2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Biz ev tasidik temizligin dibine vurdum 37. Haftada dogurdum ondsn mi bilmiyom da bebek iyice asagi iniyodu gunden gune. Hadi siva kollari bakalim

Kuzum vakti saati gelmiş yavrusumun:) en şanslı sensin bana göre valla assolist gibi en son getircen yavru kusu :) sağlıkla zamanında gelsin insallah

Ah ne işler yapıyorum bir bilsen burdan oğrendiğin her yolu denedim vallahi Ama yok yok yokk oğluşum hala yukarıda kaburgamda sanki

Benden hiç öneri yok kuzum ne yaptıysam fırtlatamadım şu oğlanı ne varsa içerde o kadar durucak

Olur kuzum olur daha yeni başladın sen azcık sabır :)

Bunlar bende niye işe yaramıyooooo

Gozunaydin canim Allah analı babalı büyütsun inşallah

Kızlar bu meme olayının cılkı çıktı ya o kadar çok emiyoki kusuyo artık hiç kısmayan çocuk. Bu işe nasıl çözüm bulucam yardım edin

Oo onların zamanında sezeryan mı vardı çatır çatır normla doğurdu onlar Yüzde sıfır ihtimal yanii haftalarca bezle gezecekti bebek heralde
Onu da dedi tabi normal doğursaydin hemen kalkardin diye normal doguma imkanın yok diye ebe söyledi kemik çok asagida çok dar dedi de kime anlatıRsin eşim bile normal olsaydı keşke diyo ağzımdan cikaracaktim sanırım bebeği

Ayy bu insanlar vallahi çıldırtır...Bizde çok meraklıyız sanki sezeryana ,yatmaya Zaten şu Kocaların normal doğum isteği beni öldürüyor çok biliyorlar yaa

Gözün aydın canım hayırlı olsun rabbim analı babalı büyütsün maşallah ne güzel rabbim biz bekleyenlere de nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…