- 25 Ekim 2013
- 10.378
- 6.879
-
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #69.501
Sütün mu yok canim sorun nedirkeske benim sütüm olsada bebeğim memede meme dese şükredin canimm ben cok üzülüyorum(
Benim ikinci bebis ikisinde de anneligi en bastan yasiyorum sanki. Bi huyuna kesin tani koyamiyorum. Bebekler ayri bir dunyaRica ederim her gün başka birşey yaşatıyor bu bebiş bana sizdede öylemi
Sezaryenle dogum yapan anne olmaz diye yurt disindan da tibbi bilgilere sahip misiniz merak ettim? Uslubunuz hic hosuma gitmedi.Ayy cokmu zorunuza gitti vah vahbu bi kinama degil, bu turk doktorlarinin zihniyeti. Acil durum olmadiktan sonra sezeryan kesssssssinlikle yasaktir yurtdisinda sekerim . Kolaya kacyor turkiye, neymis efendim guya Ozel doktor ozle doktor
Arada topige senin gibi üslubu bozuklar geliyo ya cok hosuma gidiyoAyy cokmu zorunuza gitti vah vahbu bi kinama degil, bu turk doktorlarinin zihniyeti. Acil durum olmadiktan sonra sezeryan kesssssssinlikle yasaktir yurtdisinda sekerim . Kolaya kacyor turkiye, neymis efendim guya Ozel doktor ozle doktor
valla ben de şaşırdım. heryerde diyo ki memede uyumasın kendi başına uyusun peki nasıl olcak o? tam dalmadan yatağına koyun diyo benimki yarım saat uyuduktan sonra bile yatağına koyunca uyanıyor
Kızlar sabah 10 da sezeryan ile bugrami dünyaya getirdim kadar suan ve cerrshpasayim yavrum medipolde yoğun bakımda takip altında tutuyorlar emziremedim bile yarı baygın halde bir kez getirdiler odama omuzuma yatırdılar opmusum kuzumu bir daha da göremedim eşim yoğun bakımda fotolarini çekmiş suan süt yok ama yarin bebegime süt sagip goturmem gerekiyormuş ben hele ilk sutumu ziyan edersem diye çok korkuyorum bebegimin çok ihtiyacı var kafa çapı 40 cm doğdu oglusum kilo aldıkça vücut büyüdükçe toparlar diyolar ama ben kafa büyüklüğünü takmiyorum bile kafasında sıvı doğduktan sonra ultrasonla bakıldı orda da görüldü suan çok acayip duygular icindeyim ne yere ne göğe sigamiyorum kendi acilarimi bile unuttum bi an önce ayağa kalkıp bebegimi emzirmeye gitmek istiyorum annesinin kokusunu alsın yavrum ne olur dua edin bize arkadaşlarım çok ihtiycimiz var bizim
Hade hade canim anca gidersinArada topige senin gibi üslubu bozuklar geliyo ya cok hosuma gidiyo
Sanane turk doktorlarindan ozelinden bilmem nesinden.ay cokmu zorunuza gitti vah vah ne demek. Barut gibiyim zaten.2dk bakim noluyo dedim daha da gerdin beni.seviyene inip konusursam senin zoruna gider.o yuzden fikrini saygini bozmadan soyle bizde saygi duyalim olurmu.hadi iyi aksamlar
bende kazandim canim.2 gundur aliyor kizim memeyi.ama benim bilegimde mayis ayindan bu yana iltihaplanma oldugu icin sag tarafimi vermekte cok zorlaniyorum.orayi sagiyorum mecburenBenim de emmek istemiyordu, sütum de hala az ama internete Tomrisin emzirme notları diye yazın ben çok faydasını gördüm artik sut olmasa bile memeyi istiyor. Ben de ac tok demeden her fırsatta memeyi ağzına tıkıyorum. Emzirdikten sonra da mama veriyorum çünkü sut yetmiyor. Ama en azından meme savaşını ben kazandım.
kiz senin okuma yazman yokmu, Aylin68 sezerjanla annemi olunur yazmamiski, sadece sezeryanla dogummu olur demis .İnşallah sezeryanla doğurmak zorunda kalıp kendine anne demezsin !!!!!
Ahh kuzum süt sağma makinesi alamadım maalesef şuan da alacak durumda değilimZamanla duzelecek diyebilirim sadece canimbenim buyukte oyleydi. Sen de diger arkadaslari gibi yaralarin iyilesene kadar sagip versen yada bi ogun mama seklinde ilerlesen nasil olur ki. Emzikte deneyebilirsin
O aciyi bildigim icin her sey mübah bu yolda. Ne gece ne gunduz uykumuz vardi. İki saat sallardim daldi deyip birakirken uyanirdi. Sallamam diyen ben ayagimda da salladim,kucagimda da, bebek hamagi aldik en sonunda. O biraz rahatlatti. Gun gectikce uykusu biraz daha uzaya uzaya sizlerde rahatlayacaksiniz insallah.
Bi kac oneri vardi etrafimdan gelen. Bebegin uyudugu yere lavanta kesesi asin bas ucuna. Ya da odaya lavanta yagi koyun uykusu icin iyi gelirmis. Bir de bi bitki vardi rahat uyumasi icin ama neydi anason muydu yanlisim varsa duzeltin lutfen. Ashabi keyf isimlerini arapca olarak yazip yastiginin altina koyun derler inancli ninelerimiz felan.uyumayan cocuklar icin... Annenin sutunden melisa cayi da gecer dediler. Melisa cayini rahatlatici ozelligi varmis. Bi arasitirin derim anneler. İnsallah faydasi olur
İlk gün yaptım canım, düşene kadar da bekledim yapmadım bir daha. Canım her bebek farklı işte, kızımıda ilk gün yıkadım 5.gün düşmüştüBanyosunu ne zaman yaptırdın peki canım benimkinin 10.günü daha düşmedi
Demokrasi olunca saygı seviye olmuyo sanirim yurt disinda sizin demokrasi dedgnz seyle bizimkisi cok farkli. Biz turkler burda cok ucuk fikirler saygiyla soylendigi zaman senin fikrindir diyip saygi duyuyoruz.bide bizim buralarda artik ergenler bile sizin gibi kucuk cumleler kurmuyoHade hade canim anca gidersinkonus kiz seni tutanmi var yasasin demokrasi
Manuel olanlar var ya wee nin sanirim paketi attimAhh kuzum süt sağma makinesi alamadım maalesef şuan da alacak durumda değilimo yüzden mecbur o acıyı çekiyorum merhemler vs. hiçbiri tam olarak iyi gelmedi, uyku konusunda da tavsiyelerin için teşekkür ederim bir araştırayım bende kucağa alıştırmam diyordum ama o kadar yırtınarak ağlıyor ki almamak mümkün değil.
Cansın ya:) hakkaten isim degistirmis dogrusevgili temmuz anneleri, sizleride takip eden bir ağustos annesi olarak bu "sezeryanla doğum yapan anne olmaz" diyen @aylin68 le B Berna04 ün aynı kişiler olduğunu söylemek isterim.
artık neyden çekindiyse ismini değiştirmek zorunda kalmış garibimbide sanki kendisi yazmamış gibi aylin68 öylemi demiş diye savunmuş aklı sıra
akşam akşam eğlendirdi beniher ne şekilde doğum yapmış olursanız olun sizde eğlenin geçin güzel anneler
Kız çok yaşa sen, biz bebeğin gazıydı vs uğraşınca ,dikkat etmemişiz :) enteresan bir psikolojiymiş bununkisevgili temmuz anneleri, sizleride takip eden bir ağustos annesi olarak bu "sezeryanla doğum yapan anne olmaz" diyen @aylin68 le B Berna04 ün aynı kişiler olduğunu söylemek isterim.
artık neyden çekindiyse ismini değiştirmek zorunda kalmış garibimbide sanki kendisi yazmamış gibi aylin68 öylemi demiş diye savunmuş aklı sıra
akşam akşam eğlendirdi beniher ne şekilde doğum yapmış olursanız olun sizde eğlenin geçin güzel anneler