2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
İnşallah isteyen herkesin bebişi olur.
Bende 2013 temmuz annesiyim. Temmuz annesi olmak bir ayrıcalıktır

TEMMUZ ANNESİDE OLAMAM HERALDE OF ÇILDIRCAM
yine ara kanama geçiriyorum sanırım sende düşükten sonra ara kanama geçirdinmiii
aynı kaderi paylaşıyoruz canım inşallah rabbim bekletmeden verir yine bende talibim temmuz annelerine
aynı kaderi paylaşıyoruz canım inşallah rabbim bekletmeden verir yine bende talibim temmuz annelerine

TEMMUZ ANNESİDE OLAMAM HERALDE OF ÇILDIRCAM
yine ara kanama geçiriyorum sanırım sende düşükten sonra ara kanama geçirdinmiii
Yok olmadı canım sadece düşükte 7-8 gün kanamam oldu kesildi Dr birşey dedi mi ara kanamayla ilgili

Her ay açılıyo mu yeni konu kimler geliyo kimler hamiş kalıyo diye bakıp duruyom. Malesef sadece bakıyom hicbirine dahil olmak nasib olmuyo. Umut her gecen ayla biraz daha tükeniyo. 21. Ay olacak bu da boş gecerse. Allah hayırlısını nasib etsin

Şşşşt ! Kötü düşünmek yok ama
Ters çaba kuralini bi oku.
Pozitif dusunelim pozitifleri gorelim insallah

Şşşşt ! Kötü düşünmek yok ama
Ters çaba kuralini bi oku.
Pozitif dusunelim pozitifleri gorelim insallah
İlk zamanlar bn de hep öyle diyordum. Artk diyemiyorum ama dua etmekten hiç vazgeçmiyorum. Allah bu sınavda hepimize sabırlar versin. Sadece gittikce tükeniyorum

İlk zamanlar bn de hep öyle diyordum. Artk diyemiyorum ama dua etmekten hiç vazgeçmiyorum. Allah bu sınavda hepimize sabırlar versin. Sadece gittikce tükeniyorum
lütfen tükeniyor um dedikçe kendini olumsuz sartliyorsun .belki beklediğin süre senin için fazla ama düşün ki mutlaka bi hayırlısı vardır düşüncelerinden at bu karamsarlıgi vardır bi zamanı de

lütfen tükeniyor um dedikçe kendini olumsuz sartliyorsun .belki beklediğin süre senin için fazla ama düşün ki mutlaka bi hayırlısı vardır düşüncelerinden at bu karamsarlıgi vardır bi zamanı de
İnsallah

Merhaba kızlar bugün sağlık ocağına gittim dr kan tahlilini yarın yapalım aç karna dedi idrarda baktı biraz silik olarak pozitif çıktı erken diye böyledir yüksek ihtimalle gebesin dedi yarın detaylı muayeneye gidicem inşallah temmuzda bebeğim olacak

ayyyy süper ilk gebemiz unvanını sana vercez gibi :))))

Bnm de kimyasalm var 10 ayı geçti Allah biliyo hayatım boyunca Hic bir sey için bağıra çağıra hıckırıklara bogularak ağlamadm bebeği kaybettiğim gün hariç. Aylarca kendime gelemedim. Hep Allahım yerini başka acıyla değil güzellikle iyi hayırlı haberle doldur. Acıyı acıyla unutturma Rabbim guzellikle iyilikle unuttur diye. Elhamdülillah cok şükür sabrını da verdi rabbim. Hala ağlıyorum hatta şu anda bu satırları yazarken bile ağlıyorum. Rabbim evlat hasretimizi hayırlı sağlıklı evlatlarla kavusarak unutturmayı nasib etsin

Kan tahlilinde de pozitif çıktı ama daha çok küçük olduğu için beklemek lazım dedi dr 30 çıktı bchg inşallah normal bi gebeliktir dua edin kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…