- 20 Ocak 2015
- 8.708
- 8.197
-
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #1.061
Bence de güzel olur. Hatta ben yaparım dicem ama sayfayı kazenden almak lazımYa bazı hamilelik sayfalarında bi liste olusturuyorlar herkesin adı yazılı thmini doğum tarihi cinsiyeti vs.
keşke bizde de olsaaaaa
Kızlar benden bu kadar :) hastalandim ve artık temmuz annesi adayı değilim :) hayırlısı buymus:) rabbim hepinizi hayirlisiyla yavrulariniza kavustursun :) bana da dua edin yarın doktora gidecem asilama için :)
kazenle bi iletişim kursak mi?Bence de güzel olur. Hatta ben yaparım dicem ama sayfayı kazenden almak lazım
mrb hanımlar aranıza yeni katıldım ben de hamileyim 5+5 görünüyo yarın doktora gidicem ilk kontrolüm , ama bişey sormak istiyom haftası benim kadar olup da midesi bulanan var mı
Gunaydınkızlar benim aglr devam budefada belim sol trf fena harekt edemiyrm sanrm norml bnlar ama siddtlndi
Olur canım kurarım tabi de başka isteyen ben yaparım diyen var mı acaba yada sen yapma diyen olur mu ki?kazenle bi iletişim kursak mi?
Bende ikizden supheleniyorum bu arada kizlar.degerim 3 kattan fazla artiyo hep.bakalim birkac haftaya belli olur sanirim
Evet kizlarrr bir temmuz anneside benim :) bunu diyebilmek icin tam 5 yil bekledim :) rabbim hepimizin bebeklerini saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallahhhhhh
Sayfayı alıp tablo yapmak isteyen var mı kızlar? Yoksa ben yapayım? mı ne dersiniz?
Başka kimseden de ses çıkmadığına göre ben yapmaya çalışcam o zaman. Daha önce yapmadım ama yaparımBen hiç anlamam böyle şeylerden eğer yapabilirsen çok güzel olur bence
Canim önümüzdeki ayda bu haberi veremiyecegim galiba :) asilamaya başlamadık 3.5 cm lik bi kist oluşmuş malesef önce ilaçla onu eriticez sonra belki başlarızCanım hayırlısı olsun inşallah bu tedaviden sonra olucaktır önümüzdeki ay hamileyim diye yazıcaksın buraya :)
Canim önümüzdeki ayda bu haberi veremiyecegim galiba :) asilamaya başlamadık 3.5 cm lik bi kist oluşmuş malesef önce ilaçla onu eriticez sonra belki başlarız
Canim üzülmedim hatta iyi oldu belki de bu ay diyetisyene gidicem kilo vermeye de çalışıcam hem bir ay ara demek biraz psikolojimi düzeltmek için iyi olur belki :) biraz aklımdan çıkarırım çocuk olayını :) inan bir yıldır kendimi saldım çocuk derdine akıl sağlığımin bozulmasindan korkuyorum :) elbet olucaktır çocuk da onu kovalarken evliliğimin en güzel dönemlerini atlatıyorum onu farkettim, eşime yeterince zaman ayırmiyorum tek derdim çocuk olmuş bunu düzeltmek için bu ara çok iyi oldu :)Olsunn canım sende belki ağustos annesi olursun hakkında hayırlısı olsun senle beraber dertlesmistik hep aklimdasin rabbim gonlundekini verir inşallah :)
[tr][td] |
Benimde bat18 kasım ama ben genelde 4,5 gün onceden oluyorumMerhaba kizlar
yeni annelerimizi tebrik ediyorum insallah saglikli kucaginiza almak nasip olur.
Biz bekleyenlerde insallah en kisa zamanda hayirlisiyla güzel haberler aliriz.
Benimle bir bat 16 kasim bekleyen varmi ?
Cok heyecanliyim bu ay ilk defa hersey düzgün gitdi o yüzden ümitliyim biraz.
Canim üzülmedim hatta iyi oldu belki de bu ay diyetisyene gidicem kilo vermeye de çalışıcam hem bir ay ara demek biraz psikolojimi düzeltmek için iyi olur belki :) biraz aklımdan çıkarırım çocuk olayını :) inan bir yıldır kendimi saldım çocuk derdine akıl sağlığımin bozulmasindan korkuyorum :) elbet olucaktır çocuk da onu kovalarken evliliğimin en güzel dönemlerini atlatıyorum onu farkettim, eşime yeterince zaman ayırmiyorum tek derdim çocuk olmuş bunu düzeltmek için bu ara çok iyi oldu :)
Tabiki unutmam :) yazarım tabi :)Inşallah canım başka şeylere kafa vermek güzel olur bende mesela bu ay oturma odasını değiştirmeye takdiydim kafayı yeni köşe takımı alcakdim hep ona yogunlastim gecikince bi suphelendim hatırlamak istemediğin sürece aklına gelmiyor gerçi oda zor ama basarabilirsin sende o enerji var
Inşallah seninde gonlundekiler olucak hatta bidahaki aya olur inşallah öyle geçiyor içimden dua edicemm senin için yaz bana arada unutma beni :)