2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Ayy cokmu zorunuza gitti vah vah bu bi kinama degil, bu turk doktorlarinin zihniyeti. Acil durum olmadiktan sonra sezeryan kesssssssinlikle yasaktir yurtdisinda sekerim . Kolaya kacyor turkiye, neymis efendim guya Ozel doktor ozle doktor
Sezaryenle dogum yapan anne olmaz diye yurt disindan da tibbi bilgilere sahip misiniz merak ettim? Uslubunuz hic hosuma gitmedi.

Ha kızlar bide internette anne karnindaki sesler var. Bi cok kisi bu yolla bebeginin rahatlayip uyudugunu soyluyordu. Hic uyumayan ogluma onu acip sallaya sallaya uykuya geciriyordum. Size biraz korkunc gelebilir sesler. Hatta benim ilk zamanlar ruhumu daraltiyordu. Psikolojimi bozmustu bu ses.Ama esimde bende sok olmustum oglum sesi duyar duymaz uykuya geciyordu. Yalniz bilmiyorum negatif yanlari var mi.

Ayy cokmu zorunuza gitti vah vah bu bi kinama degil, bu turk doktorlarinin zihniyeti. Acil durum olmadiktan sonra sezeryan kesssssssinlikle yasaktir yurtdisinda sekerim . Kolaya kacyor turkiye, neymis efendim guya Ozel doktor ozle doktor
Arada topige senin gibi üslubu bozuklar geliyo ya cok hosuma gidiyo
Sanane turk doktorlarindan ozelinden bilmem nesinden.ay cokmu zorunuza gitti vah vah ne demek. Barut gibiyim zaten.2dk bakim noluyo dedim daha da gerdin beni.seviyene inip konusursam senin zoruna gider.o yuzden fikrini saygini bozmadan soyle bizde saygi duyalim olurmu.hadi iyi aksamlar

valla ben de şaşırdım. heryerde diyo ki memede uyumasın kendi başına uyusun peki nasıl olcak o? tam dalmadan yatağına koyun diyo benimki yarım saat uyuduktan sonra bile yatağına koyunca uyanıyor

Aynen yok kokuna alışmasın yok memeye alışmasın :) sanki biz alıştırıyoruz. Bir iki taktik araştırıp deniyim bakalım inşallah tutar :) tutarsa yaZarım sizede.

Arkadaşlar daha önce de sordum ama pinar39 dan haberiniz var mı? Son mesajı aşağıdaki. Görüşen oldu mu? Çok merak ettim. İnşallah kendi de bebeği de iyidir.

Hade hade canim anca gidersin konus kiz seni tutanmi var yasasin demokrasi

bende kazandim canim.2 gundur aliyor kizim memeyi.ama benim bilegimde mayis ayindan bu yana iltihaplanma oldugu icin sag tarafimi vermekte cok zorlaniyorum.orayi sagiyorum mecburen

Ahh kuzum süt sağma makinesi alamadım maalesef şuan da alacak durumda değilim o yüzden mecbur o acıyı çekiyorum merhemler vs. hiçbiri tam olarak iyi gelmedi, uyku konusunda da tavsiyelerin için teşekkür ederim bir araştırayım bende kucağa alıştırmam diyordum ama o kadar yırtınarak ağlıyor ki almamak mümkün değil.

9 aydır bu topikte herşeyimizi paylaştık yeri geldi karşıt görüşlerimiz bile olsa birbirimize saygı duyduk. Şu üslubu bozuk arkadaş ve insanların doğum tercihlerini acımasızca eleştiren şahıs siz ve sizin gibilerin yeri yok burada ! Kendinize sataşacak birilerini arıyorsanız başka yerlerde arayın bizlerin huzurunu bozmayın! !!

sevgili temmuz anneleri, sizleride takip eden bir ağustos annesi olarak bu "sezeryanla doğum yapan anne olmaz" diyen @aylin68 le B Berna04 ün aynı kişiler olduğunu söylemek isterim.
artık neyden çekindiyse ismini değiştirmek zorunda kalmış garibim bide sanki kendisi yazmamış gibi aylin68 öylemi demiş diye savunmuş aklı sıra
akşam akşam eğlendirdi beni her ne şekilde doğum yapmış olursanız olun sizde eğlenin geçin güzel anneler

Hade hade canim anca gidersin konus kiz seni tutanmi var yasasin demokrasi
Demokrasi olunca saygı seviye olmuyo sanirim yurt disinda sizin demokrasi dedgnz seyle bizimkisi cok farkli. Biz turkler burda cok ucuk fikirler saygiyla soylendigi zaman senin fikrindir diyip saygi duyuyoruz.bide bizim buralarda artik ergenler bile sizin gibi kucuk cumleler kurmuyo
Hesabin kapatilip yeni hesap aldiginda gorusuruz bye

Manuel olanlar var ya wee nin sanirim paketi attim
Birini sagmam gerekiyo diye oyle aman aman bisey almadm. Bu da isimi goruyo. Sıkıstırması bile cok isime yarıyo sonra bende bi yandan sıkarak sagms oluyrm yetiyo bana.

Cansın ya:) hakkaten isim degistirmis dogru var'ol

Bebeğim bugün ne uyumak bildi ne de emmeyi bırakmak. İki göğsüm de şu an bomboş. Saat 1'den beri memedeyiz. Sabah göbeğinde sarı jelimsi gibi bir renk fark ermiştim demin baktım o kısım kanamış kurumuş çoğunlukla. Acaba göbek bağı düşmeden önce böyle mi oluyor yoksa endişemin artması mı lazım Belki de ondan huzursuzdu tüm gün anlayamadım

Kız çok yaşa sen, biz bebeğin gazıydı vs uğraşınca ,dikkat etmemişiz :) enteresan bir psikolojiymiş bununki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…