-
- Konu Sahibi matsiyahoje
dualsrim seninle,Hayirli olsun :)))Kan tahlilinde de pozitif çıktı ama daha çok küçük olduğu için beklemek lazım dedi dr 30 çıktı bchg inşallah normal bi gebeliktir dua edin kızlar
dualsrim seninle,Hayirli olsun :)))
adet günün gecikti gi için mi kan tahlili yaptırdın yoksa adet günün gelmeden mi
ben de kendim için merak içerisindeyim de o sebepten soruyorum
Hayirli olsun :) bize de dua et olur mu biz de pozitifle gelelim burayaAdetim gelmeden yaptırdım dört gün var adetime daha. bi dört gün önce hafif lekelenme oldu yerleşme kanaması mı diye merqk etmiştim o sebeple yaptırdım pozitif çıktı
Hayirli olsun :) bize de dua et olur mu biz de pozitifle gelelim buraya
perihan08 senin BDT haziran sonu oluyor heralde canım. Benim sat 17 eylüldü BDT ise 23 haziran gözükuyordu. ama regl oldum bugün yani umutlar bu aya kaldı kısmetse... inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirirsin hayırlı olsun canım
hayırlısı olsun canım inşallah gönlünce olurDoğru canım 26 haziran diyo ama bence yanlış temmuz başı olur diye düçünüyorum ben kendi doğum tarihim dört temmuz ona denk gelicek hissediyorum
bu arada yengeç nasıl bir burç? hiç bilgim yok. kova burçlarıyla aran nasıl eşim de ben de kovayız bebiş de bu ay olursa yengeç olacak bu nedenle soruyorum..Doğru canım 26 haziran diyo ama bence yanlış temmuz başı olur diye düçünüyorum ben kendi doğum tarihim dört temmuz ona denk gelicek hissediyorum
bu arada yengeç nasıl bir burç? hiç bilgim yok. kova burçlarıyla aran nasıl eşim de ben de kovayız bebiş de bu ay olursa yengeç olacak bu nedenle soruyorum..
yengeç burcu erkek kardeşim var suoer bi burç keşke hamile olsam da bi yavru yengeç im olsaaa:)))bu arada yengeç nasıl bir burç? hiç bilgim yok. kova burçlarıyla aran nasıl eşim de ben de kovayız bebiş de bu ay olursa yengeç olacak bu nedenle soruyorum..
bu arada yengeç nasıl bir burç? hiç bilgim yok. kova burçlarıyla aran nasıl eşim de ben de kovayız bebiş de bu ay olursa yengeç olacak bu nedenle soruyorum..
inşallah gönlünce olur ve bu topicte hepimiz buluşuruz hayırlısıylayengeç burcu erkek kardeşim var suoer bi burç keşke hamile olsam da bi yavru yengeç im olsaaa:)))
büyük ihtiimal hamilesin cnm tebriklerBayanlar bugun kan testi yaptırdım regl günüme 3 gün var. 29 çıktı değerim hamişim demi
inşallah gönlünce olsun.benimde insallah bu ay olur Rabbim bizleri cok bekletmez insallah
ayyyy süper hadi hayirli olsun canım tabi hamilesinBayanlar bugun kan testi yaptırdım regl günüme 3 gün var. 29 çıktı değerim hamişim demi
ayyyy süper hadi hayirli olsun canım tabi hamilesin
haftaya da ben yaptirayim bakalım
hayırlısı neyse o olsun diyorum