- 14 Kasım 2015
- 447
- 413
-
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #69.521
Resmen aynı dertten muzdaribiz bebeğim bugün toplasan iki saat belki uyudu, yoksa memedeyiz onun haricinde ne oldu bugün anlamadım yaDediğin gibi ne değişti anlamadım, ne güzel uyuyordu ve sakindi. Kucağa da alıştı iyice kucağımda uyumak istiyor ya da memedeBöyle giderse yakında zombiye bağlarım ben
Emzik konusunda soothie alabilirsin Can'ım, ama uyurken illa anne memesi arıyor benimki inşallah senin Deniz öyle yapmaz. Ama benim Deniz'e tutturabildiğim tek emzik soothie oldu arada alıyor.
Bi ara vermeye niyetlendim ama buyuklerin yapma etmeleriyle vazcaydim cok aglayan uykusuz bi cocuk degil simdilik ama damak gelisimi icin zararli dr lar tavsiye etmiyorlar cok zor bi bebekse dusunenilirsin yine deSelam kızlarr..Bebişlerinize emzik veriyomusunuz? Çol kararsız kaldım vermelimi vermemelimi? Siz ne yaptınız merak ediyorumm..
Decavit kullanmaya basladim bugun ama bebegim hep agliyo kusuyo fiskirarak. Cok sttrsliyim. Sabahtan beri uyumadi yavrum yarim saatte bir doyuruyorum kusup agliyo acliktan cok yoruldum napicam bilmiyorumcanım sağlıklı beslen bide decavit kullanabilirsin vitamin olarak fiyatı uygundu onun
Canim neden olmuyor ki sutun az mi hic mi yokkeske benim sütüm olsada bebeğim memede meme dese şükredin canimm ben cok üzülüyorum(
Agiz dolusu fiskirtarak kusmuyorsa fazlasini cikariyor derler canim birde emzirdikten sonra dik pozisyonda tut sallamamaya calisKizlar bebegim cok kusuyor doktor bisey yok dedi ama nasil onune gecicrm. Acliktan surekli agliyor ve cok sinirleniyor. Uyumuuor. Napicam neden bu kadar cok kusuyor
iki gune kadar bende uyumayinca ac bu cocuk deyip veriyordum mama dun hastanedeki emzirme egitmeniyle gorustum bana emzir bi bakayim nasil emziroyorsun dedi. Emzirdim ama megersem yanlis pozisyonda tutuyormusum oglusumu dr sadece gogsunun ucunu emiyor boyle tuttugundan onsutu aliyor yagli sute gecemiyor vs dedi ve kesinlikle mamaya hayir dedi iki gundur dogru emziriyorum ve inan sutum artti ve aclik aglamalari sona erdi sende bi ana sagligina git belki yanlis emziriyorsundurValla dün hiç mama vermedim bugün de öyle gecede vermedim hasta ama huzursuzluk açlık yok gibi
Canim bizde de kurumaya yakin sarimsi bi jel vardi ayni dedigin sekilde kurudu.endise etme. Topigimizin bebekleri genel itibariyle huzursuz ve uykusuz sanirim. Gececek bu gunler insallahBebeğim bugün ne uyumak bildi ne de emmeyi bırakmak. İki göğsüm de şu an bomboş. Saat 1'den beri memedeyiz. Sabah göbeğinde sarı jelimsi gibi bir renk fark ermiştim demin baktım o kısım kanamış kurumuş çoğunlukla. Acaba göbek bağı düşmeden önce böyle mi oluyor yoksa endişemin artması mı lazım Belki de ondan huzursuzdu tüm gün anlayamadım
Inşallah canım Allah gönlüne göre versin :)Senin minik pek Bi düşünceli çıkmış kuzum yaa :) ayy inşallah bana da öyle doğurmak nasip olur
Canim emzirip yatirmadan once yatağinin bas kisminin altina ufak bi carsafi katlayip hafif yükseltebilirsin. Az az emzir.Kizlar bebegim cok kusuyor doktor bisey yok dedi ama nasil onune gecicrm. Acliktan surekli agliyor ve cok sinirleniyor. Uyumuuor. Napicam neden bu kadar cok kusuyor
Biz ilk doğduğunda verdik emziği ama almadı.. Hatta başka emzikler aldım belli beğenmemiştir diye ama yine almıyor ağzından püskürtüp atıyor.. Memede uyuyor, kucağa alıştı, yerine koyunca ağlıyor kucağımıza alınca susuyor.. Yani çok zor durumdayım akşam 6 dan beri uyumadıAy canım bizimkisi de öyle uyumak için memede durmak istiyor emzik kullanıyorum biraz da olsa rahat ettim buarada bizim hemşire doyduğunu dusunuyorsan hala aranıyorsa ağzı emzik ver demişti
Çok şükür bin şükür valla kuzum bizde gece uykusuzlugu yok cok sukur suanlik ii gidiyor abimiz çok seviyor kardeşini opuyor kokluyor hayat 10 numara 5 yıldız bizde suanlik :)Oyy kuzum maşallah. Bende normal doğum yaptım valla epiduralsiz fln ama nası yaptım inan bilmiyorumbiz de iyiyiz çok şükür hemen hemen bebislerimizin ölçülerde aynıydı buarada dünyaya çabuk adaptasyon sagladik :) gece uykusuzluklarina alismaya çalışıyorum. Abicik nasıl buarada. Mutlu mu abi olmaktan
Canim agiz dolusu kusuyor ama tahlilleri temiz cikti. Doktor emzirme seklimden filan kaynaklanabilecegini soyledi ama dedigi gibi poposu basindan asagi kalcak sekilde emziriyorum. Dik tutarak pispisliyorum. Ama neden duzelmiyo anlamadim. Ben ya da bebegim soguk alinca da boyle olur mu acabaAgiz dolusu fiskirtarak kusmuyorsa fazlasini cikariyor derler canim birde emzirdikten sonra dik pozisyonda tut sallamamaya calis
Iyi geceler canim sen de mis gibi uyu da bi guzel dinlen :) cok guzel ya cok duygusal 2 cocuga ayni anda bakmak. Bakalim biz de o gunlrri gorecek miyiz :)Iyi geceler anneler :) oglusumu emzirdim uyudu sizleri sorayım dedim iyisiniz inşallah. Bizim yavru aynı abisinin bebekligi onun huyu doğu=doruk yani :) gazimiz yok suanlik hallediyor işini kendisi kucak almıyoruz alismasin diye ama icim gidiyor. Doruk uyurken doğu ile bolca ilgiliyim kiyamiyorim hiç doguya çok duygusal oldum inanin. Psikolojisi bozulmasin diye. Bugün pipim yapışyapış anne dedi kendini islak mendille temizledi cay kaşığı ile su içmeye başladı birde dün altına kaka yaptı ama bunlar olacak şeyler bence. Allah yardım eder sanıyorum. Hepinize bol uykulu gazsiz geceler diliyorum.
Ay maşallah kuzum hep böyle devam etsin insÇok şükür bin şükür valla kuzum bizde gece uykusuzlugu yok cok sukur suanlik ii gidiyor abimiz çok seviyor kardeşini opuyor kokluyor hayat 10 numara 5 yıldız bizde suanlik :)
Canim emzirip yatirmadan once yatağinin bas kisminin altina ufak bi carsafi katlayip hafif yükseltebilirsin. Az az emzir.