- Konu Sahibi matsiyahoje
- #69.601
Bende artik temmuz annesiyim ne guzel bir hismis bu Allahim herkese nasip etsin insallahh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar ya bu nisan denilen şeyin illa kanlı mj olması gerekiyor ? Sabah 7 gibi wc ye kalktım sumuksu pişmemiş yumurta akı kıvamında ysni şeffaf bi akıntı gelmişti camasirda çok yoktu ama Afedersiniz temizlerken baua cok geldi sonra 10 gibi çamaşırda yine aynı akıntı dan vardı busefer daha sert sumuksu kalıp gibi jöle gibiydi ama azdı daha önce bu tarz bi akıntım olmamisti bu dogumun bi işareti olabilir mi ki ya boşuna heveslenmek te istemiyorum bugün 2 buçuk ta da randevum var ins bişeyler değişir artik
Durmak yok yola devam inşallah canım benim :) doğru dedin ama vakti gelmeden olmaz tabii :) bakalım pzt belki yapar çatı muayenesiTatlim valla vakti saati gelmeyince yapacak birsey yok iste... sen gene de dediklerimin hepsini devamli yap. Bence cati muayenesi olunca dogum baslayabilir artik.
Canım ayıptır sorması korunmasız olarak ilişkiye girmişmiydin bana öyle oluyor da bi kaç seferdir bende nişan sanıyordum doktorum ilişkiden kaynaklanıyor dediKizlar ya bu nisan denilen şeyin illa kanlı mj olması gerekiyor ? Sabah 7 gibi wc ye kalktım sumuksu pişmemiş yumurta akı kıvamında ysni şeffaf bi akıntı gelmişti camasirda çok yoktu ama Afedersiniz temizlerken baua cok geldi sonra 10 gibi çamaşırda yine aynı akıntı dan vardı busefer daha sert sumuksu kalıp gibi jöle gibiydi ama azdı daha önce bu tarz bi akıntım olmamisti bu dogumun bi işareti olabilir mi ki ya boşuna heveslenmek te istemiyorum bugün 2 buçuk ta da randevum var ins bişeyler değişir artik
ben de meraktayım ama gelmedi hiç o mesajdan sonraArkadaşlar daha önce de sordum ama @pinar39 dan haberiniz var mı? Son mesajı aşağıdaki. Görüşen oldu mu? Çok merak ettim. İnşallah kendi de bebeği de iyidir.
Ama tabi belki seninki nişandır yanii inşallah Güzel haberlerini bekliyoruz benimde dun öyleydi akıntım hemde çok fazla sanki uç dort yumurtanın akı gibiKizlar ya bu nisan denilen şeyin illa kanlı mj olması gerekiyor ? Sabah 7 gibi wc ye kalktım sumuksu pişmemiş yumurta akı kıvamında ysni şeffaf bi akıntı gelmişti camasirda çok yoktu ama Afedersiniz temizlerken baua cok geldi sonra 10 gibi çamaşırda yine aynı akıntı dan vardı busefer daha sert sumuksu kalıp gibi jöle gibiydi ama azdı daha önce bu tarz bi akıntım olmamisti bu dogumun bi işareti olabilir mi ki ya boşuna heveslenmek te istemiyorum bugün 2 buçuk ta da randevum var ins bişeyler değişir artik
Canım ayıptır sorması korunmasız olarak ilişkiye girmişmiydin bana öyle oluyor da bi kaç seferdir bende nişan sanıyordum doktorum ilişkiden kaynaklanıyor dedi
canım doktora götür istersenDecavit kullanmaya basladim bugun ama bebegim hep agliyo kusuyo fiskirarak. Cok sttrsliyim. Sabahtan beri uyumadi yavrum yarim saatte bir doyuruyorum kusup agliyo acliktan cok yoruldum napicam bilmiyorum
Ben atlet ve uzun kollu gydiriorum alttan pijama isilik fln yok ama ewde kapalı cam yok canım bide emzirirken emzirme yastigi yla emziriom koluma almiorum terler diyeOğlum isilik oldu ya heryeri kabarık çocuğumun sizlerin de oldumu canlarim 4. Gunu bugün dogali. Doktora goturim mi mustela krem kullanıyoruz ama
Acaba nasıl pozisyon ki ben iki gündür mama vermiyorum içim rahat etmesede acaba pozisyonmu yanlışB
iki gune kadar bende uyumayinca ac bu cocuk deyip veriyordum mama dun hastanedeki emzirme egitmeniyle gorustum bana emzir bi bakayim nasil emziroyorsun dedi. Emzirdim ama megersem yanlis pozisyonda tutuyormusum oglusumu dr sadece gogsunun ucunu emiyor boyle tuttugundan onsutu aliyor yagli sute gecemiyor vs dedi ve kesinlikle mamaya hayir dedi iki gundur dogru emziriyorum ve inan sutum artti ve aclik aglamalari sona erdi sende bi ana sagligina git belki yanlis emziriyorsundur
Benim ilk hem benim tecrübesizliğim hem onun şaşkınlığı hem lohusa psikolojim mohvolmuş haldeyimBenim ikinci bebis ikisinde de anneligi en bastan yasiyorum sanki. Bi huyuna kesin tani koyamiyorum. Bebekler ayri bir dunya
Ay bizi tarif ettin 15 20 dakka deniyor ama yavrum sımsıkı tutuyo bırakınca ağlıyo yada elini dilini emiyoValla bi çözüm bulursanız banada iletin:)) memede meme kafayı yicem doktor 20 dk dursun diyo 20 dakikada doydu diyelim nasıl uyucak bu çocuk yatağına koysam ağlıyo kucağıma alsam kokumu alıyo memeyi arıyo memeyi versem 1 saati buluyoruz of of valla hamilelik bu emzirme sürecinden bin kat daha kolaymış kesinlikle:)boşuna cennet annelerin ayağı altında değilmiş ciddi sabır işi annelik :)
Ayy cokmu zorunuza gitti vah vah bu bi kinama degil, bu turk doktorlarinin zihniyeti. Acil durum olmadiktan sonra sezeryan kesssssssinlikle yasaktir yurtdisinda sekerim . Kolaya kacyor turkiye, neymis efendim guya Ozel doktor ozle doktor
bizde de olmuştu canım benim salaklığım yüzünden. sütüm akmıştı ben de yüzüne boynuna falan sürmüştüm oraları komple isilik oldı yıkadık bide göğüs ucu kreminden sürdüm geçti. o kremi pişiğe de sürüyom biyerini çizerse oraya da sürüyom hemen iyileşiyoOğlum isilik oldu ya heryeri kabarık çocuğumun sizlerin de oldumu canlarim 4. Gunu bugün dogali. Doktora goturim mi mustela krem kullanıyoruz ama
Kızzz o zaman geliyor galiba senin kiii :alkış: Hadi bak güzel haberler bekliyoruz doktordan dönüşte haber edersin olur muYok canim öyle biseu olsa normal diye düşünürdüm bende ama durduk yere olunca acaba mi dedim iste
Kızlar ya benim meme uçlarım artık acıdan başka boyuta geçtiler. Ne lansinoh ne hametan işe yaramadı. Silikon göğüs kalkanı aldım bebiş tutmuyor. Sütle ıslatıyorum emzirmeden önce faydasız. Napıcam artık başka bir kürü yok mu bu işin