2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Valla bi çözüm bulursanız banada iletin:)) memede meme kafayı yicem doktor 20 dk dursun diyo 20 dakikada doydu diyelim nasıl uyucak bu çocuk yatağına koysam ağlıyo kucağıma alsam kokumu alıyo memeyi arıyo memeyi versem 1 saati buluyoruz of of valla hamilelik bu emzirme sürecinden bin kat daha kolaymış kesinlikle:)boşuna cennet annelerin ayağı altında değilmiş ciddi sabır işi annelik :)
Aynen çözüm bulan iletsin. Ben bide ağzından alamıyorum ne 20 dk sı :) bugün resmen bitirdi beni sabah 9 dan bak bu saat olmuş toplam 2 saat ya uyudu ya uyumadı :KK43:

Ben öyle oldum işte canım 7 saat sancı çektim kafamı duvara vurmaya başladım yerimde duramıyordum ve sezeryan istedim oldum herkesin acı eşiği farklı ama insanlar bunu anlamıyor ben sezeryan oldum diye çok kötü yorumlara maruz kaldım cevremde bu insanlardan çok var tekdüze düşünen

Benim en siddetli sancilar 1bucuk-2 saat filan surdu. Ondan once de 3 saat kadar dayanabilecegim siddette sanci cektim. O son sancilar biraz daha uzun surse bayilabilirdim acidan... eger o en yuksek sanciyi 7 saat cektiysen anne olmamayi gec duble anne olmussun cunku hem dogum oncesi sanci cektin hem de dogum sonrasi dikis acisi cekiyorsun.

Canım ben 20şer dakika vermeye çalışıyorum sonra hala aranıyor ya da ağlıyorsa beşiğe koyuyorum ağzına emziği koyuyorum sallıyorum sallanmaya alıştı ama ne yapayım sürekli memede durup psikolojimi bozuyor

Bizimki emzik almıyor işte onu napcaz :KK43: çözümü olan var mı?

Allahın sopası yok ki dicem ama yine vicdanım el vermiyor, bir insan kınadığını yaşamadan ölmezmiş şimdi ya da sonra
Ayy cokmu zorunuza gitti vah vah :halay: bu bi kinama degil, bu turk doktorlarinin zihniyeti. Acil durum olmadiktan sonra sezeryan kesssssssinlikle yasaktir yurtdisinda sekerim . Kolaya kacyor turkiye, neymis efendim guya Ozel doktor ozle doktor:KK47:

Şuan bizdede durum aynı ya :KK43: yerine koyduğum an ağlıyo memede uyuyo emzik almıyo anlamadım bu işten bişey. Dinlenmezsek sütümüz olmazki napcaz :KK43:
valla ben de şaşırdım. heryerde diyo ki memede uyumasın kendi başına uyusun peki nasıl olcak o? tam dalmadan yatağına koyun diyo benimki yarım saat uyuduktan sonra bile yatağına koyunca uyanıyor

Valla kızım normal doğmak için elinden gelen herseyi yaptı kesin 4 kiloyu geçecek dedik son 2 hafta kilosu 3400 de sabit bile tuttu. Gittiğimiz de sancılara dayanamayıp epidural fln istedim aslında ama doktorum en başından beri normal doğum yanlisiydi yine ikna etti beni açılmada çok hızlı ilerleyip 10 cm e ulasinca yapacak bişi kalmadi :) ama iyi ki de ole oldu tabi şimdi daha rahatım ister istemez
Senin minik pek Bi düşünceli çıkmış kuzum yaa :) ayy inşallah bana da öyle doğurmak nasip olur :KK200:

Ay canım bizimkisi de öyle uyumak için memede durmak istiyor emzik kullanıyorum biraz da olsa rahat ettim buarada bizim hemşire doyduğunu dusunuyorsan hala aranıyorsa ağzı emzik ver demişti
hangi emziği kullanıyosun canım brn damaklı denedim biraz aldı kiraz denesim hiç almadı şimdi simetrik emzik aldım o da olmadı soothie alcam. başka ne çeşit var bilmiyom

Ayyy bu çocuk beni deli edecek memeyi bırakmıyor resmen, yaralarım iyileşmeden azdı yine ne yapacağımı şaşırdım:kızgın: bana bir akıl verin :KK57: üç gündür uyumuyor bi de kucakta ya da meme de uyuyor yatırınca yaygarayı basıyor :KK53::KK14:

@Aylnalpr kuzum sen nasılsın Ediz Nasıl? İnşallah siz düzene oturtmuşsunuzdur emme işini :emir_bebek:

Ayyy bu çocuk beni deli edecek memeyi bırakmıyor resmen, yaralarım iyileşmeden azdı yine ne yapacağımı şaşırdım:kızgın: bana bir akıl verin :KK57: üç gündür uyumuyor bi de kucakta ya da meme de uyuyor yatırınca yaygarayı basıyor :KK53::KK14:

@Aylnalpr kuzum sen nasılsın Ediz Nasıl? İnşallah siz düzene oturtmuşsunuzdur emme işini :emir_bebek:
herkeste aynı dert var yalnız değilsin bunu bilmek belki rahatlatır :KK43:
çaresini bulan yazsın
deniz bugün sabah 7 den 18:30 kadar sadece bir kere 1 saat aralıksız uyudu. arada memede dalar gibi oldu ama toplasan bi saat etmez. şimdi 2 saattir uyuyo çok şükür. niye uyumuyodu ne değişti de uyudu anlamıyorum

gece de yatmadan sagdigimi veriyorum.her sagimda 3 ogune yakin sut cikiyor.mama takviyesi yapiyorum sagamadigim zaman.pes etmicez surekli memeyi vericez zamanla aliolarmis.bak nette emzirme destek sistemi diye birsey var.emzirme sondasi ile destek veriyorsun.arastirmani tavsiye ederim

Benim de emmek istemiyordu, sütum de hala az ama internete Tomrisin emzirme notları diye yazın ben çok faydasını gördüm artik sut olmasa bile memeyi istiyor. Ben de ac tok demeden her fırsatta memeyi ağzına tıkıyorum. Emzirdikten sonra da mama veriyorum çünkü sut yetmiyor. Ama en azından meme savaşını ben kazandım.

herkeste aynı dert var yalnız değilsin bunu bilmek belki rahatlatır :KK43:
çaresini bulan yazsın
deniz bugün sabah 7 den 18:30 kadar sadece bir kere 1 saat aralıksız uyudu. arada memede dalar gibi oldu ama toplasan bi saat etmez. şimdi 2 saattir uyuyo çok şükür. niye uyumuyodu ne değişti de uyudu anlamıyorum
Dediğin gibi ne değişti anlamadım, ne güzel uyuyordu ve sakindi. Kucağa da alıştı iyice kucağımda uyumak istiyor ya da memede :KK43: Böyle giderse yakında zombiye bağlarım ben :KK53:

Emzik konusunda soothie alabilirsin Can'ım, ama uyurken illa anne memesi arıyor benimki inşallah senin Deniz öyle yapmaz. Ama benim Deniz'e tutturabildiğim tek emzik soothie oldu arada alıyor.

Zamanla duzelecek diyebilirim sadece canim:KK43: benim buyukte oyleydi. Sen de diger arkadaslari gibi yaralarin iyilesene kadar sagip versen yada bi ogun mama seklinde ilerlesen nasil olur ki. Emzikte deneyebilirsin
O aciyi bildigim icin her sey mübah bu yolda. Ne gece ne gunduz uykumuz vardi. İki saat sallardim daldi deyip birakirken uyanirdi. Sallamam diyen ben ayagimda da salladim,kucagimda da, bebek hamagi aldik en sonunda. O biraz rahatlatti. Gun gectikce uykusu biraz daha uzaya uzaya sizlerde rahatlayacaksiniz insallah.

:KK200:Bi kac oneri vardi etrafimdan gelen. Bebegin uyudugu yere lavanta kesesi asin bas ucuna. Ya da odaya lavanta yagi koyun uykusu icin iyi gelirmis. Bir de bi bitki vardi rahat uyumasi icin ama neydi anason muydu yanlisim varsa duzeltin lutfen. Ashabi keyf isimlerini arapca olarak yazip yastiginin altina koyun derler inancli ninelerimiz felan.uyumayan cocuklar icin... Annenin sutunden melisa cayi da gecer dediler. Melisa cayini rahatlatici ozelligi varmis. Bi arasitirin derim anneler. İnsallah faydasi olur

X