- 6 Nisan 2015
- 3.079
- 4.560
- 35
-
- Konu Sahibi matsiyahoje
ben yengeç burcuyum kovalarla çok iyi anlaşıyorum :) birçok arkadaşım kovadır benim, ve gerçekten çok evcimen bi burç yengeç kendimden biliyorum :) eğer bu ay hamile kalırsam inşallah bebişimde yengeç olacak :)bu arada yengeç nasıl bir burç? hiç bilgim yok. kova burçlarıyla aran nasıl eşim de ben de kovayız bebiş de bu ay olursa yengeç olacak bu nedenle soruyorum..
inşallah burada buluşuruzben yengeç burcuyum kovalarla çok iyi anlaşıyorum :) birçok arkadaşım kovadır benim, ve gerçekten çok evcimen bi burç yengeç kendimden biliyorum :) eğer bu ay hamile kalırsam inşallah bebişimde yengeç olacak :)
İNŞALLAH :)inşallah burada buluşuruz
aminnn insallah bu ay tum isteyenler bu konuda bulusuruzMerhaba kızlar 4 düşük 2 kimyasal 2 kürtaj 1 oğlum var kardes için uğraşıyoruz. Bu topiklere yazmak bir nasip olmadı bu ay tedavi aldım klomen +catlatma ignesi kan sulandiricilatada önceden başladım yeni birde doktor buldum. Sizi görünce yazayım dedim olacakmış gibi gelmiyor o yüzden yazabilmek için bu sefer öncesinden yazdım hep içimde kalıyordu
İnşallah isteyen herkesin ayı olsun bu ay sağlıklı gebelik nasip etsin Rabbim bana ve tüm isteyenlere
Kızlar selam
İnşallah bende burada olurum 2007 Temmuz annesiyim ben 2 yıldır ikinci için uğraşıyoruz 3 tane kaybım var iki kimyasal bir kürtaj Nisan annesi olacaktım nasip iste olmadı kalbi ini göremedik 9. Haftada kürtaj oldum. İnşallah oğlum gibi temmuz annesi olabilirim. Rabbim bana ve tüm isteyenlere nasip etsin inşallah...
merhaba 3 umuzde kardes için ugrasan düşük yaşamış bayanlariz umarim bu topikte beraberce 9 ay geciririz ne güzel olur.Benim oglumda 4 unude duydu bi sekilde bana diyor hepdi dogsa 4 kardesim olurdu o kadar istiyor ki eşim ve oğlum icin deniyorum vazgecmiyorum.Bir ilac olsa kardes ilaci sen icsen kardesim olsa dedi gecenlerde insallah evlatlarimizin abi abla oldugu gunleri görmek nasip olur.Sizi cok iyi anliyorum.aminnn insallah bu ay tum isteyenler bu konuda bulusuruz
bizde ogluma kardes istiyoruz temmuzda dusuk yasadim insallah bu ay olurda cik beklemeyiz
dusukten sonra oglum hergun kardes istiyor,okula basladi herkesin kardesi var benimde olsun diyor
İnşallah Can'ım ben umutluyum bu ay inşallah bu ay ki tedavim sonuç verir inşallah olur burada herbirlikte kuzularımıza kardeş müjdesi verebiliriz ikinci zor derlerdi inanmazdım Rabbim hayırlısını versin inşallahmerhaba 3 umuzde kardes için ugrasan düşük yaşamış bayanlariz umarim bu topikte beraberce 9 ay geciririz ne güzel olur.Benim oglumda 4 unude duydu bi sekilde bana diyor hepdi dogsa 4 kardesim olurdu o kadar istiyor ki eşim ve oğlum icin deniyorum vazgecmiyorum.Bir ilac olsa kardes ilaci sen icsen kardesim olsa dedi gecenlerde insallah evlatlarimizin abi abla oldugu gunleri görmek nasip olur.Sizi cok iyi anliyorum.
Bende klomdn tedavidi aldim.Sen ne tedavisi aldınHurremSultan .!.:İnşallah Can'ım ben umutluyum bu ay inşallah bu ay ki tedavim sonuç verir inşallah olur burada herbirlikte kuzularımıza kardeş müjdesi verebiliriz ikinci zor derlerdi inanmazdım Rabbim hayırlısını versin inşallah
aminnn insallah bu ay tum isteyenler bu konuda bulusuruz
bizde ogluma kardes istiyoruz temmuzda dusuk yasadim insallah bu ay olurda cik beklemeyiz
dusukten sonra oglum hergun kardes istiyor,okula basladi herkesin kardesi var benimde olsun diyor
Ben de 2015 ağustos annesi olacaktım 14 haftalikken bebeğimi düşürdüm. Ilk hamileliğimdi. Geçen ay tekrar çalışmalara başladık ama olmadı. Umarım bu ay olur ovulasyon testi ile deneyeceğim şansımı arttırmak için. Başka çocuğum yok ama Teyzemin kızı ablam gibidir onun bir oğlu var ve biz de 3 aylık olduğunda söylemiştik sana kardes geliyor diye ama 3.5 aylıkken düştü çocuğa nasıl aciklayacagimizi şaşırdık. Teyzem dedim ben yanlış anlamışım bebek yokmuş sizler bir de aynı evde yaşadığınız evladınıza açıklama yapıyorsunuz çok daha zor bir durum inşallah bu topicte sağlıkla doğumlardan yaparızmerhaba 3 umuzde kardes için ugrasan düşük yaşamış bayanlariz umarim bu topikte beraberce 9 ay geciririz ne güzel olur.Benim oglumda 4 unude duydu bi sekilde bana diyor hepdi dogsa 4 kardesim olurdu o kadar istiyor ki eşim ve oğlum icin deniyorum vazgecmiyorum.Bir ilac olsa kardes ilaci sen icsen kardesim olsa dedi gecenlerde insallah evlatlarimizin abi abla oldugu gunleri görmek nasip olur.Sizi cok iyi anliyorum.
Canım çok geçmiş olsunBen de 2015 ağustos annesi olacaktım 14 haftalikken bebeğimi düşürdüm. Ilk hamileliğimdi. Geçen ay tekrar çalışmalara başladık ama olmadı. Umarım bu ay olur ovulasyon testi ile deneyeceğim şansımı arttırmak için. Başka çocuğum yok ama Teyzemin kızı ablam gibidir onun bir oğlu var ve biz de 3 aylık olduğunda söylemiştik sana kardes geliyor diye ama 3.5 aylıkken düştü çocuğa nasıl aciklayacagimizi şaşırdık. Teyzem dedim ben yanlış anlamışım bebek yokmuş sizler bir de aynı evde yaşadığınız evladınıza açıklama yapıyorsunuz çok daha zor bir durum inşallah bu topicte sağlıkla doğumlardan yaparız