- 9 Ekim 2014
- 197
- 79
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #1.041
Günde bir defa folbiol kullanıyorum ben küçük hapNasıl bisey bu follik asit günde kaç kere kullanılıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günde bir defa folbiol kullanıyorum ben küçük hapNasıl bisey bu follik asit günde kaç kere kullanılıyor
Folik asit bebeğin beyin ve omurilik gelişimi için önemli olduğu için alıyoruz, günde bi tane kullanılıyor canım. Ben 5 aydır kullanıyorum, ilk dört ay folio kullandım sonra elevit başladım doktorun da önerisiyle.Nasıl bisey bu follik asit günde kaç kere kullanılıyor
Günde bir defa folbiol kullanıyorum ben küçük hap
Folik asit bebeğin beyin ve omurilik gelişimi için önemli olduğu için alıyoruz, günde bi tane kullanılıyor canım. Ben 5 aydır kullanıyorum, ilk dört ay folio kullandım sonra elevit başladım doktorun da önerisiyle.
Al canım beebek acısından oldukca faydalı :)
Bende aynı şekildee seçmek zorr
dr bana hem folbiol hem elevit verdi.elevit folik asit değil dimi ikisini birden neden verdi ki acaba banaFolik asit bebeğin beyin ve omurilik gelişimi için önemli olduğu için alıyoruz, günde bi tane kullanılıyor canım. Ben 5 aydır kullanıyorum, ilk dört ay folio kullandım sonra elevit başladım doktorun da önerisiyle.
Ben bahcesehirde oturuyorum canimYazmamın bi sakıncası varmı bilmiyorum ama ıstanbul bahçelievler tarafında oturan var mi?
Senın için vitamin heraldeAy benim neden mide bulantım yokkk
dr bana hem folbiol hem elevit verdi.elevit folik asit değil dimi ikisini birden neden verdi ki acaba bana
Hayırlı olsun :)kızlar hepinize slm ismim neslihan bende bu ekim ayında aşılama yaoptırdım 24 ekimde dün akşam eşim test almış ve evde yaptığımda ince bir silik çizgi vardı bu sabak ilk idrarla yaptım silik ama öncekine göre biraz daha koyuydu. :) doktorumu aradım c.tesine kadar sabret dedi :)
Elevit multivitamin, folik asit de var içinde. Belki doktorun içerisindeki folik asit miktarını yeterli bulmayıp takviye etmek istemiştir.Ay benim neden mide bulantım yokkk
dr bana hem folbiol hem elevit verdi.elevit folik asit değil dimi ikisini birden neden verdi ki acaba bana
Ayni Durum bende de var [/QUOTE]TE="bi-umut, post: 43379247, member: 630121"]Benim karnım cok agrıyo normal midir sarı akıntı da var
benimde kasıklarım ağrıyor üç gündür. sanki regl olacağım gibiBenim karnım cok agrıyo normal midir sarı akıntı da var
Cnm sonucunu bende merak ettim ins duyarsin kalp atışlarıni beta degerin kac cikmisti bana doktor hic bi tahlil demedi cuma gunu gittigimde olmazsa bende trar beta yaptiricam