2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Zaman gecmiyoooo bi gelecek hafta cumartesi olsa da doktora gitsem
yavaş yavaş sabirsizlaniyorum
bu saatlerde öğreniyor olacağım tam olarak durum ne?

Bende hala bi tık yok bat 27 idi catlicam şimdi test yapmamak için kendimi zor tutuyorum hele dün gittiğim misafirlikde her kez hamilemisin dedi belki kilo aldım ondan dir bilemiyorum direk kanda yaptırmayı düşünüyorum negatif gormek den bıktım idrardan .. kan testi yaptirsam çıkar di mi kızlar

[QUİnşalllARVAS, post: 43312436, member: 671899"]Hayırlı olsun canım :) marasli misin :)[/QUOTE]

İnsallah canım yok maraş geliniyim aslen balikesirliyim ama ankarada oturuyorum :)

[QUİnşalllARVAS, post: 43312436, member: 671899"]Hayırlı olsun canım :) marasli misin :)

İnsallah canım yok maraş geliniyim aslen balikesirliyim ama ankarada oturuyorum :)[/QUOTE]
Anladım canım :) bende marasta yaşıyorum isminden dolayi soriyim dedim :) rabbim evladına saglikla kavuşmanı nasip etsin :)

Amin inşallah ilk bebek kimyasal kaybim var.adetime 5 gün kala degerim 220 çıktı şimdide dış gebelikten korkuyorum yarın tekrar kan mi versem acaba :)

Inşallah canım sen napiyosun nerelerdesin :) gözlerim seni aradi
Ne olsun canım yaa iki gün çocuk mevzusunu dusunmiyeyim dedim hani beceri mi desen bi saniye belki çıkmıştır aklımdan :) bu gün bat günüm bekliyorum işte içimde kırmızılar gelcekmis gibi bir huzursuzluk var bakalım artık hayırlısı artık bu ay da olmazsa doktora gidecez asilama için hayırlısıni istiyorum artık :) bakalım :) sende daha test yapmadın herhalde benim gibi :)

Inşallah bebisine kavusursun gelmez kırmızılar ne bilim ben hep iyi enerji yolluyorum dua ediyorum herkese m uslumana müslümanın duası tutarmis bende dusunmeyim diyorum ama olmuyor tabi yapmadım daha test pazartesi de kararlıyım ama benimde sancilarim oluyor arada bende çok korkuyorum bakalım hayırlısı ..

Ay inşallah ikimizde kavusalim bu ay bebişlerimize :) bende sancı yok fakat yumurtlama dönemi gibi kasiklarda batma var bi de idrara çok çıkma var ama ben onu havanın soğumasına bağlıyorum ve cok rüya görüyorum uyandığimda elim hep karnimda oluyor istemsizce acaba çok kafaya takıyordum da ondan mi bilemiyorum

Kızlar benim lekemin devami gelmedi test baktim böyle cikti test bozuk mu acaba ya ? Ara ara agrida geliyor silik pembe ama tam cizgi gibi değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…