2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Resmen aynı dertten muzdaribiz bebeğim bugün toplasan iki saat belki uyudu, yoksa memedeyiz onun haricinde ne oldu bugün anlamadım ya

Selam kızlarr..Bebişlerinize emzik veriyomusunuz? Çol kararsız kaldım vermelimi vermemelimi? Siz ne yaptınız merak ediyorumm..
Bi ara vermeye niyetlendim ama buyuklerin yapma etmeleriyle vazcaydim cok aglayan uykusuz bi cocuk degil simdilik ama damak gelisimi icin zararli dr lar tavsiye etmiyorlar cok zor bi bebekse dusunenilirsin yine de

canım sağlıklı beslen bide decavit kullanabilirsin vitamin olarak fiyatı uygundu onun
Decavit kullanmaya basladim bugun ama bebegim hep agliyo kusuyo fiskirarak. Cok sttrsliyim. Sabahtan beri uyumadi yavrum yarim saatte bir doyuruyorum kusup agliyo acliktan cok yoruldum napicam bilmiyorum

Kizlar bebegim cok kusuyor doktor bisey yok dedi ama nasil onune gecicrm. Acliktan surekli agliyor ve cok sinirleniyor. Uyumuuor. Napicam neden bu kadar cok kusuyor

B
Valla dün hiç mama vermedim bugün de öyle gecede vermedim hasta ama huzursuzluk açlık yok gibi
iki gune kadar bende uyumayinca ac bu cocuk deyip veriyordum mama dun hastanedeki emzirme egitmeniyle gorustum bana emzir bi bakayim nasil emziroyorsun dedi. Emzirdim ama megersem yanlis pozisyonda tutuyormusum oglusumu dr sadece gogsunun ucunu emiyor boyle tuttugundan onsutu aliyor yagli sute gecemiyor vs dedi ve kesinlikle mamaya hayir dedi iki gundur dogru emziriyorum ve inan sutum artti ve aclik aglamalari sona erdi sende bi ana sagligina git belki yanlis emziriyorsundur

Canim bizde de kurumaya yakin sarimsi bi jel vardi ayni dedigin sekilde kurudu.endise etme. Topigimizin bebekleri genel itibariyle huzursuz ve uykusuz sanirim. Gececek bu gunler insallah

Kizlar bebegim cok kusuyor doktor bisey yok dedi ama nasil onune gecicrm. Acliktan surekli agliyor ve cok sinirleniyor. Uyumuuor. Napicam neden bu kadar cok kusuyor
Canim emzirip yatirmadan once yatağinin bas kisminin altina ufak bi carsafi katlayip hafif yükseltebilirsin. Az az emzir.

Ay canım bizimkisi de öyle uyumak için memede durmak istiyor emzik kullanıyorum biraz da olsa rahat ettim buarada bizim hemşire doyduğunu dusunuyorsan hala aranıyorsa ağzı emzik ver demişti
Biz ilk doğduğunda verdik emziği ama almadı.. Hatta başka emzikler aldım belli beğenmemiştir diye ama yine almıyor ağzından püskürtüp atıyor.. Memede uyuyor, kucağa alıştı, yerine koyunca ağlıyor kucağımıza alınca susuyor.. Yani çok zor durumdayım akşam 6 dan beri uyumadı

Canlarım ben çocuğu ilk günler beşikte yatırmaya uğraştım ama dediğiniz gibi her seferinde ağladı uyandı. Biz çözümü babayı yataktan şutlayıp oğluşumla yan yana uyumakta bulduk ben devamlı ona dokunma mesafesinde olduğum için ıh dediğinde hemen karnına, sırtina, poposuna pış pış yapıyorum (pes etmemeniz lazım. Çok fazla ciyaklayıp ağlamıyorsa birkaç dakika içinde uyuyor ama kucağıma alırsam sil baştan uyutmaya çalışıyorum.) hani bebek reflü yastığı var ya devamlı onda yatıyor, kenardaki tutma yerleri sayesinde hem kendini kucakta gibi güvende hissediyor hem de benim içim rahat oluyor (kusarsa burnuna kaçma ihtimali yok) ayrıca emzirirken de ben onun yanına yatıp emziriyorum yerinden kaldırmıyorum uykusu kaçmıyor.(göğsü küçük olanlar yapabilir mi bunu bilmiyorum) inşallah bir nebze olsa yardımı dokunur...

Çok şükür bin şükür valla kuzum bizde gece uykusuzlugu yok cok sukur suanlik ii gidiyor abimiz çok seviyor kardeşini opuyor kokluyor hayat 10 numara 5 yıldız bizde suanlik :)

Iyi geceler anneler :) oglusumu emzirdim uyudu sizleri sorayım dedim iyisiniz inşallah. Bizim yavru aynı abisinin bebekligi onun huyu doğu=doruk yani :) gazimiz yok suanlik hallediyor işini kendisi kucak almıyoruz alismasin diye ama icim gidiyor. Doruk uyurken doğu ile bolca ilgiliyim kiyamiyorim hiç doguya çok duygusal oldum inanin. Psikolojisi bozulmasin diye. Bugün pipim yapışyapış anne dedi kendini islak mendille temizledi cay kaşığı ile su içmeye başladı birde dün altına kaka yaptı ama bunlar olacak şeyler bence. Allah yardım eder sanıyorum. Hepinize bol uykulu gazsiz geceler diliyorum.

Agiz dolusu fiskirtarak kusmuyorsa fazlasini cikariyor derler canim birde emzirdikten sonra dik pozisyonda tut sallamamaya calis
Canim agiz dolusu kusuyor ama tahlilleri temiz cikti. Doktor emzirme seklimden filan kaynaklanabilecegini soyledi ama dedigi gibi poposu basindan asagi kalcak sekilde emziriyorum. Dik tutarak pispisliyorum. Ama neden duzelmiyo anlamadim. Ben ya da bebegim soguk alinca da boyle olur mu acaba

Iyi geceler canim sen de mis gibi uyu da bi guzel dinlen :) cok guzel ya cok duygusal 2 cocuga ayni anda bakmak. Bakalim biz de o gunlrri gorecek miyiz :)

Kizlar yaa bide bebegim cok sukir bez degistirmesi iyi gazini da cokca cikariyo bi seferse 4 5 kez cikariyo. Ama ultrasonda bakinca gaz dolu dedi doktor. Sizin bebekleriniz ne kadar gaz cikariyor bana cok geliyo ama az mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…