2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Bir de ben bir hafta oldu ama daha korse alamadım. Markası falan var mı kilotlu olan mı iyi belden olan mı?
Benim eşim medikal den almış markasını hatırlamıyorum ama belden olanlardan çok iyi oluyo hem hareketlerin kolaylaşıyo desteklediği için hemde bende baya göbek vardı ilk doğumdan çıktığımda şimdi 12 gunluguz çok çok azaldı tavsiye ederim

Off benimde gunum yakin ama sabirim yok kalmadi :KK43: hic nisaniniz geldimi . Kansiz yada kanli. Hic agrim sizimda yok kafayi yicem gelsin artik bebisim yaa :KK43:

ben çok karşıydım emziğe ama hata etmişim. uyutmak için verip bırakınca alırsan rahat edersin hiçbi emziği tutmuyor.beni emzik yaptı kızım çok yoruluyorum

Şuan bizdede durum aynı ya :KK43: yerine koyduğum an ağlıyo memede uyuyo emzik almıyo anlamadım bu işten bişey. Dinlenmezsek sütümüz olmazki napcaz :KK43:

Kizlar bana kizmayinda, ne bu sizdeki sezerjan meraki oh ne kolaymis, kolaya kaciyosunuz sanki , tabiki durumu ciddi olanlara degil bu dediklerim. Kizlar siz kafayimi yediniz nekadar sagliksiz nekadar kotu sezerjan tercih etmeniz sakincali bi durum olmadiktan sonra. Bide dogurdum diyosunuz ,oyle dogummu olur. Ama bu suc sizin degil, turkiyenin doktorlarinin zihniyetiyle alakali. Yurt disinda kessinlikle boyle bi secim soz konusu olamaz, egerki dogum aninda yada dogumdan once gorulen bi risk varsa bebekle ilgili yada anneyle ilgili ancak ozaman acilden doktorlar direk alir sezerjana. Bu ne rahatlik boyle turkiyede. Yazik yani.

Bu mesajını hatırladımda bi an !!!

Selam.benim de bir yasında kızım var.ve iki ay sonra doğum yapcam inşallah.sizin bebeklerin arası ne kadar.ben de korkuyorum cok zor olur mu iki çocuk die :KK43:
Once hayirli olsun canim. Saglikla kucagina al insallah. Zorluklari olmaz mi tabi ki var. Allah tan ikinci bebegim daha sakin simdilik. Aralarinda 23ay var tam. Kisisel bakimlarina yetisiyorum cok sukur... Ama ilgi olarak ilk ogluma eksik kaliyorum bazen. Bu da duygusal olarak uzuyor beni. hic arkadas ve akrabamiz olmadigi icin surekli benimle oyunlar oynamak istiyor. Disari cikaramiyorum.bu bosluklari babamiz doldurmaya calisiyor:KK43:
İlerisini dusunup kendimi rahatlatmaya calisiyorum. Onlar iki arkadas gibi oyun oynama cagina geldiklerinde bizden keyiflisi olmayacak sanirim. simdilik herkes fedakarlik yapabilir diye dusunuyorum. Yeri geliyor minigimi bile emerken biraktirmak zorunda kaliyorum. Cok derinlere inip dusunursem kafayi oynatirim diye bazen oluruna birakiyorum. Yoksa her sey zorlasiyor aglama krizlerine giriyorum. Dilerim senin de ikinci bebegin cook sakin olur ve ilk bebeginle ilgilenme firsatin cok olur. İkisi birlikte buyuduklerinde yapacaginiz eglenceli tatilleri,gezmeleri dusunup rahatlamaya calis insallah...

15-16. Günde rahat oturup kalkmaya başladım ama o dediğin yerdeki dikiş zorluyo hala.ağrı var. Ben hiç kontrole de gitmedim benim de devletti hiç çağırmadılar
Canim sana da mi sonda taktilar? İdrar deliginin oraya dikis atilmiyor normalde. Benim ki anormal bi durum yani.
Beni de cagirmadi dr ben dikisimin acildigini farkedip gittim dr a.

idilduam idilduam kaç kılın kaldı ? Bende doğumdan 3 gün sonra sardı göbeğimi 10.günde korse taktım dikişlerden dolayı göbeğim yok gibi suan.ama şu basenleri napcam onu bilmiyorum
insanbuL insanbuL fıtığı karşısında saygıyla egiliyorum :) 7 kilom kaldı benim bende bişey yapmıyorum Zayıflamak için yeter ki sütum olsun​
Aynen Oyle sut olsun bebecikler doysun kilo da neymis :) benim bünyem kilo tutmuyor zaten. annem henuz goremedi beni. Gorse kesin uzulecek tombis halimi cok seviyordu :)

Selam kızlarr..Bebişlerinize emzik veriyomusunuz? Çol kararsız kaldım vermelimi vermemelimi? Siz ne yaptınız merak ediyorumm..

Ben annemlemdevamli kavga ediyorim
BEn bermek istiyorum o verdirmiyo yok salyali olur yok gec konusur yok genesi yorulir bi iki kere verdin aldi dahada vermedim ama annemin olmadigi bigun ben zorlanirsam veririm :KK70:

Ben annemlemdevamli kavga ediyorim
BEn bermek istiyorum o verdirmiyo yok salyali olur yok gec konusur yok genesi yorulir bi iki kere verdin aldi dahada vermedim ama annemin olmadigi bigun ben zorlanirsam veririm :KK70:
:)) benimde tam tersi aynı kaygılarımı anneme söyledim o da bana dediki sende emzikle büyüdün geçte konuşmadın dişlerinde gayet güzel :))) çok ikna edici konuştu :)) sonra düşündüm valla eskiden tüm çocuklarda emzik vardı,şimdi herşeyi araştırmaktan tereddütlü yaklaşmaktan ne yapıcağımızı şaşırdık :)

X