2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Kızlar benden bu kadar :) hastalandim ve artık temmuz annesi adayı değilim :) hayırlısı buymus:) rabbim hepinizi hayirlisiyla yavrulariniza kavustursun :) bana da dua edin yarın doktora gidecem asilama için :)

Canım hayırlısı olsun inşallah bu tedaviden sonra olucaktır önümüzdeki ay hamileyim diye yazıcaksın buraya :)

mrb hanımlar aranıza yeni katıldım ben de hamileyim 5+5 görünüyo yarın doktora gidicem ilk kontrolüm , ama bişey sormak istiyom haftası benim kadar olup da midesi bulanan var mı

Canım ben 5+3 günlük hamileyim şimdilik mide bulantım yok ama annem kayınvalidem devamlı mide bulantın var mı diye soruyorlar yani bence mide bulamtısı için erken değil inşallah senin ki geçer hemen çok zorlamaz seni

Merhabaaa bende dün evde 4 test yaptim hepsi pozitifti insallah normal bir gebeliktir.5 ay önce 13 haftalik kaybetmiştim bu inşallah guzel sonuçlanir keseyi kaçta gördünüz

Canım hayırlısı olsun inşallah bu tedaviden sonra olucaktır önümüzdeki ay hamileyim diye yazıcaksın buraya :)
Canim önümüzdeki ayda bu haberi veremiyecegim galiba :) asilamaya başlamadık 3.5 cm lik bi kist oluşmuş malesef önce ilaçla onu eriticez sonra belki başlarız

Canim önümüzdeki ayda bu haberi veremiyecegim galiba :) asilamaya başlamadık 3.5 cm lik bi kist oluşmuş malesef önce ilaçla onu eriticez sonra belki başlarız

Olsunn canım sende belki ağustos annesi olursun hakkında hayırlısı olsun senle beraber dertlesmistik hep aklimdasin rabbim gonlundekini verir inşallah :)

Olsunn canım sende belki ağustos annesi olursun hakkında hayırlısı olsun senle beraber dertlesmistik hep aklimdasin rabbim gonlundekini verir inşallah :)
Canim üzülmedim hatta iyi oldu belki de bu ay diyetisyene gidicem kilo vermeye de çalışıcam hem bir ay ara demek biraz psikolojimi düzeltmek için iyi olur belki :) biraz aklımdan çıkarırım çocuk olayını :) inan bir yıldır kendimi saldım çocuk derdine akıl sağlığımin bozulmasindan korkuyorum :) elbet olucaktır çocuk da onu kovalarken evliliğimin en güzel dönemlerini atlatıyorum onu farkettim, eşime yeterince zaman ayırmiyorum tek derdim çocuk olmuş bunu düzeltmek için bu ara çok iyi oldu :)

ANNE[td]ŞEHİR[td]YAŞ[td]TAHMİNİ DOĞUM[td]CİNSİYET
[tr][td] matsiyahoje [td]İSTANBUL[td]27[td]8/7/2016[td]

[/td][/td][/td][/td] [/td][/td][/td][/td][/td][/tr]
[tr][td][td][td][td][td][tr][td][td][td][td][td]

Kızlar başlangıç olarak böye bişey yaptım.
Telefondan yaptım ama yarın bilgisayarda daha güzel olur. Diğer forumlardan da örnek alarak yarın tablomuzu güzelleştiririm inşallah[/td][/td][/td][/td][/td][/tr][/td][/td][/td][/td][/td][/tr]

Benimde bat18 kasım ama ben genelde 4,5 gün onceden oluyorum

Inşallah canım başka şeylere kafa vermek güzel olur bende mesela bu ay oturma odasını değiştirmeye takdiydim kafayı yeni köşe takımı alcakdim hep ona yogunlastim gecikince bi suphelendim hatırlamak istemediğin sürece aklına gelmiyor gerçi oda zor ama basarabilirsin sende o enerji var
Inşallah seninde gonlundekiler olucak hatta bidahaki aya olur inşallah öyle geçiyor içimden dua edicemm senin için yaz bana arada unutma beni :)

heyecanla bu ay adet olmamayı bekliyorum normalde 3-5 kasımda olmam gerekiyor inşallah bebişim vardır kocaman bir MERHABA

Tabiki unutmam :) yazarım tabi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…