2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Kizlar ya bu nisan denilen şeyin illa kanlı mj olması gerekiyor ? Sabah 7 gibi wc ye kalktım sumuksu pişmemiş yumurta akı kıvamında ysni şeffaf bi akıntı gelmişti camasirda çok yoktu ama Afedersiniz temizlerken baua cok geldi sonra 10 gibi çamaşırda yine aynı akıntı dan vardı busefer daha sert sumuksu kalıp gibi jöle gibiydi ama azdı daha önce bu tarz bi akıntım olmamisti bu dogumun bi işareti olabilir mi ki ya boşuna heveslenmek te istemiyorum bugün 2 buçuk ta da randevum var ins bişeyler değişir artik

Kizlar ya bu nisan denilen şeyin illa kanlı mj olması gerekiyor ? Sabah 7 gibi wc ye kalktım sumuksu pişmemiş yumurta akı kıvamında ysni şeffaf bi akıntı gelmişti camasirda çok yoktu ama Afedersiniz temizlerken baua cok geldi sonra 10 gibi çamaşırda yine aynı akıntı dan vardı busefer daha sert sumuksu kalıp gibi jöle gibiydi ama azdı daha önce bu tarz bi akıntım olmamisti bu dogumun bi işareti olabilir mi ki ya boşuna heveslenmek te istemiyorum bugün 2 buçuk ta da randevum var ins bişeyler değişir artik

Olabilir canim. Hadi hakkinda hayirlisi olsun :)

Canım ayıptır sorması korunmasız olarak ilişkiye girmişmiydin bana öyle oluyor da bi kaç seferdir bende nişan sanıyordum doktorum ilişkiden kaynaklanıyor dedi :KK43:

Ama tabi belki seninki nişandır yanii inşallah:dua: Güzel haberlerini bekliyoruz :KK66: benimde dun öyleydi akıntım hemde çok fazla sanki uç dort yumurtanın akı gibi :110:

Oğlum isilik oldu ya heryeri kabarık çocuğumun sizlerin de oldumu canlarim 4. Gunu bugün dogali. Doktora goturim mi mustela krem kullanıyoruz ama

Selam anneler daha dogurmadim bebegim gelmek istemiyor yeri rahat galiba pilates topunda ziplamak bebegi asaga indirimi sancı falan olurmu

Oğlum isilik oldu ya heryeri kabarık çocuğumun sizlerin de oldumu canlarim 4. Gunu bugün dogali. Doktora goturim mi mustela krem kullanıyoruz ama
Ben atlet ve uzun kollu gydiriorum alttan pijama isilik fln yok ama ewde kapalı cam yok canım bide emzirirken emzirme yastigi yla emziriom koluma almiorum terler diye

B

iki gune kadar bende uyumayinca ac bu cocuk deyip veriyordum mama dun hastanedeki emzirme egitmeniyle gorustum bana emzir bi bakayim nasil emziroyorsun dedi. Emzirdim ama megersem yanlis pozisyonda tutuyormusum oglusumu dr sadece gogsunun ucunu emiyor boyle tuttugundan onsutu aliyor yagli sute gecemiyor vs dedi ve kesinlikle mamaya hayir dedi iki gundur dogru emziriyorum ve inan sutum artti ve aclik aglamalari sona erdi sende bi ana sagligina git belki yanlis emziriyorsundur
Acaba nasıl pozisyon ki ben iki gündür mama vermiyorum içim rahat etmesede acaba pozisyonmu yanlış

Valla bi çözüm bulursanız banada iletin:)) memede meme kafayı yicem doktor 20 dk dursun diyo 20 dakikada doydu diyelim nasıl uyucak bu çocuk yatağına koysam ağlıyo kucağıma alsam kokumu alıyo memeyi arıyo memeyi versem 1 saati buluyoruz of of valla hamilelik bu emzirme sürecinden bin kat daha kolaymış kesinlikle:)boşuna cennet annelerin ayağı altında değilmiş ciddi sabır işi annelik :)
Ay bizi tarif ettin 15 20 dakka deniyor ama yavrum sımsıkı tutuyo bırakınca ağlıyo yada elini dilini emiyo

Ayy cokmu zorunuza gitti vah vah :halay: bu bi kinama degil, bu turk doktorlarinin zihniyeti. Acil durum olmadiktan sonra sezeryan kesssssssinlikle yasaktir yurtdisinda sekerim . Kolaya kacyor turkiye, neymis efendim guya Ozel doktor ozle doktor:KK47:

yurtdisinda dogum yaptim, sezaryen olarak. acil bir durum da yoktu. selam ederim.

bizde de olmuştu canım benim salaklığım yüzünden. sütüm akmıştı ben de yüzüne boynuna falan sürmüştüm oraları komple isilik oldı yıkadık bide göğüs ucu kreminden sürdüm geçti. o kremi pişiğe de sürüyom biyerini çizerse oraya da sürüyom hemen iyileşiyo

Kızlar ya benim meme uçlarım artık acıdan başka boyuta geçtiler. Ne lansinoh ne hametan işe yaramadı. Silikon göğüs kalkanı aldım bebiş tutmuyor. Sütle ıslatıyorum emzirmeden önce faydasız. Napıcam artık başka bir kürü yok mu bu işin

Kızlar ya benim meme uçlarım artık acıdan başka boyuta geçtiler. Ne lansinoh ne hametan işe yaramadı. Silikon göğüs kalkanı aldım bebiş tutmuyor. Sütle ıslatıyorum emzirmeden önce faydasız. Napıcam artık başka bir kürü yok mu bu işin

Cnsım benim de hemen 24 saat içinde yara oldu
Süt yok ama Bebek emiyor kuru olduğundan yara oldu
hastane çıkışında liste verdiler ilaç vs
Lanocure diye göğüs ucu kremi
Yıkamaya da gerek yok
Çok şükür sürdükçe faydasını görüyorum inşaallah tamamen geçer sütüm gelse de hayırlarla

X