-
- Konu Sahibi matsiyahoje
hayırlısı oldu diyelim .insallah en kisa zamanda daha güzel bi grupta yer alırsın canımMalesef lekelendim kirmizi karti gördüm yani sizleri opuyorum Allah a emanet arada ugrarim yine de bu topik cok güzel annislerle dolu
Amin çok teşekkür ederim yakında senden de güzel haberler alıcaz bence :)
varsa çıkaar tabi canım ben 3 gün geçmişti yaptım çıkmştı hemde 542 di
amin canım inşallah sağlıklı bi şekildePazartesiye kadar bekliyim ozaman randevu alım aile hekimligindenay inşallah canım ben ve diğer isteyen herkez bebeğine kavuşur
İnşallah canım yaa :)Pazartesiye kadar bekliyim ozaman randevu alım aile hekimligindenay inşallah canım ben ve diğer isteyen herkez bebeğine kavuşur
2 katına çıkmış olması gerek cnmDün beta HCG yaptırdım 220 yarinda yaptiricam yarın ne kadar olması gerek
Hayırlı olsun canım :) marasli misin :)Dün beta HCG yaptırdım 220 yarinda yaptiricam yarın ne kadar olması gerek
[QUİnşalllARVAS, post: 43312436, member: 671899"]Hayırlı olsun canım :) marasli misin :)
Olumsuz düşünme canım :) ama için rahat edecekse bencede ver :)Amin inşallah ilk bebek kimyasal kaybim var.adetime 5 gün kala degerim 220 çıktı şimdide dış gebelikten korkuyorum yarın tekrar kan mi versem acaba :)
İnşallah canım yaa :)
Ne olsun canım yaa iki gün çocuk mevzusunu dusunmiyeyim dedim hani beceri mi desen bi saniye belki çıkmıştır aklımdan :) bu gün bat günüm bekliyorum işte içimde kırmızılar gelcekmis gibi bir huzursuzluk varInşallah canım sen napiyosun nerelerdesin :) gözlerim seni aradi
Ne olsun canım yaa iki gün çocuk mevzusunu dusunmiyeyim dedim hani beceri mi desen bi saniye belki çıkmıştır aklımdan :) bu gün bat günüm bekliyorum işte içimde kırmızılar gelcekmis gibi bir huzursuzluk varbakalım artık hayırlısı artık bu ay da olmazsa doktora gidecez asilama için hayırlısıni istiyorum artık :) bakalım :) sende daha test yapmadın herhalde benim gibi :)
Ay inşallah ikimizde kavusalim bu ay bebişlerimize :) bende sancı yok fakat yumurtlama dönemi gibi kasiklarda batma varInşallah bebisine kavusursun gelmez kırmızılar ne bilim ben hep iyi enerji yolluyorum dua ediyorum herkese m uslumana müslümanın duası tutarmis bende dusunmeyim diyorum ama olmuyor tabi yapmadım daha test pazartesi de kararlıyım ama benimde sancilarim oluyor arada bende çok korkuyorumbakalım hayırlısı ..