2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Tüm sayfaları okuyorum hergün büyük harfle yazdığını da görüyorum. Kullandığın programdan olduğunu düşünmedim. Yazı karakteriyle ilgili bu kuralı bilmediğini düşündüm. Neyse uzatmaya gerek yok. Herkes anlamıştir anlayacağıni diye düşünüyorum.

Kötü düşünme herşey yolunda gider inşllH bende 2gün önce idrar testi yaptım ve çok net çıktı pozitif ama kan testi Yaptıramadım daha pazartesiye kaldı artk

Ewt bende o yüzden erteliyorum daha şimdilik idrar testi yaptım pozitif ama kan yaptıramadım daha burası küçük bi yer yaptırdığım gibi herkez duyar diye bi korkum var ilk hamileliğimde düşükle sonuçlandı o yüzden kimseye söylemek istemiyorum daha çok erken

İnşallah, hakkimizda herşeyin hayırlısı olsun...

Çok şükür rabbim bizede nasip etsin hayırlı haberler almayı :)

Aminnn inşallah

kızlar ya bugun benim kasıklarım çok ağrıyor ya sanki söküldüm sökülecekmişim gibi.. bide pembemsi bişi geldi ama devamında hiç bişi yok içimde neler oluyor bilmiyorum ya
STRES YAPMA YERLEŞME KANAMASIDA OLABİLİR...

GEÇMİŞ OLSUN.. DR. DEDİĞİNE GÖRE VARDIR HERALDE Bİ BİLDİĞİ AMA BENİM BİLDİĞİM KALSİYUM DEMİR EMİLİMİNİ AZALTIR YANİ SÜTLE KARIŞTIRMA DERİM.

BURDA KAR- ZARAR İLİŞKİSİNE BAKIYOR DOKTORLAR... TÜRKİYEYE GİRİŞİ YAPILAN BİR ÇOK BİTKİSEL İLAÇ BİZDEN GEÇİYOR İŞİM DOLAYISIYLA GIDA İLAÇ VS. KONULARDA AZ BUÇUK BİLGİM VAR BİTKİSEL İLAÇLARIN BİLE İÇİNDE ASLINDA TEHLİKELİ MADDELER VAR EN İYİSİ DÜZENLİ BESLENİP KURU ÜZÜM VS. KAN YAPICI ŞEYLER YİYİP İÇEBİLİRSİN.

ASLINDA DOĞAL ŞEYLER ÇOK DAHA FAZLA ALERJİ YAPAR... BANA BAL ALERJİ YAPMIŞTI KIZIMDA ŞİMDİ KORKUYORUM BALDAN

CALLİOPE HİPOGLİSEMİ İÇİN İLAÇ KULLANIYOMUSUN?

HADİ HAYIRLI OLSUN
HAYIRLI OLSUN

HOŞGELDİN HAYIRLI OLSUN
BU KURALI BİLİYORUM AMA DEDİĞİM GİBİ PROGRAM AÇIK OLDUĞU SÜRECE KÜÇÜK HARF KULLANAMIYORUM
Central a gitme cnm.
NEDEN PEKİ DETAY VERİRMİSİN BİRAZ

tellinaz geçen sene aralıkta teşhis kondu, 3 ay metformin aldım sonrasında yeterli kilo verdiğim için ilacı kesti doktorum. O günden bugüne 9 kilo verdim, o yüzden ilaç kullanmıyorum. Tabii şeker ve şekerli ürünler konusunda acaip katıyım, ağzıma sürmüyorum. Çok nadir stevialı çikolata yiyorum ya da kendim kek vs yapıyorum. Beyaz un da tüketmiyorum.

BEN DİAFORMİN KULLANIYORUM 1000 LİK AMA BIRAKTIM ŞUANDA BİZİM AİLEDE DİABET HEMEN HERKESDE OLUNCA KORKUYORUM.. ÇÜNKÜ 3 YILDIR KONTROL ALTINA ALINMADI
DİYETİME DİKKAT EDİYORUM AMA İLACI BIRAKTIĞIMDAN BERİ BAŞ DÖNMESİ HALSİZLİK BAYGINLIK HİSSİ OLUYOR AZ DA OLSA TATLI BİŞEY YEMEM GEREKİYOR
STEVİA ASLINDA MUCİZE GİBİ BİRŞEY AMA TADINI HİÇ BEĞENMİYORUM BEN YAAA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…