2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Canım çok geçmiş olsun :KK43: çocuklar bu durumu daha zor atlatıyorlar, geçen yıl bir kimyasal yaşamıştım, onu oğluma söylemiştim, 1 hafta sonra değer düşmeye başladı, hala söylüyor onu :KK43: Çok zor rabbim kimseyi evladıyla ve evlat hasretiyle sınamasın, bende bu ay tedaviye başladım, içim umut dolu sanki bu sefer olacak gibi hissediyorum. Rabbime dua ediyorum her an her aklıma geldiğinde, inşallah tez vakitte saatte nasip etsin, canım. Neden düştü peki 14. hafta da? Yani herşey yolundamıydı o zamana kadar ? 31 Ağustosta kürtaj oldum bende 9 haftalık ama kalbi hiç atmadı 6+0 da kalmıştı bebeğim. sebep bilinmiyor. Herşey olabilir, kan sulandırıcı iğne falanda kullanmıştım. Onu kimseye söylemedik kalbini görünce söyleyecektik nasip olmadı... Kısmet işte...

Sağolasın cnm:110:Senin de başın sağolsun... Benim bebeğimde hiç bir sorun yoktu herşey yolunda gidiyordu bebeğimin su kesesinden su sızmış bende sancı yaptı ilk gebeliğim olduğu için anlamadım sancılarım başladı 2-3 gün hafif rahim sancısı hissettim bebeğimin ikili test sonucunu almaya gittimki test sonucum çok mükemmeldi ve doktora ''doktor ... bey benim iki gündür bıçak saplanması gibi ağrılarım var'' dedim adam da bana ''rahminiz büyüyor bir sorun yok ''dedi ''muayene etmeyecek misiniz ?'' dedim ' yok bugün sizi muayene etmeyeceğim ' dedi. Bu arada özel central hospitalda diye saçma sapan bir hastahaneye gidiyordum ki hiç önermiyorum. Aksam eve geldim saat 24:00 da wc de bir anda bebeğin su kesesi açıldı ve bebeğim düştü :KK43: tabiki biranlık iş değil 3 gündür kendini belli etmiş aslında... hemen hastahaneye gittik sabah 6 da pıhtıları temizlemek için vakum kürtaja aldılar.hastahanenin rezilliğine gelince saat 6 da kürtaja aldılar saat 7 de kürtajdan çıktım saat 8 de 1250 tl para ödedik. 8 i 5dk geçe HADİ NE ZAMAN ÇIKIYORSUNUZ ? BOŞ ODAMIZ YOK SEZERYANDAN HASTA ÇIKACAK şeklinde ve odayı telefonla aramak kapıları çalmak gibi tacizlerde bulundular ki hasta haklarına göre 24 saat orada istirahat etme hakkım olduğu halde artı bir günlük oda parası ödettikleri halde saat 9:30 da lanet okuya okuya çıktım. neden düştüğüne dair hiçbirşey bulunamadı EMR diyorlar yani erken membran rüptürü kısaca bebeğin su kesesinin erken açılması :KK43: Ben de yiyecek ekmeği içecek suyu yokmuş diyorum veren Allah alan da Allah tabi doktor ihmali vardı benimkinde bende bu sefer özel sağlık sigortası yaptırdım 5 ay bekledim ve acıbademde perinatologa gideceğim UMUT DOLUYUM inşallah bu topikte çok güzel günler geçirip hepberaber sağlıklı doğumlar yapacağız.:KK50::KK49::anneadayı::emir_bebek:

Geçmiş olsun canım insallah burada beraberce beklenen bebeklerimizin mujdesini veririz..Bu ay ve heray umud ediyorum Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin bekletmeden sağlıkla inşallah. OTE="arch2401, post: 43096553, member: 150927"]Ben de 2015 ağustos annesi olacaktım 14 haftalikken bebeğimi düşürdüm. Ilk hamileliğimdi. Geçen ay tekrar çalışmalara başladık ama olmadı. Umarım bu ay olur ovulasyon testi ile deneyeceğim şansımı arttırmak için. Başka çocuğum yok ama Teyzemin kızı ablam gibidir onun bir oğlu var ve biz de 3 aylık olduğunda söylemiştik sana kardes geliyor diye ama 3.5 aylıkken düştü çocuğa nasıl aciklayacagimizi şaşırdık. Teyzem dedim ben yanlış anlamışım bebek yokmuş sizler bir de aynı evde yaşadığınız evladınıza açıklama yapıyorsunuz çok daha zor bir durum inşallah bu topicte sağlıkla doğumlardan yaparız
Gec[/QUOTE]
amin canım inşallah :anneadayı::emir_bebek:

Sağolasın cnm:110:Senin de başın sağolsun... Benim bebeğimde hiç bir sorun yoktu herşey yolunda gidiyordu bebeğimin su kesesinden su sızmış bende sancı yaptı ilk gebeliğim olduğu için anlamadım sancılarım başladı 2-3 gün hafif rahim sancısı hissettim bebeğimin ikili test sonucunu almaya gittimki test sonucum çok mükemmeldi ve doktora ''doktor ... bey benim iki gündür bıçak saplanması gibi ağrılarım var'' dedim adam da bana ''rahminiz büyüyor bir sorun yok ''dedi ''muayene etmeyecek misiniz ?'' dedim ' yok bugün sizi muayene etmeyeceğim ' dedi. Bu arada özel central hospitalda diye saçma sapan bir hastahaneye gidiyordum ki hiç önermiyorum. Aksam eve geldim saat 24:00 da wc de bir anda bebeğin su kesesi açıldı ve bebeğim düştü :KK43: tabiki biranlık iş değil 3 gündür kendini belli etmiş aslında... hemen hastahaneye gittik sabah 6 da pıhtıları temizlemek için vakum kürtaja aldılar.hastahanenin rezilliğine gelince saat 6 da kürtaja aldılar saat 7 de kürtajdan çıktım saat 8 de 1250 tl para ödedik. 8 i 5dk geçe HADİ NE ZAMAN ÇIKIYORSUNUZ ? BOŞ ODAMIZ YOK SEZERYANDAN HASTA ÇIKACAK şeklinde ve odayı telefonla aramak kapıları çalmak gibi tacizlerde bulundular ki hasta haklarına göre 24 saat orada istirahat etme hakkım olduğu halde artı bir günlük oda parası ödettikleri halde saat 9:30 da lanet okuya okuya çıktım. neden düştüğüne dair hiçbirşey bulunamadı EMR diyorlar yani erken membran rüptürü kısaca bebeğin su kesesinin erken açılması :KK43: Ben de yiyecek ekmeği içecek suyu yokmuş diyorum veren Allah alan da Allah tabi doktor ihmali vardı benimkinde bende bu sefer özel sağlık sigortası yaptırdım 5 ay bekledim ve acıbademde perinatologa gideceğim UMUT DOLUYUM inşallah bu topikte çok güzel günler geçirip hepberaber sağlıklı doğumlar yapacağız.:KK50::KK49::anneadayı::emir_bebek:[/QUOTE
Çok kötü şeyler yaşamışsın canım, sadece özel hastane olması yetmiyor işte, insan olmaları da lazım :KK43: Şikayet etseydin keşke, Aynen dediğin gibi yiyecek ekmeği suyu yokmuş. Rabbim tez zamanda sağlıklı güzel bir hamilelik ve bebek nasip etsin inşallah... Hepimiz burada Temmuz annesi oluruz inşallah... Benim daha 25 gün var öğrenmeme henüz çalışma bile başlamadı :) Ama içim umut dolu inşallah olur. Rabbim boşa çıkartmaz inşallah...

Temmuz Anne Adayları ben takvim koydum, belki uğurlu gelir geçen seferki kaybımda kalbi atınca koyacağım diyordum nasip olmadı, inşallah bu sefer uğur olur da sağlıkla sıhhatle gelir bebeğim... Rabbim hiç birimizin umutlarını boşa çıkartmasın...

cumartesi adet günüm yarın boş dersim var o saatte tahlil yaptırıp okul çıkışı sonucu alaçam insallah
Hadi inşallah, çıkar gerçi daha erken 4 gün var ama çıkar muhtemelen ilişkiden 10-12 gün sonra idrar da bile çıkıyor hayırlısı olsun canım...

Kimse sat bat yazmamış hadi kızlar yazalım sat 30 eylül bat 29 ekim benimkisi

Benim SAT daha çok yeni 16 Ekim SAT 12-13 Kasım daha çoook var ama olsun inşallah olmayacağım bu ay regl ve bebeğim gelecek inşallah bu ay içime acayip bir umut oldu nedendir bilmem gerçekten bu ay olacak gibi hissediyorum. İnşallah Rabbim yanıltmaz...

X