2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Huhuuu herkes iyi mi kızlarrr.artık forıma giremez oldum hem fırsat yok hem pc bozuk cepten de zor oluyor.özledim ama buraları ..herkes doğurmuştur umarım Lara'm 27 günlük bugün.gazlı tuzlu idare ediyoruz şükür.alla isteyen herkese nasip etsin inşallah.2.yi de 40 yaşımda sahip olmanın verdiği mutluluk sonsuz....

Maşallah size maşallah Hep birlikte güzel günler goresiniz bir ömür Benim günüm geçti ama hala doğuramadım

Yurt disinda tanidigimizda yok nasil temin edebiliriz ki canim. Ben verilen vitamini baslamadim henuz.

Canım buradan bazı arkadaşlar N11 de olduğunu söylediler bir bak istersen. Ben de verdikleri vitamini 40 günde 3 kere anca vermişimdir...

Benim doktorum kesinlikle ilgisi yok dedi vanim

Kızlar oğlumun göbek bağinda sari akinti var 4 günlüğüz daha sizin göbek bağinda da oldumu ne önerdi dr unuz . Biri fucidin mi sürmüştü sanki bana akıl verin ne yapayım (

Kızlar oğlumun göbek bağinda sari akinti var 4 günlüğüz daha sizin göbek bağinda da oldumu ne önerdi dr unuz . Biri fucidin mi sürmüştü sanki bana akıl verin ne yapayım (

Bizde de olmuştu canım fucidin sürmüştük 2 günde iyileşmişti.

Masallahin var valla hic 40 gibi durmuyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…