben de beyazlı k zaman zamane oluyor kaşıntı olmuyor sonra kendi kendine geçiyor .doktora gitmedim hiç gitmek gerekiyor muVajinada beyazlık oluyo baya bide çok fazla kaşıntı yapiyo o rahatsız edici bişey olsan anlarsin büyük ihtimalle inşallah ta olmazsin
öyle aman aman değil ama 2 gündür sanki midem çöplükmüş gibi bir bulantı var hiç karışık birşey de yemiyorum. Bugünde iki kere güçlü batmalar oldu kasığımda sancı şeklinde
İnşallah 3 tane kaybım var. Onlarda hep kalbini görünce takvim yapacağım diyordum hiç nasip olmadı şimdide önden yapayım dedim. Regl gününden itibaren koydum. İnşallah kaldırmak zorunda kalmam... Sana da bana da bekleyen isteyen kim varsa rabbim görsün duysun, sağlıklı hamilelik ve sağlıklı bebekler nasip etsin...
Canım benim bizim kaderimizde aynı bendr 4 tane kaybım var 3 ü normal kanama ile 1 tanede 11 haftalıkkrn kalp atışları durdu..
yaa mantar dediğiniz şey tam olarak ne
ben öyle birşey için hiç doktora gitmedim de belki oluyordu r geçiyor
Slm kizlar ben de 2 gun once ogrendim hamile oldugumu..bu ikinci gebeligim bi tane kizim var 17 aylik aralarinda tam 2 yas olcak..evet biliyorum cok erken ama kismet boyleymis..8 temmuz tahmini dogum tarihi ama benim gec gebelik oldugundan degisebilir..
Canımm teşekkür ederim ilgin için bende yapıldı bitanem doktorum en son kan pıhtılaşması ılabilir dedi coreaspirin verdi..onu kullanıyorum..Kızlar ikinize de çok geçmiş olsun yaşadığınız çok zor şeyler allah bundan sonra yüzünüzü güldürür inşallah ama bu düşükler neden oluyormuş hiç araştırdınız mı özellikle üçüncü düşükten sonra genellikte testler yapılır genetik yapıya bakılır diye biliyorum bu şekilde sorun neyse öğrenilir ona göre önlem alınır sizde yapıldı mı böyle bişey
Biliyomusun abim 17 aylık annem bana hamile kalmış :) çok ağlamış ikisine birden nasıl bakarım annem 18 yaşındaymış bana hamile kaldığında :)Slm kizlar ben de 2 gun once ogrendim hamile oldugumu..bu ikinci gebeligim bi tane kizim var 17 aylik aralarinda tam 2 yas olcak..evet biliyorum cok erken ama kismet boyleymis..8 temmuz tahmini dogum tarihi ama benim gec gebelik oldugundan degisebilir..
Çok şükür :) cnm rabbim bizede nasip etsin inşallah :)b hcg 200 dü bugün 500 e cıkmıs rahatladım
bende nisan annelerindeydim kimyasal gebeliğimde ilk düşüğümde 10. haftaya kadar yazdım sonrakilerde hiç yazmadım böyle topiklere bende ilk defa bu kadar ısısndım eğer bu ay olursa sat a göre 7 ağustos gösteriyor çokta önemli değil buradan devam ederim inşallah.Ah onların o kardeş özlemi yok mu zaten o özlem karşısında bu kadar üzüntü yaşayıp çaresiz olmak çok zor İnşallah bu ay son tedavin olur seninde Ağustos hamilesi bile olsan sezeryan 2 hafta öne geleceği için Temmuz'a yetişirsin :) Gerçi diğer aylar olsa ne fark eder Sağlıklı olsun da son iki yıldır her ayın annesi olmaya talibim ama ilkkez burada bu kadar candan bir durum oldu Burada herkes çok benzer şeyler yaşamış. Herkes birbirini çok iyi anlıyor Ben Nisan annelerindeydim. Kürtajdan sonra ayrıldım Ama hala arada yazıştıklarım var onlarla da ama dedim ya bu topik bir başka oldu, buradan gitmeyi bende hiç istemiyorum...
banada yapıldı o testler hafif pıhtılaşmaya yatkınlık var denildi kan sulandırıcı tedavisi öncekilerde kullandım ama fayda etmedi ben ilk düşükten sonra yaptırmıştım ama diğerlerini yaşamama engel olmadı nasippp.... kısmett... bu sefer dr yumurtlamayla bir başlatıyor iğnelere demekki sana geç oluyor öğrendiğinde önceden başlayacağız dedi bakalım hayırlısı elimizden geleni yapıyoruz Rabbim nasip eder inşallah yeniden sağlıklı bir gebelikKızlar ikinize de çok geçmiş olsun yaşadığınız çok zor şeyler allah bundan sonra yüzünüzü güldürür inşallah ama bu düşükler neden oluyormuş hiç araştırdınız mı özellikle üçüncü düşükten sonra genellikte testler yapılır genetik yapıya bakılır diye biliyorum bu şekilde sorun neyse öğrenilir ona göre önlem alınır sizde yapıldı mı böyle bişey