- 25 Ekim 2013
- 10.378
- 6.879
-
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #69.541
Canim sukur tahlillerde de bisey cikmamis ta sen kusma isini dert etme mide genisledikce geciyor. Cok surmeyecek fiskirtarak kusma isi merak etme sen.Az emince de oglum hircinlasiyo. 20gunluk bebekten azar yiyorum diyorum esime:)
Masallah size canim. Cocuk daha onlar olacak her seye acigiz artik. Benim buyukte her emzirmemde dibimde durmak istiyor sıkıs pıkış emzirme seanslari yasiyoruz :) Allah im guc versin bize diyorum.Iyi geceler anneler :) oglusumu emzirdim uyudu sizleri sorayım dedim iyisiniz inşallah. Bizim yavru aynı abisinin bebekligi onun huyu doğu=doruk yani :) gazimiz yok suanlik hallediyor işini kendisi kucak almıyoruz alismasin diye ama icim gidiyor. Doruk uyurken doğu ile bolca ilgiliyim kiyamiyorim hiç doguya çok duygusal oldum inanin. Psikolojisi bozulmasin diye. Bugün pipim yapışyapış anne dedi kendini islak mendille temizledi cay kaşığı ile su içmeye başladı birde dün altına kaka yaptı ama bunlar olacak şeyler bence. Allah yardım eder sanıyorum. Hepinize bol uykulu gazsiz geceler diliyorum.
Reflü yastigi kullansan iyi gelir kusmayi engellioCanim agiz dolusu kusuyor ama tahlilleri temiz cikti. Doktor emzirme seklimden filan kaynaklanabilecegini soyledi ama dedigi gibi poposu basindan asagi kalcak sekilde emziriyorum. Dik tutarak pispisliyorum. Ama neden duzelmiyo anlamadim. Ben ya da bebegim soguk alinca da boyle olur mu acaba
Birazcık buyutunce yap 1 tane daha kuzum çok güzel bir duygu gerçekten 3 yaş araları olunca zor olmuyor :)Iyi geceler canim sen de mis gibi uyu da bi guzel dinlen :) cok guzel ya cok duygusal 2 cocuga ayni anda bakmak. Bakalim biz de o gunlrri gorecek miyiz :)
Ay maşallah size maşallahIyi geceler anneler :) oglusumu emzirdim uyudu sizleri sorayım dedim iyisiniz inşallah. Bizim yavru aynı abisinin bebekligi onun huyu doğu=doruk yani :) gazimiz yok suanlik hallediyor işini kendisi kucak almıyoruz alismasin diye ama icim gidiyor. Doruk uyurken doğu ile bolca ilgiliyim kiyamiyorim hiç doguya çok duygusal oldum inanin. Psikolojisi bozulmasin diye. Bugün pipim yapışyapış anne dedi kendini islak mendille temizledi cay kaşığı ile su içmeye başladı birde dün altına kaka yaptı ama bunlar olacak şeyler bence. Allah yardım eder sanıyorum. Hepinize bol uykulu gazsiz geceler diliyorum.
Döverim bak seniiiMilletin çocuğu uyumaz benim ki uyuyor bu kez de ben uyuyamiyorum nasıl lohusa yim bilmiyorum
Al benden de o kadarMilletin çocuğu uyumaz benim ki uyuyor bu kez de ben uyuyamiyorum nasıl lohusa yim bilmiyorum
Bana doğum anında taktılar sanırım senin demi öyle oldu. Benim doğum çok zor oldu herşey vardı valla heryerim dikiş. Iki ay ilişki yok dediler.benim ki de baya anormal di. Sadece beni iki saatte bşr kontrol ettiler düşün yani devlet hastanesi bi odada 8 kişiyiz millet torpilli mi die düşünüyo ne bilsimler iç kanama riski varmışCanim sana da mi sonda taktilar? İdrar deliginin oraya dikis atilmiyor normalde. Benim ki anormal bi durum yani.
Beni de cagirmadi dr ben dikisimin acildigini farkedip gittim dr a.
Ben frkedemyrm Ama bazen çok acıyoCanim sana da mi sonda taktilar? İdrar deliginin oraya dikis atilmiyor normalde. Benim ki anormal bi durum yani.
Beni de cagirmadi dr ben dikisimin acildigini farkedip gittim dr a.
Ben douduğunu anlayınca memeyi ağzından çekip hafif hafif sallyrm kucağımda dalınca yerine koyuyrm alıştı şimdi memeden alıp beşiğe koydum bugün iki kere bile sallamadım uyudu. Memeyi ağzından çekmek içinde parmağımın ucunu ağzının kenarından koyuyrm bırakıyo hemen.malesef benimki de Emzik tutmadığç.devamlı verdim ama almadı napm hala da uğraşyrm.çok istedim emzikli bebeğim olsun amavalla ben de şaşırdım. heryerde diyo ki memede uyumasın kendi başına uyusun peki nasıl olcak o? tam dalmadan yatağına koyun diyo benimki yarım saat uyuduktan sonra bile yatağına koyunca uyanıyor
Benim ki de soothie almadı kız. Keşke başka bi tane daha deneseydim onu almayınce.şimdi bi tane aldım geç mi kaldım ne onu da almıyohangi emziği kullanıyosun canım brn damaklı denedim biraz aldı kiraz denesim hiç almadı şimdi simetrik emzik aldım o da olmadı soothie alcam. başka ne çeşit var bilmiyom
Nöbeti ben devraldım şimdiBiz emismek icin uyandik mis kokulumla kimse yok muu :)
Olmaz mıyızBiz emismek icin uyandik mis kokulumla kimse yok muu :)