2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
kizlae bu gece burdayiz suyum geldiği için gondermiyorlar açıklık sadece 1 cm sabaha kadar müdahale etmeyecekler sabaha kadar açıklık olmazsa sabah suni verecekler dualarinizı bekliyorum
O zaman sancın yoksa iyice uyu dinlen canım doğum yaparken enerjiye ihtiyacın olacak

Teşekkür ederim heryerde varmı? Nerden temin edebilirim

Benim ki mümkün değil okadar kalmıyor meme de kıyamet kopuyor en uzun emdiği bir memeyi 5 dk . O zamam fa dediğin gibi sut geliyor asıl olay bebegin emmedi ama emmiyor iste

Ona da şöyle bi çözüm bulduk, biberonla bikac kere çektikten sonra hemen memeyi veriyorum biraz emiyor farkına varıp ağlayinca yine biraz biberonla mama, sonra yine çekip meme :) valla resmen parmağında oynatıyor bizi. Mamayı yedikten yarim saat sonra da memede tutmaya çalışıyorum emsin ya da emmesin yeter ki kokusunu alsın diye tabi evde de resmen açıkta geziyorum o ayrı :)

Ay b3nim kiler de hep ortalıkta :)) benim ki o biberon işini yemiyor meme ağzına değince ağlıyor ancak çok acken biraz tutup çekiyor ama inatciyim ben kaxancam

Bende normal yaptım 3 dikiş atıldı. Salaklığımdan 1 tanesi açılmış 9. Günümde 3 dikiş daha atıldı. Yeniden başa döndüm psikolojim alt üst oldu oturamıyorum 11. Gün bugün. İnşallah bir an önce iyileşip bebişlerimizle daha kolay ilgilenebiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…