2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Bgn saat 10 dan akdam 19 a kadar uyutanadim oğlumu sinir geldiiiii meme mama ver altini temizle bu sekilde 9 saat

Canim benim Cok üzüldüm düzelir INŞALLAH sen kafana takma kendini bebeğini düşün sen moralini bozarsan oda etkilenir bebegin için takmamaya çalış

Bgn saat 10 dan akdam 19 a kadar uyutanadim oğlumu sinir geldiiiii meme mama ver altini temizle bu sekilde 9 saat
Benim suan 12.saatim
Seninkinin gaz sorunu olabilirmi. Bio gaia diye bi damla var probiyotik ondan aldim ben.gaz sorunu azaldi baya tavsiye ederim.bizim baska bi sorunumuz var belliki ama ben cozemedim

Buyuk ogluma cok kizmaya basladik esimle ikimiz. O işinin stresini bense ufakligin stresini ondan cikariyorum sanirim. Suan oturdum bu sebepten agliyorum

Ya off yaanlat cnm içini dök birbirimizi anlıyoruz kim varki deetleşceğimiz. O kadar sinirlendim ki sizin eve dalıp herkrssi kovup kocana giydiresin geldi

Sen kulaklarını gözlerini kapatıp bebeğine odaklan canım çünkü ona yaptığın veya yapmadığın herşey için pişmanlık duyarsın annelik iç güdüsüyle. Çok zor ama BOŞVER

Kizlar merhaba acil yardiminiza ihtiyacim var. Bebegim 21 gunluk. 2 gun once devit vermeye basladik. Bebek iki gundur uyumuyor kivraniyor deli gibi agliyor. Bugun kestim ilaci daha iyi gibi ama karin agrilari devam ediyo. Boyle bisey yasayan oldumu. Gaz sancisinin bi cozumu varmi? Aglarken nefesi kesiliyo. Oglenden beri uyumadi. Az once cay kasiginin ucuyla kimyon verdim hata mi ettim acaba

Evet ogle uykusundan beri uyumuyoruz. Huzursuzuz ama sebebini bilmiyoruz. Memeyi dilimizle ittirdigimize gore tokuz. Kakamizi da yapiyoruz. Esniyoruz agzimiz yirtilacak ama uyumuyoruz. Bu bebek kafasindan anlayan yok

Dün gece başıma geldi gece 2 den sabah 6 ya kadar! Sebepsiz. Ölüyorum sandım :)

Cnm deviti bende kestim vermiyorum şuan bişey. Gaz için sab simplex damla aldım. 4-5 kez 5 damla ağzına damlatıyorum. Hemen farkediyo rahatlıyo tavsiye ederim cnm

Canim esinde mi demiyor bisey. Yani bu soruyu soruyorum ama cevabi belli genelde. İnsanin esinin biseyleri bilipte susmasi ne zor bilirim. Sen bakima muhtac haldeyken bunlari yasiyorsun ya Allah bildigi gibi yapsin boyle insanlari. Yapmasan yemek felan sorun cikar mi evde? Dilerim bi an once giderler. Stresin azalir.bebegine odaklanirsin.

Bi cok arkadas ayni seyi yazdi. Ben de kullanmaya cesaret edemedim bile korkudan. Kimyonu direkt agzina verme canim. Sen rezene kimyon cayi al. Kendin ic. Ben ilk 6 ay anne sutu disinda bebege bisey verme taraftari degilim ama cevremde bi cok kisi bir iki cay kasigo rezene kimyon cayi verdo bebegine zorda kalinca.

Canımın ici aglama nolur. Hadi kalk Aglamak yerine git kocaman sarıl cihana bi op kokla kendini daha iyi hissedeceksin bak
Bi kac gecedir ufakligi emzirip yatirip onun yanina gidiyorum zaten.ruyalarimda Cihana bisey olurken goruyorum hep. Anne yardim et diye bagiriyor.gecelerim kabus gibi geciyor.icimdeki vicdan azabini tarif edemem. Simdi Kağan uyumuyor birakamiyorum.

İş yaaptirmasin sana eşine söyle o desin yemek yapsın kahvaltı hazırlasın bulasik çamaşır boş oturmaya gelmesin yani.oylesi lazım deil.
Bunlari boyle soyleyecek adamin alnindan operim ben :) hatta dur kocacim deme oyle ben yaparim seni doguran anaya elimle yemek yedirirm derim heralde :) Var mi boyle esi olan? Varsa da bana soylemesin moralim bozulur

Kısır bir döngü gibi degil mi. Bebek huzursuz olunca dikisler iyilesmiyor. Dikisler iyilesmeyince tepesi atık oluyoruz. Tepemiz atinca bebege stres geciyor huzurlaniyor,dikisler vs vs vs...

Sorma cnm ya. Bnm dikişler geçti ama dikiş bölgesinde bi komplikasyonoldu o kesin. Gittiğim hastane kapandı, dr işsiz kontrol edemıyo. Ben iyileşmek yerine kötüleşiyorum.

Şimdi bide idrar yapmadan ağrı hissi olmaya başladı. Kesin enfeksiyon filan kaptım

Canımın derdine oğlumu çok ihmal ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…