- 4 Ağustos 2011
- 2.298
- 1.994
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #1.101
Hadi ya :) benimde çatlatma iğnemin 14.günü :) biz aşılama yaptırdık :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
işlh sağ salim kucağımıza alırız canımm bol bol dinlenİşr gitmedim zaten evde yatıp dinleniyorum
Dua ediyorum hep rabbim hayırlısını versin :)işlh sağ salim kucağımıza alırız canımm bol bol dinlen
aynıyız ozaman sat a göre 3 hafta 6 günlük gösteriyo doğum 15 temmuz diyo benim çok iyi birbirimize yoldaş oluruzHadi ya :) benimde çatlatma iğnemin 14.günü :) biz aşılama yaptırdık :)
istanbul yaş 30 sat 4 ekim yaklaşık doğum tarihi 10 temmuz :))Kızlar herkes yaşadığı şehri, yaşını, son adet tarihini ve tahmini doğum tarihini yazabilir mi? tablo yapıyorum.
Kesinlikle senle herşeyimiz aynı gidicek çok öutlu oldum :) sen hangi şehirdesin ?aynıyız ozaman sat a göre 3 hafta 6 günlük gösteriyo doğum 15 temmuz diyo benim çok iyi birbirimize yoldaş oluruz
hayırlı haberlerle geli insallah idrar daçıkıyosa kanda yüzde yüz çıkıyo:)Bu sabah test yaptım sonuç pozitifti :) hemen kan testine koştum sabah sabah :) Allah'ım akşama kadar nasıl vakit geçecek ?
Hayırlı olsun:) dur bakalım daha yeni başlıyor beklemeler. ikinci kan tahlilini bekliycez, doktor randevularını bekliycez, testleri tahlilleri bekliycez, doğumu bekliycez ohoo daha çok beklicezBu sabah test yaptım sonuç pozitifti :) hemen kan testine koştum sabah sabah :) Allah'ım akşama kadar nasıl vakit geçecek ?
AFYON, YAŞ 33, SAT: 5 EKİMKızlar herkes yaşadığı şehri, yaşını, son adet tarihini ve tahmini doğum tarihini yazabilir mi? tablo yapıyorum.
ankara 03/10/2015 11/07/2016Kızlar herkes yaşadığı şehri, yaşını, son adet tarihini ve tahmini doğum tarihini yazabilir mi? tablo yapıyorum.
Benim adetime var daha ama şudavar ben tedaviyle kaldım hamile aşılama yaptırdıkneslli angelblue16 sizin adetinize daha var mıydı kızlar?
benim de tahmini tarih 17 temmuz ama 3 gün var adete direniyorum test yapmamak için
eğer olur da hamileysem ben de yakınım size
Benim adetime var daha ama şudavar ben tedaviyle kaldım hamile aşılama yaptırdık
İnşallah canım rabbim isteyen herkese bizlerede nasip etsin :)ne güzel
darısı başıma inşallah.. tarihlerimiz çok yakın olacak
Kızlar herkes yaşadığı şehri, yaşını, son adet tarihini ve tahmini doğum tarihini yazabilir mi? tablo yapıyorum.
İdrarda çıktıysa müjdeli haber var akşama :)Bu sabah test yaptım sonuç pozitifti :) hemen kan testine koştum sabah sabah :) Allah'ım akşama kadar nasıl vakit geçecek ?
Süreçler çok uzun bekle bekle göz açıp kapayıncaya kadar geçseHayırlı olsun:) dur bakalım daha yeni başlıyor beklemeler. ikinci kan tahlilini bekliycez, doktor randevularını bekliycez, testleri tahlilleri bekliycez, doğumu bekliycez ohoo daha çok beklicez
iki saatte veriolar özelde sonucu canım nerde yaptırdın hayırlısı olsunBu sabah test yaptım sonuç pozitifti :) hemen kan testine koştum sabah sabah :) Allah'ım akşama kadar nasıl vakit geçecek ?