- 21 Mayıs 2012
- 2.278
- 2.275
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #69.561
Gözlerim kapanıyoooooooo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bitmedi kiSon nobette bende
Sahihuban gözünaydın canım benim çok şükür kavuştun oğluşuna darısı bizim başımıza benle @karpuz_suyu kaldık :) @gvn1907 hani anca beraberdik aldın oğluşu kucağınaaaaaa kıskanıyoruuum :)
Sahihuban sicak dus lazim sezeryan sonrasi.elinle hafifce masaj yapican dusta.mama veriliyorsa eger imkanin varsa siringa ya da kasikla verin.benimki biberon yuzunden 28.gunde emmeye basladi
gunaydin bu arada herkeseee
Can'ım dün eve gelince duş aldım
Sıcak su tuttum
Sürekli emmek istiyor bin şükür
Ama süt bekliyoruz
Bu arada kaşıkla mama veriyoruz ki aç kalmasın ve sarılık olmasın
Saolsun hastanede ki ebe sakın biberonla vermeyin meme almaz Diye uyardı
Akşam ilk mama verirken Nasıl üzüldüm memeyi ya almazsa diye
İniaallah sütlerimiz bol olur da kuzular Emer hüzelce
günaydınnn hepinizee anaaaalaaaaaaaaar
valla maşallah hepiniz doğurdunuz kaldım ben bi başıma bi iki güne @karpuz_suyu da pırtlatır kalırım tek başıma hamile hamileee :) ne vardı bende doğuraydıım şimdi :)
ben 1 haftaya doğurmam gerek çünkü oğluşun kafa çapı 10 a çok yakın bana önerileriniz nedir acebaaaaaaaaa???hadi bakalım tecrübeler konuşsun
Ay insallah en kisa zamanda gecer cok zorlabiyorum.Canim sukur tahlillerde de bisey cikmamis ta sen kusma isini dert etme mide genisledikce geciyor. Cok surmeyecek fiskirtarak kusma isi merak etme sen.
Bizimki de memeyi cekeyim tekrar almiyor :) zorla tikarsam agzina bu defa da diliyle disari ittiriyor sipam
Ay insallah en kisa zamanda gecer cok zorlabiyorum.Canim sukur tahlillerde de bisey cikmamis ta sen kusma isini dert etme mide genisledikce geciyor. Cok surmeyecek fiskirtarak kusma isi merak etme sen.
Bizimki de memeyi cekeyim tekrar almiyor :) zorla tikarsam agzina bu defa da diliyle disari ittiriyor sipam
Nerden bulabilirim?Reflü yastigi kullansan iyi gelir kusmayi engellio
Birazcık buyutunce yap 1 tane daha kuzum çok güzel bir duygu gerçekten 3 yaş araları olunca zor olmuyor :)
Canim gecmis olsun. Nasil bi aci oluyo iltihap filan olmasin dikkat etBen frkedemyrm Ama bazen çok acıyo