-
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #1.321
BENİM ŞEKERİM VAR ONUN İÇİN DELTAYI DÜŞÜNÜYORUM. HAKAN BEYE İYİ DİYORLAR ŞEKER VE GEBELİK KONUSUNDA BİLGİLİYMİŞ. CENTRAL HOSPİTAL NERDE BU ARADA ONUDA ARAŞTIRAYIM...o çevrede oturuyorum Central hospitala gitmeyi dusunuyorum belki senin için bi fikir olur . orda doğum yapan Baya tanıdıklarım var hepsi de memnunlar
hakan beyi ben de bi duymuştumBENİM ŞEKERİM VAR ONUN İÇİN DELTAYI DÜŞÜNÜYORUM. HAKAN BEYE İYİ DİYORLAR ŞEKER VE GEBELİK KONUSUNDA BİLGİLİYMİŞ. CENTRAL HOSPİTAL NERDE BU ARADA ONUDA ARAŞTIRAYIM...
BENCE STRES YAPIYOSUN... SAKİN OL GEVŞE AKLINA KÖTÜ ŞEYLER GETİRME BİR DEFA KİMYASAL YAŞADIN DİYE BİDAHAKİDE ÖYLE OLACAKMIŞ GİBİ DÜŞÜNME GEBELİĞİN TADINI ÇIKARkızlar günaydın, bende bu sabah göğüs uçlarında hassasiyet başladı. dokununca acıyorama bi yandan da seviniyorum bunlar hamileliğin devamına işaret diye
insan bi kere kimyasal yaşayınca tekrar olmasın diye her türlü belirtiye seviniyor.
o yorgunluk bende de var ya, sürekli uyumak istiyorum. akşam en geç 9:30da uyumuş oluyorum, henüz 10'a kadar oturabilmişliğim yok haftanın başından beri.Kızlar dünden beri acayip yorgunum hiç birşey yapmadım ama kolumu kaldıracak adım atacak halim yok.Allahtan bugün çalışmıyorum da evdeyim hala yataktan kalkamadim .normalde hep erkenviyimdir tatil bile olsa 7 de kalkarim
yarın da tatil iyice dinkenirim doktora giderim ama pazar is var hayırlısı bakalim
inşallah canım, ben de bu sefer farklı diyorum, kendimi ona inandırmaya çalışıyorum ama çok yakın zamanda olunca aklına her türlü düşünce geliyor işte. Haklısın aslında hiç düşünmemek lazım kötüyü.BENCE STRES YAPIYOSUN... SAKİN OL GEVŞE AKLINA KÖTÜ ŞEYLER GETİRME BİR DEFA KİMYASAL YAŞADIN DİYE BİDAHAKİDE ÖYLE OLACAKMIŞ GİBİ DÜŞÜNME GEBELİĞİN TADINI ÇIKARBEN DAHA ÖNCE BİR BOŞ GEBELİK GEÇİRDİM VE KÜRTAJ OLMAK ZORUNDA KALDIM UZUNCA Bİ SÜRE TAKTIM KAFAYA AMA ŞU ANDA KESİNLİKLE AKLIMA BİLE GETİRMİYORUM NİHAYETİNDE SEN ŞUANDA GEBESİN BU KADAR AÇIK VE NET ALLAHIN İZNİYLE HİÇÇÇ BİŞEY OLMAYACAK
YOLUMUN ÜZERİNDE HERGÜN ORDAN GEÇİYORUM.. Bİ ARAŞTIRAYIM... BENİM İÇİN ÖNEMLİ OLAN GEBELİKDE ŞEKER LE İLGİLİ BİLGİSİNİN OLMASI... BENİM ŞUANDA KADAR İNSÜLİN DİRENCİM YÜKSEKDİ HEP İLAÇLA KONTROL ALTINDA TUTTUK AMA ŞUANDA HEM İLAÇ ALAMIYORUM HEM GEBELİK ZATEN ŞEKERİ TETİKLEYEBİLİR VE DİYABETE ÇEVİREBİLİR ONUN İÇİN DOJKTORUN BU KONUDA ÇOK BİŞLGİLİ OLMASI LAZIM.. ESKİ DOKTORUM HEMEN HAPI BIRAK İNSÜLİNE BAŞLA DEDİ AMA İNSÜLİN KULLANACAK KADAR BİŞEYİM YOKhakan beyi ben de bi duymuştum
Bostancı Köprüsünün altında e 5 e yakın central da 5 6 kadın doğumcu var
ben korkumdan yapamadım ama üzülmemeliyiz sabredersek olur inşallah belki ben de değilimdir bilmiyorum karmaşık duygular yaşıyorum şu andün akşam eve gittiğimde dayanamayıp yaptım kocaman negatifi gördüm
kendimi bu kadar kaptırmasam iyi olcak dün yaptığımda 3 gün kalmıştı ama çıkmadı
değilim sanırım hamile
Daha öğürme kadar olmadı ama sürekli bi bulantı var. Beraberinde kusma isteği de ama olmuyor tabii kiben bu sabah öğürdüm resmen. oğlumda bu kadar erken başlamamıştı sanırım. gerçi ilk hamileliğimden 9 yıl geçmiş. unuttum gitti
bu haftayı nasıl bitirdim anlatamam sürüne sürüne resmen .canım buarada kafaya da takma ben mol gebelik geçirmiş im ki umurumda degil en kötü bi daha olur ne yapalım aklına hiiic olumsuz şeyler getirme .hep gülmeye çalış sevdiğin şeyleri yap bugünler böyle gececeko yorgunluk bende de var ya, sürekli uyumak istiyorum. akşam en geç 9:30da uyumuş oluyorum, henüz 10'a kadar oturabilmişliğim yok haftanın başından beri.
Ya canim ne dis gebeligi ya.doktor seni nasil korkutabilir boyle.sakin aklina getirme oyle sey.ben 5+0 gunlukken kese icin gittim cok cok silik cikti kese.doktor yine kan testi istedi 6200 cikti.dusun yani normalde 5 binde cok net goren var.ama doktorum dis gebelik falan konusunu bile acmadi.dun 6+0 gunluktum ve kocaman bir kese gorduk.gunlerini kendine zehir etme.zaten yeteri kadar kese gorunucek mi kalp atisi duyulacak mi stresi yasiyoruz.sende kesenj goreceksin insallah :)Ayni durumdayiz, benimde ne olacagi yarin belli olucak inş. Dün kan testinde hcg 890 cikti ama kese gorunmedigi icin dr dis gebelik olabilir dedi.ama okudugum kadariyla bu degerdeyken görünmezmiş.cuma gunu tekrar gel dedi, bakalim yarın ola hayrola :)
Cok sagol tombikcim hadi darisi sanaCanım maaşallah kesen düzgün. Bebiş de en kısa zamanda gelir inşallah. Hayırlı olsun.
Canim ya burayi takip etmen icin illa ayni haftalarda,aylarda mi olmak gerekiyor.sen burdan devam et bence biz seni gondermeyizhe he heeyapıştım ayrılamıyorum o değilde bu ayda tutturamazsam napıcam bilmem sizsiz olamam ben artık çok alıştım inşallah arkadan yetişirim
Canım, Rabbim nasip etsin inşallah hepimize tez vakitte saatte hangi ay olursa olsun bırakmak yok, zaten bizimde belli değil ki benim içim umut doluydu ama nedense gitti bilmiyorum artık ne olur, zaten 1 hafta kaldı regle inşallah olmam tabii :)he he heeyapıştım ayrılamıyorum o değilde bu ayda tutturamazsam napıcam bilmem sizsiz olamam ben artık çok alıştım inşallah arkadan yetişirim
ARTIK BEBEĞİN İÇİN DÜZENLİ BESLENECEKSİN.Bende çok düzensiz beslenen bi insanım geç kalktığım için kahvaltı yapamıyorum zaten napıcam böyle
BEN SPİRALİ DAHA GEÇEN AY ÇIKARTTIM VE BU AY KAÇ DEFA TEST YAPTIM BAT DA DAHİ BİŞEY ÇIKMADI BATTAN 6 GÜN SONRA ODA ERKEN GEBELİK TESTİYLE ÇIKTI Kİ SENİN DAHA BAT BİLE GELMEMİŞ... 1 HAFTA BEKLE ONDAN SONRA YAPTIR HEMEN UMUTSUZLUĞA KAPILMAdün akşam eve gittiğimde dayanamayıp yaptım kocaman negatifi gördüm
kendimi bu kadar kaptırmasam iyi olcak dün yaptığımda 3 gün kalmıştı ama çıkmadı
değilim sanırım hamile