- Konu Sahibi matsiyahoje
- #1.081
Yok canım kim der ki sen Yapma diye zannetmemOlur canım kurarım tabi de başka isteyen ben yaparım diyen var mı acaba yada sen yapma diyen olur mu ki?
bence bi iletişim kursan süper olur
şimdiden ellerine saglik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım kim der ki sen Yapma diye zannetmemOlur canım kurarım tabi de başka isteyen ben yaparım diyen var mı acaba yada sen yapma diyen olur mu ki?
Günaydın konuyu kazenden aldım. Basitçe bit tablo da yaptım ama akşamları telefondan girdiğim için sıkıntı oldu. Bugün gün içinde bilgisayardan halledeceğim tablomuzu :)Yok canım kim der ki sen Yapma diye zannetmem
bence bi iletişim kursan süper olur
şimdiden ellerine saglik
Yapabilirsin cnm :) benim açımdan sıkıntı yok :)Sayfayı alıp tablo yapmak isteyen var mı kızlar? Yoksa ben yapayım? mı ne dersiniz?
teşekkür ederim canım işlhHayırlı olsun canimmm inşallah sağ salim kucağına alırsın
ben yaşamadım ama yaşayan oluyor gayet nrmal miş ama az olması kaydıylaHerkese günaydın... Kızlar size bir sorum olucak yerleşme kanaması veya lekelenme gibi bişi yaşayan var mın?
Ya benden dün akşam kahverengi sümüksü bişi geldi korktum yaben yaşamadım ama yaşayan oluyor gayet nrmal miş ama az olması kaydıyla
kaç haftalık canımYa benden dün akşam kahverengi sümüksü bişi geldi korktum ya
NEDEN BÜTÜN GEBELİKLERDE BEBEK ÖLÜYORMU Kİ... SAÇMA.. SEN DAHA ŞİMDİDEN BÖYLE YAPARSAN O 9 AYDA STRESDEN BEBEĞE ZARAR VERİRSİN...Karnında hafif hafif ağrılar oluyor korkuyorum bebek ölür diye normal diyorlar ama hiç içim rahat değil
Bende işlh temmuz annesi oluyorum henuz 2,5 3 haftalığız :))
Kızlarr merhabaaa bende dün test yaptm cızgiyi gördüm sonunda bugünde kan verdm beta hcg 206.34 cıktı daha çok minikkk
Evet kizlarrr bir temmuz anneside benim :) bunu diyebilmek icin tam 5 yil bekledim :) rabbim hepimizin bebeklerini saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallahhhhhh
kızlar hepinize slm ismim neslihan bende bu ekim ayında aşılama yaoptırdım 24 ekimde dün akşam eşim test almış ve evde yaptığımda ince bir silik çizgi vardı bu sabak ilk idrarla yaptım silik ama öncekine göre biraz daha koyuydu. :) doktorumu aradım c.tesine kadar sabret dedi :)
KIZLAR HAYIRLI OLSUN... ALLAH SAĞLIKLA KUCAĞINIZA ALMAYI NASİP ETSİN..Merhabaaa bende dün evde 4 test yaptim hepsi pozitifti insallah normal bir gebeliktir.5 ay önce 13 haftalik kaybetmiştim bu inşallah guzel sonuçlanir keseyi kaçta gördünüz
EVET CANIM NORMAL...Benim karnım cok agrıyo normal midir sarı akıntı da var
REGL SANCISINA BENZEYEN SANCILAR NORMALbenimde kasıklarım ağrıyor üç gündür. sanki regl olacağım gibi
Ya bazı hamilelik sayfalarında bi liste olusturuyorlar herkesin adı yazılı thmini doğum tarihi cinsiyeti vs.
keşke bizde de olsaaaaa
DAHA ÇOK ERKEN DEĞİLMİ LİSTE İÇİN ÖNCE BİR AY BİTSİN HERKES GEBELİĞİNİ ÖĞRENSİN GİDEN GİTSİN GELEN GELSİN... ÇÜNKÜ DAHA ÇOK KİŞİ GELECEK VE MALESEF GİDENLERDE OLACAK.. TABİ BENİMKİ BİR ÖNERİ HEVESİNİDE KIRMAK İSTEMEM ÇOK UĞRAŞTIRIR SENİ DİYE SÖYLÜYORUM.Başka kimseden de ses çıkmadığına göre ben yapmaya çalışcam o zaman. Daha önce yapmadım ama yaparım
KİŞİDEN KİŞİYE DEĞİŞİR MİDE BULANTISIS KİMİSİ 9 AY KUSAR KİMİSİNİN BİR DEFA BİLE MİDESİ BULANMAZCanım ben 5+3 günlük hamileyim şimdilik mide bulantım yok ama annem kayınvalidem devamlı mide bulantın var mı diye soruyorlar yani bence mide bulamtısı için erken değil inşallah senin ki geçer hemen çok zorlamaz seni
BEL AĞRISI BAŞKA BİR ŞEYDEN OLABİLİR TATLIM İSTERSEN BİR DOKTORA GİT... İLERKİ DÖNEMDE BEL AĞRILARIMIZ OLACAK AMA KARNIMIZ ŞİŞİPDE VÜCUDUMUZUN DENGE MERKEZİ DEĞİŞİNCE OLACAK.. GEBELİK BELİRTİLERİNDEN BİRİ DEĞİL GENELDE BEL AĞRISI.Benim de bel ağrım çok canım ya çamaşır bile assam çok fena ağrı çekiyorum böyle devam mı edicek acaba
heyecanla bu ay adet olmamayı bekliyorum normalde 3-5 kasımda olmam gerekiyor inşallah bebişim vardır kocaman bir MERHABA
TANSİYONUNU ÖLÇTÜNMÜ... BENCE Bİ TANSİYONUNU ÖLÇTÜR...Günaydın kızlar, nasılsınız bugün?
Benim dün hafif ağrılarım vardı bugün geçti ancak bugün de acaip şiş uyandım, yüzüm ellerim ayaklarım şişmiş
Biz aşılama yaptırdık bugub aşılamanın 12. Günü 10. Gün test yaptık silik çıktı ikinci çizgi şuanda galiba daha çok küçük 3+5kaç haftalık canım
ozaman anca yerleşmeye çalıyo canım benimde öyle çünkü :))Biz aşılama yaptırdık bugub aşılamanın 12. Günü 10. Gün test yaptık silik çıktı ikinci çizgi şuanda galiba daha çok küçük 3+5
canım kötü düşünmüyorum hepimiz hep burda olacakmışız gibi düşünüyorum. olur da bi aksilik olursa o zaman düşünürüz. ben yorulmam canım sağol düşündüğün için. bilgilerini bekliyorum :)NEDEN BÜTÜN GEBELİKLERDE BEBEK ÖLÜYORMU Kİ... SAÇMA.. SEN DAHA ŞİMDİDEN BÖYLE YAPARSAN O 9 AYDA STRESDEN BEBEĞE ZARAR VERİRSİN...
KIZLAR HAYIRLI OLSUN... ALLAH SAĞLIKLA KUCAĞINIZA ALMAYI NASİP ETSİN..
EVET CANIM NORMAL...
REGL SANCISINA BENZEYEN SANCILAR NORMAL
DAHA ÇOK ERKEN DEĞİLMİ LİSTE İÇİN ÖNCE BİR AY BİTSİN HERKES GEBELİĞİNİ ÖĞRENSİN GİDEN GİTSİN GELEN GELSİN... ÇÜNKÜ DAHA ÇOK KİŞİ GELECEK VE MALESEF GİDENLERDE OLACAK.. TABİ BENİMKİ BİR ÖNERİ HEVESİNİDE KIRMAK İSTEMEM ÇOK UĞRAŞTIRIR SENİ DİYE SÖYLÜYORUM.
KİŞİDEN KİŞİYE DEĞİŞİR MİDE BULANTISIS KİMİSİ 9 AY KUSAR KİMİSİNİN BİR DEFA BİLE MİDESİ BULANMAZ
BEL AĞRISI BAŞKA BİR ŞEYDEN OLABİLİR TATLIM İSTERSEN BİR DOKTORA GİT... İLERKİ DÖNEMDE BEL AĞRILARIMIZ OLACAK AMA KARNIMIZ ŞİŞİPDE VÜCUDUMUZUN DENGE MERKEZİ DEĞİŞİNCE OLACAK.. GEBELİK BELİRTİLERİNDEN BİRİ DEĞİL GENELDE BEL AĞRISI.
TANSİYONUNU ÖLÇTÜNMÜ... BENCE Bİ TANSİYONUNU ÖLÇTÜR...
KIZLAR GÜNAYDIN NASILSINIZ ÇOK FAZLA YAZMIŞSINIZ MAŞALLAH... ELİMDEN GELDİĞİ KADAR HEPİNİZE YETİŞMEYE ÇALIŞIYORUM.... UMARIM HEPİNİZ İYİSİNİZDİR
bursa 27 09.10.2015 15.07.2016 buyur canımKızlar herkes yaşadığı şehri, yaşını, son adet tarihini ve tahmini doğum tarihini yazabilir mi? tablo yapıyorum.
Aminn cnm çok teşekkür ederim :)NEDEN BÜTÜN GEBELİKLERDE BEBEK ÖLÜYORMU Kİ... SAÇMA.. SEN DAHA ŞİMDİDEN BÖYLE YAPARSAN O 9 AYDA STRESDEN BEBEĞE ZARAR VERİRSİN...
KIZLAR HAYIRLI OLSUN... ALLAH SAĞLIKLA KUCAĞINIZA ALMAYI NASİP ETSİN..
EVET CANIM NORMAL...
REGL SANCISINA BENZEYEN SANCILAR NORMAL
DAHA ÇOK ERKEN DEĞİLMİ LİSTE İÇİN ÖNCE BİR AY BİTSİN HERKES GEBELİĞİNİ ÖĞRENSİN GİDEN GİTSİN GELEN GELSİN... ÇÜNKÜ DAHA ÇOK KİŞİ GELECEK VE MALESEF GİDENLERDE OLACAK.. TABİ BENİMKİ BİR ÖNERİ HEVESİNİDE KIRMAK İSTEMEM ÇOK UĞRAŞTIRIR SENİ DİYE SÖYLÜYORUM.
KİŞİDEN KİŞİYE DEĞİŞİR MİDE BULANTISIS KİMİSİ 9 AY KUSAR KİMİSİNİN BİR DEFA BİLE MİDESİ BULANMAZ
BEL AĞRISI BAŞKA BİR ŞEYDEN OLABİLİR TATLIM İSTERSEN BİR DOKTORA GİT... İLERKİ DÖNEMDE BEL AĞRILARIMIZ OLACAK AMA KARNIMIZ ŞİŞİPDE VÜCUDUMUZUN DENGE MERKEZİ DEĞİŞİNCE OLACAK.. GEBELİK BELİRTİLERİNDEN BİRİ DEĞİL GENELDE BEL AĞRISI.
TANSİYONUNU ÖLÇTÜNMÜ... BENCE Bİ TANSİYONUNU ÖLÇTÜR...
KIZLAR GÜNAYDIN NASILSINIZ ÇOK FAZLA YAZMIŞSINIZ MAŞALLAH... ELİMDEN GELDİĞİ KADAR HEPİNİZE YETİŞMEYE ÇALIŞIYORUM.... UMARIM HEPİNİZ İYİSİNİZDİR
İşr gitmedim zaten evde yatıp dinleniyorumozaman anca yerleşmeye çalıyo canım benimde öyle çünkü :))
İstanbul 28 11.10.2015 -17.07.2016Kızlar herkes yaşadığı şehri, yaşını, son adet tarihini ve tahmini doğum tarihini yazabilir mi? tablo yapıyorum.
benim de hemen hemen öyle çatlatma iğnesi sonrası bugün 14.günüm iki gün arayla kan verdim pozitif çıktı henüz keseyi göremedik 3,5 haftalık şuanBiz aşılama yaptırdık bugub aşılamanın 12. Günü 10. Gün test yaptık silik çıktı ikinci çizgi şuanda galiba daha çok küçük 3+5