2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
günaydınnn hepinizee anaaaalaaaaaaaaar :halay:
valla maşallah hepiniz doğurdunuz kaldım ben bi başıma bi iki güne @karpuz_suyu da pırtlatır kalırım tek başıma hamile hamileee :) ne vardı bende doğuraydıım şimdi :)
ben 1 haftaya doğurmam gerek çünkü oğluşun kafa çapı 10 a çok yakın bana önerileriniz nedir acebaaaaaaaaa???hadi bakalım tecrübeler konuşsun :halay:

Sahihuban Sahihuban sicak dus lazim sezeryan sonrasi.elinle hafifce masaj yapican dusta.mama veriliyorsa eger imkanin varsa siringa ya da kasikla verin.benimki biberon yuzunden 28.gunde emmeye basladi

gunaydin bu arada herkeseee

Sahihuban Sahihuban sicak dus lazim sezeryan sonrasi.elinle hafifce masaj yapican dusta.mama veriliyorsa eger imkanin varsa siringa ya da kasikla verin.benimki biberon yuzunden 28.gunde emmeye basladi

gunaydin bu arada herkeseee

Can'ım dün eve gelince duş aldım
Sıcak su tuttum
Sürekli emmek istiyor bin şükür
Ama süt bekliyoruz
Bu arada kaşıkla mama veriyoruz ki aç kalmasın ve sarılık olmasın
Saolsun hastanede ki ebe sakın biberonla vermeyin meme almaz Diye uyardı
Akşam ilk mama verirken Nasıl üzüldüm memeyi ya almazsa diye
İniaallah sütlerimiz bol olur da kuzular Emer hüzelce

Can'ım dün eve gelince duş aldım
Sıcak su tuttum
Sürekli emmek istiyor bin şükür
Ama süt bekliyoruz
Bu arada kaşıkla mama veriyoruz ki aç kalmasın ve sarılık olmasın
Saolsun hastanede ki ebe sakın biberonla vermeyin meme almaz Diye uyardı
Akşam ilk mama verirken Nasıl üzüldüm memeyi ya almazsa diye
İniaallah sütlerimiz bol olur da kuzular Emer hüzelce

Canım iyice uyu dinlen, ılık duş al. süt sağma makinesiyle göğüslerini sık sık sağ. Bol sıvı tüket (4lt su, humana still çayı ve komposto) süt olmasa bile göğsünü bebeğin ağzına ver inşallah hormonların uyarılır hemencecik sütün gelir. Kendine devamlı telkinde bulun "sütüm bol bol gelecek" diye.

günaydınnn hepinizee anaaaalaaaaaaaaar :halay:
valla maşallah hepiniz doğurdunuz kaldım ben bi başıma bi iki güne @karpuz_suyu da pırtlatır kalırım tek başıma hamile hamileee :) ne vardı bende doğuraydıım şimdi :)
ben 1 haftaya doğurmam gerek çünkü oğluşun kafa çapı 10 a çok yakın bana önerileriniz nedir acebaaaaaaaaa???hadi bakalım tecrübeler konuşsun :halay:

Vayy bee interiorarchitect interiorarchitect a dogum icin tavsiye verecegimiz gunler de geldi demek :) hemen bildiklerimi yazayim canım. Merdiven inip cikmak, yuruyus yapmak, yerleri comelip silmek, comelip kalkma hareketi yapmak, dusta bele sicak su tutmak, esle korunmasiz iliski, zeytinyagli bir pamugu vajinaya tampon seklinde koymak, goguslere krem surerek 3-5 dakika masaj yapmak, bol bol hurma yemek... aklima gelenler bunlar canim. İnsallah sen de kolaylikla bebisini dunyaya getirirsin :)

Canim sukur tahlillerde de bisey cikmamis ta sen kusma isini dert etme mide genisledikce geciyor. Cok surmeyecek fiskirtarak kusma isi merak etme sen.

Bizimki de memeyi cekeyim tekrar almiyor :) zorla tikarsam agzina bu defa da diliyle disari ittiriyor sipam :KK70:
Ay insallah en kisa zamanda gecer cok zorlabiyorum.
Acaba doyuyo mu dicem de sen cekiyomussun. Naz yapiyo sana galiba :KK48:

Canim sukur tahlillerde de bisey cikmamis ta sen kusma isini dert etme mide genisledikce geciyor. Cok surmeyecek fiskirtarak kusma isi merak etme sen.

Bizimki de memeyi cekeyim tekrar almiyor :) zorla tikarsam agzina bu defa da diliyle disari ittiriyor sipam :KK70:

X