- Konu Sahibi matsiyahoje
bnde mayıs 2016 annesi olacaktım olmadı düştüüü inş temmuz olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynı kaderi paylaşıyoruz canım inşallah rabbim bekletmeden verir yine bende talibim temmuz annelerinebnde mayıs 2016 annesi olacaktım olmadı düştüüü inş temmuz olur
aynı kaderi paylaşıyoruz canım inşallah rabbim bekletmeden verir yine bende talibim temmuz annelerine
aynı kaderi paylaşıyoruz canım inşallah rabbim bekletmeden verir yine bende talibim temmuz annelerine
Yok olmadı canım sadece düşükte 7-8 gün kanamam oldu kesildi Dr birşey dedi mi ara kanamayla ilgiliTEMMUZ ANNESİDE OLAMAM HERALDE OF ÇILDIRCAM
yine ara kanama geçiriyorum sanırım sende düşükten sonra ara kanama geçirdinmiii
Yok olmadı canım sadece düşükte 7-8 gün kanamam oldu kesildi Dr birşey dedi mi ara kanamayla ilgili
Kaç gündür sürüyor ki canım kürtaj mı kendimi düştüolabilir dedi ama cıldırcam artık yaa
Kaç gündür sürüyor ki canım kürtaj mı kendimi düştü
Her ay açılıyo mu yeni konu kimler geliyo kimler hamiş kalıyo diye bakıp duruyom. Malesef sadece bakıyom hicbirine dahil olmak nasib olmuyo. Umut her gecen ayla biraz daha tükeniyo. 21. Ay olacak bu da boş gecerse. Allah hayırlısını nasib etsin
İlk zamanlar bn de hep öyle diyordum. Artk diyemiyorum ama dua etmekten hiç vazgeçmiyorum. Allah bu sınavda hepimize sabırlar versin. Sadece gittikce tükeniyorumŞşşşt ! Kötü düşünmek yok ama
Ters çaba kuralini bi oku.
Pozitif dusunelim pozitifleri gorelim insallah
lütfen tükeniyor um dedikçe kendini olumsuz sartliyorsun .belki beklediğin süre senin için fazla ama düşün ki mutlaka bi hayırlısı vardır düşüncelerinden at bu karamsarlıgi vardır bi zamanı deİlk zamanlar bn de hep öyle diyordum. Artk diyemiyorum ama dua etmekten hiç vazgeçmiyorum. Allah bu sınavda hepimize sabırlar versin. Sadece gittikce tükeniyorum
İnsallahlütfen tükeniyor um dedikçe kendini olumsuz sartliyorsun .belki beklediğin süre senin için fazla ama düşün ki mutlaka bi hayırlısı vardır düşüncelerinden at bu karamsarlıgi vardır bi zamanı de
tabi yaaİnsallah
ayyyy süper ilk gebemiz unvanını sana vercez gibi :))))Merhaba kızlar bugün sağlık ocağına gittim dr kan tahlilini yarın yapalım aç karna dedi idrarda baktı biraz silik olarak pozitif çıktı erken diye böyledir yüksek ihtimalle gebesin dedi yarın detaylı muayeneye gidicem inşallah temmuzda bebeğim olacak
Bnm de kimyasalm var 10 ayı geçti Allah biliyo hayatım boyunca Hic bir sey için bağıra çağıra hıckırıklara bogularak ağlamadm bebeği kaybettiğim gün hariç. Aylarca kendime gelemedim. Hep Allahım yerini başka acıyla değil güzellikle iyi hayırlı haberle doldur. Acıyı acıyla unutturma Rabbim guzellikle iyilikle unuttur diye. Elhamdülillah cok şükür sabrını da verdi rabbim. Hala ağlıyorum hatta şu anda bu satırları yazarken bile ağlıyorum. Rabbim evlat hasretimizi hayırlı sağlıklı evlatlarla kavusarak unutturmayı nasib etsintabi yaa
ben de mol.gebelik.geçirdim 6 aydir bekliyorum .artık denemelere başlayacağım ama ne olur bilinmez ama hiç de umrumda deil.en kötü çocuğum olmaz o da dünyanın sonu deil diyorum çok şükür bugünüme:))