2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Mol gebelik nedir canim?

Ayy biz aynı yumurtadık seninle :) İnşallah birlikte öğreniriz hamileliğimizi arkadaşım bende hiç belirti yok sende var mı?

Hadi bakalim hayirli sonuclarini bekliyoruz canim :)

güzel bir süpriz olmuş. insanlar yıllarca bekliyor seni hiç bekletmeden gelmiş miniğin. inşallah sağlıkla kucağına alırsın.

Ben de rüyamda evde tahlil yapıyordum önce iki çizgiyi görüyordum sonra kayboluyor du göründüğü gibi ya nasıl olur falan diyordum hayırlısı bakalim
hayır olsun canım. ben de rüyamda tüp bebek merkezine gitmiştim sabah test yaptım çift çizgi gördüm. ilk öyle öğrenmiştim :)

ben de dün gece rüyamda çift çizgi gördüm

Aklımızı çizgilerle bozduk valla bende görüyorum birşeyler ama hatırlayamıyorum sabah çift miydi tek miydi bütün gece ya dr da görüyorum ya test yaparken ya da hamileyken
kızlar ya öyle çok takıyoruz ki kafamıza. çok normal yani bunları görmemiz. ben 2 seneye yakın bekledim artık tek düşündüğüm şey bebek olmuştu iyice kafayı bozmuştum. Allah isteyen herkese versin. Beklemek çok zor.

Mol gebelik nedir canim?
hucreler düzensiz olarak çoğalıyor
bi nevi kanser ama o derce ciddi değil Küretaj dan sonra beta hcg nin dusmesini bekliyorsun düzenli bi şekilde düşerse sıkıntı yok nadir de olsa düşme artma da oluyor o zaman kemoterapi alanlar da var ama çok nadir. Bunun tekrarlama ihtimali de var. bi de beta hcg sifirlandiktan bi sene sonra hamilelik düşünebiliyorsun tam mol ise. yarım molse 6 ay. ben 6 ay gün saydim:)

kızlar ya bugun benim kasıklarım çok ağrıyor ya sanki söküldüm sökülecekmişim gibi.. bide pembemsi bişi geldi ama devamında hiç bişi yok içimde neler oluyor bilmiyorum ya

canım çok zor günler geçirmişsin. umarım bir daha olmaz. aslında 6 ay korunma tabi uzun süre ama psikolojik olarak iyi. bana doktor korunma vermemişti boş gebelikten düşük başlayıp kürtaj olduğumda. biz de zaten pek ilişki olmuyo diye korunmadık. hala olanları atlatamamışken düşünüp düşünüp ağlarken hamile olduğumu öğrendim. bir yandan onun yasını tutuyorum bi yandan bunun sevinci. çok karışığım. belki de birkaç ay korunmak iyi olacaktı. neyse içinizi karatmıyım hayırlısı buymuş. sağlıkla kucağımıza alalım da gerisi önemli değil

Öncelikle çok geçmiş olsun. Peki mol gebelik OLDUĞUNU kaçıncı haftanıZda nasıl anladınız.hamilelik belirtileriniz neydi bilgilendirirseniz sevinirim

kızlar ya bugun benim kasıklarım çok ağrıyor ya sanki söküldüm sökülecekmişim gibi.. bide pembemsi bişi geldi ama devamında hiç bişi yok içimde neler oluyor bilmiyorum ya
Yerleşiyor olabilir, inşallah öyledir seninle bat aynıydı galiba bizim bugün bende de biraz batma hissi var sanki inşallah öyledir inşallah yerleşiyordur canım...

Aynen ama insan ister istemez takıyor elde değil ki bu durum Olmadıkça ya da olup kayıplar oldukça daha çok istemeye başlıyor insan sonra da kısır döngü oluyor daha çok takıyorsun stres oluyorsun sonra süreç iyice uzuyor. Rabbiö doğru vakit zamanı bilir. İnşallah bizler içinde zaman gelmiştir.

Günaydın kızlar.bugün biraz Moralsiz uyandım .dün afedersiniz ishal oldum.gebelikte ishal normal değil ve tehlikeli biliyorsunuz .dışkının rengi de çok koyu yeşil siyaha yakın olunca çok korktum zehirlenme filan olabilir diye.dr umu aradığımda eleviti bırakıp foşbiola devam etmemi söyledi .elevit kullanan arkadaşlar aklınız da bulunsun böyle yan etkileri olabiliyor elevit yerine herhangi bir ilaç kullanmam gerekiyor mu diye sorduğumda ise eti cici bebe kullanın folbiolle birlikte,elevitte bulunan bütün Demir vitamin değerleri eti cici bebe de de var dedi.bana biraz tuhaf geldiama Dr Um doçent bilgisine güvendiğim bi insan.sizinle de paylaşmak istedim durumu

Canım peki bebeği görebildiniz mi bende 6+1 ken gidicem bebek görünüyor mu o dönemde hiç bilmiyorum

Yaa ilk defa duydum canim ya cok gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…