2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
bu arada yengeç nasıl bir burç? hiç bilgim yok. kova burçlarıyla aran nasıl eşim de ben de kovayız bebiş de bu ay olursa yengeç olacak bu nedenle soruyorum..
ben yengeç burcuyum kovalarla çok iyi anlaşıyorum :) birçok arkadaşım kovadır benim, ve gerçekten çok evcimen bi burç yengeç kendimden biliyorum :) eğer bu ay hamile kalırsam inşallah bebişimde yengeç olacak :)

hamile olup olmadığımj öğrenmek için bile zor sabrediyorum eğer hamileysem 9 ay nasıl gecer:)))

Emin olun beklemek hiç kolay değil ama hamile olduğunuzu duyduğunuz an hiç bir şeyle ölçülemez tez zamanda güzel haberlerle gelin emiiii:-):anneadayı::anneadayı::anneadayı:

Kızlar selam
İnşallah bende burada olurum 2007 Temmuz annesiyim ben 2 yıldır ikinci için uğraşıyoruz 3 tane kaybım var iki kimyasal bir kürtaj Nisan annesi olacaktım nasip iste olmadı kalbi ini göremedik 9. Haftada kürtaj oldum. İnşallah oğlum gibi temmuz annesi olabilirim. Rabbim bana ve tüm isteyenlere nasip etsin inşallah...

Merhabalar güzel anne adaylari. Bende 2014 temmuz annesiyim. Yazdiklarinizi okuyunca cok duygulandim. Benimde 10 yil çocugum olmadi 4. Tüp Bebek denememde çok şükür oğluma kavuştum. Hiçbirzaman ümitsizliğe kapilmayin. İnşaallah tez zaman da Allah hepinizin istediğini verir. Rabbim yar ve yardimciniz olsun.

Merhaba kızlar 4 düşük 2 kimyasal 2 kürtaj 1 oğlum var kardes için uğraşıyoruz. Bu topiklere yazmak bir nasip olmadı bu ay tedavi aldım klomen +catlatma ignesi kan sulandiricilatada önceden başladım yeni birde doktor buldum. Sizi görünce yazayım dedim olacakmış gibi gelmiyor o yüzden yazabilmek için bu sefer öncesinden yazdım hep içimde kalıyordu :KK48:
İnşallah isteyen herkesin ayı olsun bu ay sağlıklı gebelik nasip etsin Rabbim bana ve tüm isteyenlere:anneadayı:

Merhaba kızlar 4 düşük 2 kimyasal 2 kürtaj 1 oğlum var kardes için uğraşıyoruz. Bu topiklere yazmak bir nasip olmadı bu ay tedavi aldım klomen +catlatma ignesi kan sulandiricilatada önceden başladım yeni birde doktor buldum. Sizi görünce yazayım dedim olacakmış gibi gelmiyor o yüzden yazabilmek için bu sefer öncesinden yazdım hep içimde kalıyordu :KK48:
İnşallah isteyen herkesin ayı olsun bu ay sağlıklı gebelik nasip etsin Rabbim bana ve tüm isteyenlere:anneadayı:
aminnn insallah bu ay tum isteyenler bu konuda bulusuruz
bizde ogluma kardes istiyoruz temmuzda dusuk yasadim insallah bu ay olurda cik beklemeyiz
dusukten sonra oglum hergun kardes istiyor,okula basladi herkesin kardesi var benimde olsun diyor :KK43:

Kızlar selam
İnşallah bende burada olurum 2007 Temmuz annesiyim ben 2 yıldır ikinci için uğraşıyoruz 3 tane kaybım var iki kimyasal bir kürtaj Nisan annesi olacaktım nasip iste olmadı kalbi ini göremedik 9. Haftada kürtaj oldum. İnşallah oğlum gibi temmuz annesi olabilirim. Rabbim bana ve tüm isteyenlere nasip etsin inşallah...

bizde ogluma kardes istiyoruz temmuzda dusuk yasadim insallah bu ay olurda cik beklemeyiz
dusukten sonra oglum hergun kardes istiyor,okula basladi herkesin kardesi var benimde olsun diyor :KK43:
merhaba 3 umuzde kardes için ugrasan düşük yaşamış bayanlariz umarim bu topikte beraberce 9 ay geciririz ne güzel olur.Benim oglumda 4 unude duydu bi sekilde bana diyor hepdi dogsa 4 kardesim olurdu o kadar istiyor ki eşim ve oğlum icin deniyorum vazgecmiyorum.Bir ilac olsa kardes ilaci sen icsen kardesim olsa dedi gecenlerde insallah evlatlarimizin abi abla oldugu gunleri görmek nasip olur.Sizi cok iyi anliyorum.

merhaba 3 umuzde kardes için ugrasan düşük yaşamış bayanlariz umarim bu topikte beraberce 9 ay geciririz ne güzel olur.Benim oglumda 4 unude duydu bi sekilde bana diyor hepdi dogsa 4 kardesim olurdu o kadar istiyor ki eşim ve oğlum icin deniyorum vazgecmiyorum.Bir ilac olsa kardes ilaci sen icsen kardesim olsa dedi gecenlerde insallah evlatlarimizin abi abla oldugu gunleri görmek nasip olur.Sizi cok iyi anliyorum.
İnşallah Can'ım ben umutluyum bu ay inşallah bu ay ki tedavim sonuç verir inşallah olur burada herbirlikte kuzularımıza kardeş müjdesi verebiliriz ikinci zor derlerdi inanmazdım Rabbim hayırlısını versin inşallah

Temmuz anneleri inşallah sağlıklı ağrısız güzel bir gebelik geçiririz bence olan şeyleri burada yazalım birbirimize destek olalım mesela benim sırtım ve belim arada ağrıyo böyle olan varmı:emir_bebek::anneadayı::nazar::nazar::nazar:

KıLar kızlar ben geçen sene Ekim sonunda öğrendim bir kuzum olacağını ömrü hayatımın en muhteşem şeyini aldım kucağıma, vakit ne çabuk geçmiş,bakılırsınız siZinde bitmiş, çok iyi arkadaşlar tanıdık harika bilgiler edindim çok faydalı bilimsel şeyler paylaşılıyor hep tKip edin kızlar , Hepiniİ tebrik ederim

HurremSultan .!.:
İnşallah Can'ım ben umutluyum bu ay inşallah bu ay ki tedavim sonuç verir inşallah olur burada herbirlikte kuzularımıza kardeş müjdesi verebiliriz ikinci zor derlerdi inanmazdım Rabbim hayırlısını versin inşallah
Bende klomdn tedavidi aldim.Sen ne tedavisi aldın

Ben de 2015 ağustos annesi olacaktım 14 haftalikken bebeğimi düşürdüm. Ilk hamileliğimdi. Geçen ay tekrar çalışmalara başladık ama olmadı. Umarım bu ay olur ovulasyon testi ile deneyeceğim şansımı arttırmak için. Başka çocuğum yok ama Teyzemin kızı ablam gibidir onun bir oğlu var ve biz de 3 aylık olduğunda söylemiştik sana kardes geliyor diye ama 3.5 aylıkken düştü çocuğa nasıl aciklayacagimizi şaşırdık. Teyzem dedim ben yanlış anlamışım bebek yokmuş sizler bir de aynı evde yaşadığınız evladınıza açıklama yapıyorsunuz çok daha zor bir durum inşallah bu topicte sağlıkla doğumlardan yaparız

Ben de 2015 ağustos annesi olacaktım 14 haftalikken bebeğimi düşürdüm. Ilk hamileliğimdi. Geçen ay tekrar çalışmalara başladık ama olmadı. Umarım bu ay olur ovulasyon testi ile deneyeceğim şansımı arttırmak için. Başka çocuğum yok ama Teyzemin kızı ablam gibidir onun bir oğlu var ve biz de 3 aylık olduğunda söylemiştik sana kardes geliyor diye ama 3.5 aylıkken düştü çocuğa nasıl aciklayacagimizi şaşırdık. Teyzem dedim ben yanlış anlamışım bebek yokmuş sizler bir de aynı evde yaşadığınız evladınıza açıklama yapıyorsunuz çok daha zor bir durum inşallah bu topicte sağlıkla doğumlardan yaparız
Canım çok geçmiş olsun :KK43: çocuklar bu durumu daha zor atlatıyorlar, geçen yıl bir kimyasal yaşamıştım, onu oğluma söylemiştim, 1 hafta sonra değer düşmeye başladı, hala söylüyor onu :KK43: Çok zor rabbim kimseyi evladıyla ve evlat hasretiyle sınamasın, bende bu ay tedaviye başladım, içim umut dolu sanki bu sefer olacak gibi hissediyorum. Rabbime dua ediyorum her an her aklıma geldiğinde, inşallah tez vakitte saatte nasip etsin, canım. Neden düştü peki 14. hafta da? Yani herşey yolundamıydı o zamana kadar ? 31 Ağustosta kürtaj oldum bende 9 haftalık ama kalbi hiç atmadı 6+0 da kalmıştı bebeğim. sebep bilinmiyor. Herşey olabilir, kan sulandırıcı iğne falanda kullanmıştım. Onu kimseye söylemedik kalbini görünce söyleyecektik nasip olmadı... Kısmet işte...

Geçmiş olsun canım insallah burada beraberce beklenen bebeklerimizin mujdesini veririz..Bu ay ve heray umud ediyorum Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin bekletmeden sağlıkla inşallah. OTE="arch2401, post: 43096553, member: 150927"]Ben de 2015 ağustos annesi olacaktım 14 haftalikken bebeğimi düşürdüm. Ilk hamileliğimdi. Geçen ay tekrar çalışmalara başladık ama olmadı. Umarım bu ay olur ovulasyon testi ile deneyeceğim şansımı arttırmak için. Başka çocuğum yok ama Teyzemin kızı ablam gibidir onun bir oğlu var ve biz de 3 aylık olduğunda söylemiştik sana kardes geliyor diye ama 3.5 aylıkken düştü çocuğa nasıl aciklayacagimizi şaşırdık. Teyzem dedim ben yanlış anlamışım bebek yokmuş sizler bir de aynı evde yaşadığınız evladınıza açıklama yapıyorsunuz çok daha zor bir durum inşallah bu topicte sağlıkla doğumlardan yaparız[/QUOTE]
Gec

X