- 14 Aralık 2015
- 11.972
- 28.991
-
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #69.921
O zaman sancın yoksa iyice uyu dinlen canım doğum yaparken enerjiye ihtiyacın olacakkizlae bu gece burdayiz suyum geldiği için gondermiyorlar açıklık sadece 1 cm sabaha kadar müdahale etmeyecekler sabaha kadar açıklık olmazsa sabah suni verecekler dualarinizı bekliyorum
Yok canım sümüksü değil ama normalde yaptığından daha civik iki gündür ve cok sık yapoyor
Canim kızarıklık kötü koku yoksa ve akıntı devam etmezse korkma . Gibek spreyinden devam et geciyor
Kizlar ya kızım 3 gündür kakasını bayag civik yapoyor isal oldu diye korkuyorm birde 16 günlük bugün 5 kere falan yaptı normal mi doktora götürmeli miyim
Canim bizimki de cok yapiyor 5 ten cok daha fazla bazen de yarisi sivi yarisi kati oluyor ama normalmis bu
O zaman sancın yoksa iyice uyu dinlen canım doğum yaparken enerjiye ihtiyacın olacak
İyi o zaman canım ya korktum bir an bayag civik görünceCanim bizimki de cok yapiyor 5 ten cok daha fazla bazen de yarisi sivi yarisi kati oluyor ama normalmis bu
vitamim yerine bunu kullanıyom canım doktorum da tavsiye ettiKızlar bu sütü artırıyormuş kullanan var mı
Canim aslında bebegim ense sut gelecek ama emmedigi için gelmiyor . Aktarlarda mi okuyor bu cay
iyi canım çok şükür 15 günde bir kontrol varsdı ayda bire düştü çok şükür. özledik seni. iyisinizdir umarımPc halen yok arada girip bakacağım bebeğin nsl ?
Kizlae açıklığı artırmak için ne yapabilirim bi tavsiyeniz var mi
Merhabaaa,
Ben 3 kuzuma da multitabs kullanıyorum 1 yaşına kadar. ACD vitaminleri var içinde. D vitamini oranı da devit ya da monovit gibi vitaminlerle aynı. (400)
Hiç sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar. Belki deneyebilirsin. İnşallah iyi gelir :)
İnşallah canım yaEvet cnm aktarda var. Pes etme cnm emecek elbet :)
Ayy cnm kiyamam yaa. Ne Nazlı çıktı minnos. Kaçıncı haftasında suanDoğuramıyorum kiii
Benim ki mümkün değil okadar kalmıyor meme de kıyamet kopuyor en uzun emdiği bir memeyi 5 dk . O zamam fa dediğin gibi sut geliyor asıl olay bebegin emmedi ama emmiyor iste
Ay b3nim kiler de hep ortalıkta :)) benim ki o biberon işini yemiyor meme ağzına değince ağlıyor ancak çok acken biraz tutup çekiyor ama inatciyim ben kaxancamOna da şöyle bi çözüm bulduk, biberonla bikac kere çektikten sonra hemen memeyi veriyorum biraz emiyor farkına varıp ağlayinca yine biraz biberonla mama, sonra yine çekip meme :) valla resmen parmağında oynatıyor bizi. Mamayı yedikten yarim saat sonra da memede tutmaya çalışıyorum emsin ya da emmesin yeter ki kokusunu alsın diye tabi evde de resmen açıkta geziyorum o ayrı :)
Vallahi yaa kızdım bugün dedim erkek adam naz yaparmı hiç gel delikanlı gibiAyy cnm kiyamam yaa. Ne Nazlı çıktı minnos. Kaçıncı haftasında suan
Bende normal yaptım 3 dikiş atıldı. Salaklığımdan 1 tanesi açılmışNormal doğumdan sonra bana 4-5 dikiş atıldı ama hala çok canım yanıyor. Bir gün iyiysem diğer gün çok zor geçiyor. Bugün yine 9.günümde başa döndüm resmen. O kadar canım yanıyor ki oturamaz oldum. Şimdiye daha iyi olması gerekirdi herhalde. Var mı böyle bir sıkıntı yaşayan? Şu acı geçse kendimi daha iyi hissedeceğim