2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Kizlar lekemin devami gelmedi bende emin olayim diye test batim pembe silik ama tam cizgi gibi değil test mi bozuk acaba ya normalde adet gunumde dundu
IMG-20151031-WA0048.jpg

Ay inşallah ikimizde kavusalim bu ay bebişlerimize :) bende sancı yok fakat yumurtlama dönemi gibi kasiklarda batma var :KK43: bi de idrara çok çıkma var ama ben onu havanın soğumasına bağlıyorum :KK43: ve cok rüya görüyorum uyandığimda elim hep karnimda oluyor istemsizce acaba çok kafaya takıyordum da ondan mi bilemiyorum :KK43:

Bende çok idrara çıkıyorum dun teyzem hamilelikden olabilir mesaneye baski yapiyor dedi .. belkide seninde hamilelikdendir canım rüyalara gelince belkide icine doguyordur :) ayy insallah olur yaa

Başka test varsa tekrarlasana canım çizgi biraz dağınık ikinci testte anlaşılır test mi bozuk yoksa bebek mi :) insallah bebektir ama :)

Canım bana şüpheli geldi bence sen tekrarla testi insallah seninledir bebeğin
keske kizlar ama durdukca iyice degisti test bozuk sanirim adet olmazsam tekrarlarim keske bebek olsa ama sabah akintimda icecik pembe leke vardı afet olacağımı düşünüyorum ped taktim gerisi gelmeyince aksam cikardim test baktim negatif gorecegime o kadar emindim ki bitane aldim baska yok malesef bozuk vikacagi hic aklima gelmedi

keske kizlar ama durdukca iyice degisti test bozuk sanirim adet olmazsam tekrarlarim keske bebek olsa ama sabah akintimda icecik pembe leke vardı afet olacağımı düşünüyorum ped taktim gerisi gelmeyince aksam cikardim test baktim negatif gorecegime o kadar emindim ki bitane aldim baska yok malesef bozuk vikacagi hic aklima gelmedi

Bende negatif görmek istemiyorum o yüzden yapmaya korkuyorum olsun alırsın haftaiçi falan tekrar yaparsın insallah umduğun ve hepimizin umduğu gibi olur ☺☺

hafif bi lekelen më olmasi normalmis
ben hamile olduğumdan suphelenmemi n Sebebi sık idrar a çıkmam di bence pazartesi bi kan testi yaptır hamilelik testleri bana güvenilir gelmiyor

Eger devamı gelmezse inşallah bi daha tekrarla testi inşallah bu ay hepimizin duaları kabul olur

Kizlar lekemin devami gelmedi bende emin olayim diye test batim pembe silik ama tam cizgi gibi değil test mi bozuk acaba ya normalde adet gunumde dunduEki Görüntüle 1673601

Canım bence gebelik olabilir çünkü o kağıt bhcg hormonuyla temas ettiğinde sonuçta rengi değişiyor ama tabi kesin bişey söyleyemeyiz inşallah bebiş vardır güzel haberlerini alırız

Eger devamı gelmezse inşallah bi daha tekrarla testi inşallah bu ay hepimizin duaları kabul olur
Eger devamı gelmezse pazartesi direk doktora gidecegim canim insallah ahh keskee
Canım bence gebelik olabilir çünkü o kağıt bhcg hormonuyla temas ettiğinde sonuçta rengi değişiyor ama tabi kesin bişey söyleyemeyiz inşallah bebiş vardır güzel haberlerini alırız
inşallah canım iama durdukca iyice dağıldı malesef test bozuk bence
Kızlarrr bence bu topik herkese uğurlu gelicek tek tek bebişlerin haberlerini almaya başlıcaz gibi :))
inşallah hhhh

Eger devamı gelmezse pazartesi direk doktora gidecegim canim insallah ahh keskee
inşallah canım iama durdukca iyice dağıldı malesef test bozuk bence
inşallah hhhh
Can'ım testte sorun var gibi ama gerisi gelmediyse yeni yerleşiyordur dolayısıyla testte çıkmayabilir tabi ya da daha çok az değer olup böyle göstermiş olabilir Hakkında hayırlısı olsun inşallah bebektir Can'ım aslında nöbetçi eczaneden falan alıp ilk idrarla denesen daha iyi varsa rahat edersin yoksa boşa ümitlenmezsin hayırlısı Can'ım inşallah meleğin seninledir . Bu tipikte herkes bir şeyler yaşamış herkes birbirini çok iyi anlıyor Rabbim hepimize nasip etsin inşallah

Günaydın hanımlar benim kanda gebelik çıktı perşembe günü randevu aldım inşallah görünür minigim bu arada ilk gebeligimde dekolman yaşadım son anda bebeğim plesentadan ayrıldı ikimizin hayatı da tehlikeye girdi ama şükürler olsun ikimizde sağ çıktık hastaneden şimdi yeniden aynı şeyleri yasarmiyim diye de korkuyorum açıkçası o zaman Dr tekrar hamile kalırsam riskli gruptan demişti,artık Allaha emanetiz.
Perinatolog ile devam etmeni tavsiye ederim cnm

Can'ım testte sorun var gibi ama gerisi gelmediyse yeni yerleşiyordur dolayısıyla testte çıkmayabilir tabi ya da daha çok az değer olup böyle göstermiş yazarım yine r Hakkında hayırlısı olsun inşallah bebektir Can'ım aslında nöbetçi eczaneden falan alıp ilk idrarla denesen daha iyi varsa rahat edersin yoksa boşa ümitlenmezsin hayırlısı Can'ım inşallah meleğin seninledir . Bu tipikte herkes bir şeyler yaşamış herkes birbirini çok iyi anlıyor Rabbim hepimize nasip etsin inşallah
Bencede testte sorun var bi hata yaptim baktim kafami karistirdim iste zaten adet olsamda gidecegim dr a yeni tedaviye baslamak icin en iyisi pazartesi randevu almak ozamana olursamda gidecegim olmazsamda yazarim yine

OTE="arch2401, post: 43315585, member: 150927"]Cnm insallah bebek vardır burada kalmani gerçekten çok istiyorum bu sayfadan kimse ayrılmasın yaaaa[/QUOTE]
arch2401 arch2401 Bende sizlerle olmak cok istiyotum keske ama umutlanip uzulmekte istemiyorum Rabbim hayirlisini sagliklisini versin inşallah ben zaten kirmizi karti gorsemde size baakacagim arada cok sevddim sizleri:KK200:

Bencede testte sorun var bi hata yaptim baktim kafami karistirdim iste zaten adet olsamda gidecegim dr a yeni tedaviye baslamak icin en iyisi pazartesi randevu almak ozamana olursamda gidecegim olmazsamda yazarim yine

Canım bence sen hamilesin. Çünkü ne olursa olsun hamile olmayanda o çizgi çıkmıyor. Sen kendine dikkat et bol su iç ani hareket yapma

X