2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Kan tahlilinde de pozitif çıktı ama daha çok küçük olduğu için beklemek lazım dedi dr 30 çıktı bchg inşallah normal bi gebeliktir dua edin kızlar
dualsrim seninle,Hayirli olsun :)))
adet günün gecikti gi için mi kan tahlili yaptırdın yoksa adet günün gelmeden mi
ben de kendim için merak içerisindeyim de o sebepten soruyorum

dualsrim seninle,Hayirli olsun :)))
adet günün gecikti gi için mi kan tahlili yaptırdın yoksa adet günün gelmeden mi
ben de kendim için merak içerisindeyim de o sebepten soruyorum

Adetim gelmeden yaptırdım dört gün var adetime daha. bi dört gün önce hafif lekelenme oldu yerleşme kanaması mı diye merqk etmiştim o sebeple yaptırdım pozitif çıktı

geceleri tuvalet icin uyanmaya basladim gecen hamilelikte de ilk belirtim buydu gibi haftaya çarşamba bi tahlil yaptırsam mi diye düşünüyorum bakalım insallah

Haziran olmadı ben de bu aya talibim. Sat bugün inşallah bu ay tutar da ben de 2016 temmuz annesi olurum.

perihan08 senin BDT haziran sonu oluyor heralde canım. Benim sat 17 eylüldü BDT ise 23 haziran gözükuyordu. ama regl oldum bugün yani umutlar bu aya kaldı kısmetse... inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirirsin hayırlı olsun canım

Doğru canım 26 haziran diyo ama bence yanlış temmuz başı olur diye düçünüyorum ben kendi doğum tarihim dört temmuz ona denk gelicek hissediyorum

Doğru canım 26 haziran diyo ama bence yanlış temmuz başı olur diye düçünüyorum ben kendi doğum tarihim dört temmuz ona denk gelicek hissediyorum
bu arada yengeç nasıl bir burç? hiç bilgim yok. kova burçlarıyla aran nasıl eşim de ben de kovayız bebiş de bu ay olursa yengeç olacak bu nedenle soruyorum..

bu arada yengeç nasıl bir burç? hiç bilgim yok. kova burçlarıyla aran nasıl eşim de ben de kovayız bebiş de bu ay olursa yengeç olacak bu nedenle soruyorum..

duygusal merhametli evine düşkün bir burç
ben ve eşim balık burcuyuz o nedenle bize yengeç çocuk pek güzel gider duygusallığın dibine vururuz

Benim annemde yengeçtir ben ç ok severim yengwçleri aşırı duygusal bi burç ben terazi hariç genel olarak anlaşırım herkesle insancıl kibar nazik bi burçtur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…