- 4 Haziran 2016
- 2.701
- 2.673
-
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #69.841
Ben şimdi bu kusmuklu gazlı uykusuz günlere geçmek için can atıyorum yani heeİki gundur kusmuk oldu her yerim. Dus almaya firsatim yok yalnızım ve kusmukluyum dostlarim
Tek göğüs ve bebek emmeden önceBen de aynı marka kullanyrm da bebek emdikten sonra sağdığınız için mi acaba az çıkıyo ya da tek göğüstennmi bahsedysnz anlamadım 30 cc nasıl çıkıyo
ne zaman dogum yaptin?sut yapici yoyeceklere odaklan ve sagim islemini max 3 saatte 1 yap.zamanla artarTek göğüs ve bebek emmeden önce(
Maşallah size maşallahHuhuuu herkes iyi mi kızlarrr.artık forıma giremez oldum hem fırsat yok hem pc bozuk cepten de zor oluyor.özledim ama buraları ..herkes doğurmuştur umarım Lara'm 27 günlük bugün.gazlı tuzlu idare ediyoruz şükür.alla isteyen herkese nasip etsin inşallah.2.yi de 40 yaşımda sahip olmanın verdiği mutluluk sonsuz....Eki Görüntüle 1864514
Ekip benim evde toplanıo dirdirci kaynanalara insanbuL dan incilerBizim ki de ayni. Bebek kustu mu sen belin acik yatiyorsun gece gordum felan diyordu ben bi size gelem
22 günlük oğlum insallah Can'ım cok gazlı ağlayan bir Bebek kendime bakamıyorum kine zaman dogum yaptin?sut yapici yoyeceklere odaklan ve sagim islemini max 3 saatte 1 yap.zamanla artar
Yurt disinda tanidigimizda yok nasil temin edebiliriz ki canim. Ben verilen vitamini baslamadim henuz.
Hayırlı doğumlar dilerim sen de al bebeğini sağlıkla kucağina inşş..Maşallah size maşallahHep birlikte güzel günler goresiniz bir ömür Benim günüm geçti ama hala doğuramadım
Benim doktorum kesinlikle ilgisi yok dedi vanimBen pisirirken kimyon ekliyorum. Gaz sikintisi yasamadim.
Lakin kizlar ilk bebegimde o kadar dikkat ediyordum ki gaz problemini hic bi sekilde asamamistim . Bunda da her seyi yiyorum bebegim gazini kendi cikariyor. Ben anladim ki hic alakasi yok yeyip ictiklerimizle.
Kalitesini arttiriyormus canim.sut arttirici etkisi yok.zaten uzerindede yaziyo icindeki vitaminlerKızlar lactamil süt yapıyormuş doğru mu kullanan var mı
Canım bu mu içtiğinBen günde 2 kere iciorum canjm maşallah sütüm Var incir taze üzüm fln da yiorum 4 lt şu içiyorum
Senin ne kadar geçti günün kuzummbizimkide agustos bebegi olacak gibi
Süt artıyormuş birkaç kişiden duydum ama ben bilmiyorumKalitesini arttiriyormus canim.sut arttirici etkisi yok.zaten uzerindede yaziyo icindeki vitaminler
Kızlar oğlumun göbek bağinda sari akinti var 4 günlüğüz daha sizin göbek bağinda da oldumu ne önerdi dr unuz . Biri fucidin mi sürmüştü sanki bana akıl verin ne yapayım(
Ben kullandım ama hala ağrım var ayakta duramyrm çok.fena dikmişler sanırımBnimde oturup kalkarken sizin oluyo.ilk hafta antibiyotik filan kullanmadugim o yuzdenbgaliba.ben de Senn gibi Alttan muayeneden kaciyorum
Masallahin var valla hic 40 gibi durmuyorsunHuhuuu herkes iyi mi kızlarrr.artık forıma giremez oldum hem fırsat yok hem pc bozuk cepten de zor oluyor.özledim ama buraları ..herkes doğurmuştur umarım Lara'm 27 günlük bugün.gazlı tuzlu idare ediyoruz şükür.alla isteyen herkese nasip etsin inşallah.2.yi de 40 yaşımda sahip olmanın verdiği mutluluk sonsuz....Eki Görüntüle 1864514
yok yok önce seeen :) bygün nasılsın yok mu bi hareketlilikKuzummm sıram senindir baksana benim oğluşun geleceği yokbari sen kavuş yavruna inşallah en kısa zamanda