- 20 Aralık 2015
- 947
- 750
- 32
-
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #69.581
Biz ev tasidik temizligin dibine vurdum 37. Haftada dogurdum ondsn mi bilmiyom da bebek iyice asagi iniyodu gunden gune. Hadi siva kollari bakalimgünaydınnn hepinizee anaaaalaaaaaaaaar
valla maşallah hepiniz doğurdunuz kaldım ben bi başıma bi iki güneLittlestar da pırtlatır kalırım tek başıma hamile hamileee :) ne vardı bende doğuraydıım şimdi :)
ben 1 haftaya doğurmam gerek çünkü oğluşun kafa çapı 10 a çok yakın bana önerileriniz nedir acebaaaaaaaaa???hadi bakalım tecrübeler konuşsun
Masallah allah anali babali buyutsun kuzum :)Evet Can'ım bin şükür
cogu magazada var.netten de siparis verebilirsinNerden bulabilirim?
E bebek civil mağaza larinda wsrNerden bulabilirim?
Kuzum vakti saati gelmiş yavrusumun:) en şanslı sensin bana göre valla assolist gibi en son getircen yavru kusu :) sağlıkla zamanında gelsin insallah@kayacans gözünaydın canım benim çok şükür kavuştun oğluşuna darısı bizim başımıza benleLittlestar kaldık :) 1cicek3bocek hani anca beraberdik aldın oğluşu kucağınaaaaaa kıskanıyoruuum :)
Yok yok canım çok şükür bin şükür sorun yok suanda seviyor kardeşi çok :)Kiskanma filan olmuyo dimi 3 yas ara olunca? Insallah nasip olursa cok isteriz kardes:)
Ben bu gidişle seni de gönderirim doğuma kuzumm@kayacans gözünaydın canım benim çok şükür kavuştun oğluşuna darısı bizim başımıza benleLittlestar kaldık :) 1cicek3bocek hani anca beraberdik aldın oğluşu kucağınaaaaaa kıskanıyoruuum :)
Benden hiç öneri yok kuzum ne yaptıysam fırtlatamadım şu oğlanı ne varsa içerde o kadar durucakgünaydınnn hepinizee anaaaalaaaaaaaaar
valla maşallah hepiniz doğurdunuz kaldım ben bi başıma bi iki güneLittlestar da pırtlatır kalırım tek başıma hamile hamileee :) ne vardı bende doğuraydıım şimdi :)
ben 1 haftaya doğurmam gerek çünkü oğluşun kafa çapı 10 a çok yakın bana önerileriniz nedir acebaaaaaaaaa???hadi bakalım tecrübeler konuşsun
Olur kuzum olur daha yeni başladın sen azcık sabır :)Can'ım dün eve gelince duş aldım
Sıcak su tuttum
Sürekli emmek istiyor bin şükür
Ama süt bekliyoruz
Bu arada kaşıkla mama veriyoruz ki aç kalmasın ve sarılık olmasın
Saolsun hastanede ki ebe sakın biberonla vermeyin meme almaz Diye uyardı
Akşam ilk mama verirken Nasıl üzüldüm memeyi ya almazsa diye
İniaallah sütlerimiz bol olur da kuzular Emer hüzelce
Bunlar bende niye işe yaramıyoooooVayy bee @jindam a dogum icin tavsiye verecegimiz gunler de geldi demek :) hemen bildiklerimi yazayim canım. Merdiven inip cikmak, yuruyus yapmak, yerleri comelip silmek, comelip kalkma hareketi yapmak, dusta bele sicak su tutmak, esle korunmasiz iliski, zeytinyagli bir pamugu vajinaya tampon seklinde koymak, goguslere krem surerek 3-5 dakika masaj yapmak, bol bol hurma yemek... aklima gelenler bunlar canim. İnsallah sen de kolaylikla bebisini dunyaya getirirsin :)
Kizlar bende dogum yaptim 40+3te normal dogumla 2.5 saatte cok cabuk gelisti hersey ne epidurale ne baska biseye zamanim oldu. Allahima bin kere sukurler olsun 2. Kez anneligi tattirdigi icin. Rabbim hepimizin evlatlarini korusun bize bagislasin insallah
Zaten sütüm yok uykusuzlujtan hepten gidecek . Sadece tek citcitli badi giydirouorum ama gene daraliyor2cocuk ya . Evim sıcak mi canim ben evin derecesini 29 dan aşağı dusuremiyorum kaç gunlerdirNapcaz ya
Zaten sütüm yok uykusuzlujtan hepten gidecek . Sadece tek citcitli badi giydirouorum ama gene daraliyor2cocuk ya . Evim sıcak mi canim ben evin derecesini 29 dan aşağı dusuremiyorum kaç gunlerdir
Onu da dedi tabi normal doğursaydin hemen kalkardin diyeOo onların zamanında sezeryan mı vardı çatır çatır normla doğurdu onlarYüzde sıfır ihtimal yanii haftalarca bezle gezecekti bebek heralde
Ayy bu insanlar vallahi çıldırtır...Bizde çok meraklıyız sanki sezeryana ,yatmayaOnu da dedi tabi normal doğursaydin hemen kalkardin diyenormal doguma imkanın yok diye ebe söyledi kemik çok asagida çok dar dedi de kime anlatıRsin eşim bile normal olsaydı keşke diyo ağzımdan cikaracaktim sanırım bebeği
Gözün aydın canım hayırlı olsun rabbim analı babalı büyütsün maşallah ne güzelKizlar bende dogum yaptim 40+3te normal dogumla 2.5 saatte cok cabuk gelisti hersey ne epidurale ne baska biseye zamanim oldu. Allahima bin kere sukurler olsun 2. Kez anneligi tattirdigi icin. Rabbim hepimizin evlatlarini korusun bize bagislasin insallah
Bunlar bende niye işe yaramıyooooo