- 20 Ekim 2015
- 4.200
- 5.405
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #1.121
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlı haberlerle geli insallah idrar daçıkıyosa kanda yüzde yüz çıkıyo:)
bursa canım sen? çalıştığım için geç cvp veriyorumKesinlikle senle herşeyimiz aynı gidicek çok öutlu oldum :) sen hangi şehirdesin ?
çok heyecanlıyım evet daha yeni başlıyor :) bakalım akşam sonucu alalım da :)Hayırlı olsun:) dur bakalım daha yeni başlıyor beklemeler. ikinci kan tahlilini bekliycez, doktor randevularını bekliycez, testleri tahlilleri bekliycez, doğumu bekliycez ohoo daha çok beklicez
Olsun cnm bende istanbul silivri deyim :)bursa canım sen? çalıştığım için geç cvp veriyorum
ben adete 4 gün varken yaptım ilk kan testini süphelendiğim için...iki sonra tekrarladım kan testini yükselmiş doktora gittik olumlu 3 kat yükselmiş dedi.asıl günüm bugündu erken öğrendim yani :)neslli angelblue16 sizin adetinize daha var mıydı kızlar?
benim de tahmini tarih 17 temmuz ama 3 gün var adete direniyorum test yapmamak için
eğer olur da hamileysem ben de yakınım size
aynen burdan haberleşiriz birbirimize gelişmeleri yazarızz ben formda yeniyim çok beceremiyorum bilmiyorum ama zamanla öğrenirim işlhOlsun cnm bende istanbul silivri deyim :)
4gun kala beta kac cikmisti canimben adete 4 gün varken yaptım ilk kan testini süphelendiğim için...iki sonra tekrarladım kan testini yükselmiş doktora gittik olumlu 3 kat yükselmiş dedi.asıl günüm bugündu erken öğrendim yani :)
13,93 çıktı canım4gun kala beta kac cikmisti canim
4gun kala beta kac cikmisti canim
Bat bugun canim agri sizi icindeym ama gelmedi gelmez insallh ama agrsi gelcek gibi korkyrm kanda tsti yaptrmyacanım senin bat kaçtı? yaklaşmıştır artık
ne alemdesin?
İstanbul 27 1.10.2015 7.7.2016Kızlar herkes yaşadığı şehri, yaşını, son adet tarihini ve tahmini doğum tarihini yazabilir mi? tablo yapıyorum.
idrar yaptın mı?Bat bugun canim agri sizi icindeym ama gelmedi gelmez insallh ama agrsi gelcek gibi korkyrm kanda tsti yaptrmya
Pazar yapmistim negatftiidrar yaptın mı?
benim de son 3 Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah :)benim Bata son 3 kaldı
inşallah ben de bilgilerimi yollarım
Öğrenirsin cnm benim :) beraber takip ederşz artk :)aynen burdan haberleşiriz birbirimize gelişmeleri yazarızz ben formda yeniyim çok beceremiyorum bilmiyorum ama zamanla öğrenirim işlh
o zaman baya erkenmiş amaPazar yapmistim negatfti
benim de son 3 Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah :)
canım bence morelini bozmasın biraz daha beklesin yada başka doktora gitsin..en önemlisi morel bende 7 hafta die biliyorum henüz duymadım ama bazılarının 8 dede duyuluyormuşkızlar merhabalar...arkadaşım 7 haftalık hamile..bugün doktora gitmiş doktor ultrasondan kalp atışlarını duyamamış ve alttan muayenede de duyamamış...bebeğin ölmüş olabileceğini söylemiş...sizler kaçıncı haftalarda duydunuz kalp atışlarını....cevaplarsanız çok sevinirim..