2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
kızlar kan testini yaptırdınız mı ben ne zaman yaptırsam adetim 8gün geçti bide doktora ne Zaman gitmeyi planlıyorsunuz

Bende çok düzensiz beslenen bi insanım geç kalktığım için kahvaltı yapamıyorum zaten napıcam böyle

Çok güzrl olmuş ellerine sağlık :)

kızlar kan testini yaptırdınız mı ben ne zaman yaptırsam adetim 8gün geçti bide doktora ne Zaman gitmeyi planlıyorsunuz
benim adetim geciktiğinde 2. günü test yaptım ve silik çizgiyi gördüm :) ardından aynı gün kan testi hamileyim :)) haftaya eşimle doktora gitmeyi planlıyoruz ama dayanamayıp bugün kendim özele gidebilirim , bir sıkıntı çıkmasından çok korkuyorum

tebrik ederim. iyi düşün iyi olsun inşallah :)

Ben 3 gün gecikince evde idrar testini, ertesi gün de kan testini yaptırdım canım. ama beta henüz 286 olduğu için doktor birşey göremedi. sen kan ya da idrardan bak ama doktora gitmek için bir hafta daha bekle bence, beta 1500'ü geçmeden kese görünmez demişti bana.

kızlar günaydın, bende bu sabah göğüs uçlarında hassasiyet başladı. dokununca acıyor ama bi yandan da seviniyorum bunlar hamileliğin devamına işaret diye
insan bi kere kimyasal yaşayınca tekrar olmasın diye her türlü belirtiye seviniyor.

Slm kızlar bende dün sabah evde test yaptım pozitif çıktı daha doktora gitmedim kan testide yaptırmadım telefondaki hesaba göre 5temmuz doğum inşllah
HAYIRLI OLSUN

Vallahi neden dolayı yeme dedi bilmiyorum ama mide Bağırsak sorunu Olmasın diye demiştir sanırım
O OLABİLİR... BEBEK AÇISINDAN BİR SIKINTISIMI VAR ACABA DİYEREKTEN SORDUM... ONUN DIŞINDA TABİ GEBELİK DIŞINDADA O SORUNLARI YAPAR
Yük ne demek seve seve yapıyorum inşallah hiç eksilmeyiz hep beraber büyütürüz bebeklerimizi.
Seni ilk fırsatta ekleyeceğim canım.kusura bakma. Biraz üşütmüşüm patrondan izin aldım yatıyorum.
GEÇMİŞ OLSUN CANIM.. ARTIK DAHADA ÇOK DİKKAT ETMEN GEREKİYO... BOL BOL C VİTAMİNİ AL...

HAYIRLI OLSUN DARISI BİZLERE BENDE HAFTAYA GİTMEYİ DÜŞÜNÜYORUM KALP ATIŞLARINI GÖRMEDEN GELİRSEM İÇİME OTURUR ONUN İÇİN GEÇ GİTMEYE ÇALIŞIYORUM....

Beta Nerede baktiriyorsunuz acaba.devlet HST acil de falan bakıyorlar mi ki
ACİLDE BAKMIYOLAR ÇOK ELZEM Bİ DURUM OLMADIKÇA AMA POLİKLİNİKTE BAKIYORLAR...
BENDE EMEKLİ SANDIĞINA BAĞLIYIM AMA TAHLİLLERİ DEVLETTE YAPTIRCAM...

Ben hastanenin diyetisyeninin eğitimine girdim, cayida kahveyide bırak dedi, eger cok dayanamazsan kahve gunde sadece 1 tane, cayida cok açık ve mumkunse sekersiz icebilirsin dedi...
BENDE ŞEKER VAR 3 YILDIR DİYETİSYENE GİDİYORUM YAKLAŞIK 2 YILDIR ŞEKERSİZ ÇAY İÇİYORUM ZATEN.. ÇOK AÇIK İÇTİĞİM İÇİN SORUN OLMAZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM.BELKİ AZALTIRIM AMA ÇAYSIZDA YAPAMAM
Her şeyden vazgecebilirim ama caydan asla. Offf sinir oldum şimdiden
AÇIK İÇEBİLİRSİN BENCE TABİ ABARTMAMAK KOŞULUYLA... ÇAY NORMALDE SAĞLIKLI İNSANLAR İÇİN BİLE PEK TAVSİYE EDİLMİYOR

Evet sonucu aldım :) Hamileyim :) Kan testine göre 4-5 haftalık bakalım haftaya doktor kontrolüne gideceğim , ama kararsızım ... Ankara'da tavsiye edeceğiniz doktor var mı?
HAYIRLI OLSUN
DAHA DEĞERİN ÇOK DÜŞÜK... ZATEN GÖRÜNMEZ BU KADARKEN

HAYIRLI OLSUN... TECRÜBE KONUSUNA ÇOK TAKILMA ZAMANI GELİNCE ZATEN ÖĞRENİYORSUN

BEN KIZIMA ERTESİ GÜN HAPIYLA HAMİLE KALDIM
internet dilinde büyük harfile yazmak bağırmak anlamına gelmektedir. lütfen üslubumuza dikkat edelim. burası bir topluluk ve bu toplulukta huzur ve saygı hüküm sürmeli...
KULLANDIĞIM PROGRAMDAN DOLAYI SÜREKLİ BÜYÜK HARF KULLANIYORUM... YARGILAMADAN ÖNCE DİĞER MESAJLARIMADA BAKSAYDIN ANLARDIN

GÜNAYDIN KIZLAR UMARIM HEPİNİZ VE BEBİŞLERİNİZ İYİDİR... BİZ DÜN AİLELERİMİZE SÖYLEDİK AMA NEDENSE KİMSEYİ İNANDIRAMADIK ( BEN OKUL BİTMEDEN HAYATTA ÇOCUK YAPMAM DİYE BÜYÜK KONUŞUNCA BÖYLE OLUYO TABİ )

kesinlikle seni çok iyi anlıyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…