2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
canım sağıyor musun ki nerden biliyorsun kaç cc çıktığını memeden? yada bebeğin aç mı? bunlar yoksa boşuna evham yapıp gerçekten azaltma sütünü düşünme bebeğin doyduysa şükret kapat konuyu. bazı şeylerin üstüne fazla düşünmek zararlı oluyo.
gerçekten sütün azalınca anlarsın zaten o zaman bol su iç sağlıklı beslen ve uyu. uyumasan da dinlen.yorgunluk azaltıyor sütü.
Iki memedenn50 cc cikti cnm simdi sagdim

canım kilo almaya başlayınca derisi soyuluyor oğlunda olmamış mıydı? banyodan sonra bebe yağı sürdük bi iki gün biz ama sürmesek de olurdu
Canim benim hafizam yi degil ama kv ile iddialastik. Ben onda da oldu dedim o yok olmadi bunda niye oldu ki deyip kafami kurcaladi.

Ay benim her yerim dikiş ya dr bile bu kadar dikişim çoknadir atyrz dedi.her yer sıkılıyo.beni de arayıp oturmaya gel diyo kv.sanki normal birini çağırıyo onun gelip yoklaması gerekirken ben girckmişim.insanlar çok ilginç ya valla
Bişey de diyemysn ki
Dikislerin suan ne durumda peki kapandi mi? Rahatca oturup kalkabiliyor musun?
Pasta borekte yapayim mi deseydin :KK70:

ALTINIM ALTINIM canım ben eve geldim bu doğumda göbek 6 aylik gbi duruodu annem hemen sardı gobegimi ve görenler aaa hiç kilo kalmamış aynısın maşallah dio sua n 16. Gun 8 kilo var fazla korse giyebiliosan giy yoksa sardır karnını sıkı sıkı

Canim
Ilk sardilar ama rahat edemedim dikislerim acidi falan sonrada saranadim dikisim cok az akiyo banyodan sonra bide sarip tehlikeyw atmayim

Dikislerin suan ne durumda peki kapandi mi? Rahatca oturup kalkabiliyor musun?
Pasta borekte yapayim mi deseydin :KK70:
15-16. Günde rahat oturup kalkmaya başladım ama o dediğin yerdeki dikiş zorluyo hala.ağrı var. Ben hiç kontrole de gitmedim benim de devletti hiç çağırmadılar

kızlar doğurmayan kaldı mı çoktandır girmiyorum fırsat bulamadım kendi işim olduğu için arada işe de gidiyorum annemde memlekete gitti kv bakıyo bebeğime malesef hatta şu an işyerimden yazıyorum çok şükür 12 temmuzda sezeryanla doğum yaptım bende kızımda sağlıklıyız herkesler iyi dimi? bebeği sürekli emen var mı aranızda doyduğu halde aranan bu aralar bana sıkıntı yaşatıyor kızım sabahları huysuz oluyor sürekli meme istiyor sütümde geliyor şükür ama aşırı değil arada sağıyorum günde iki kere mama takviyesi yapıyorum bir öğlen bir gece olacak şekilde bizde durumlar böyle :KK54:

bu arada ben korse kullanıyorum karnım bayağı indi ilk hastane çıkışında 7 aylık gibiydim şu an 3 aylık gibi falan görünüyorum.mutlaka kullanın derim ben.

idilduam idilduam kaç kılın kaldı ? Bende doğumdan 3 gün sonra sardı göbeğimi 10.günde korse taktım dikişlerden dolayı göbeğim yok gibi suan.ama şu basenleri napcam onu bilmiyorum
insanbuL insanbuL fıtığı karşısında saygıyla egiliyorum :) 7 kilom kaldı benim bende bişey yapmıyorum Zayıflamak için yeter ki sütum olsun​

kızlar doğurmayan kaldı mı çoktandır girmiyorum fırsat bulamadım kendi işim olduğu için arada işe de gidiyorum annemde memlekete gitti kv bakıyo bebeğime malesef hatta şu an işyerimden yazıyorum çok şükür 12 temmuzda sezeryanla doğum yaptım bende kızımda sağlıklıyız herkesler iyi dimi? bebeği sürekli emen var mı aranızda doyduğu halde aranan bu aralar bana sıkıntı yaşatıyor kızım sabahları huysuz oluyor sürekli meme istiyor sütümde geliyor şükür ama aşırı değil arada sağıyorum günde iki kere mama takviyesi yapıyorum bir öğlen bir gece olacak şekilde bizde durumlar böyle :KK54:

Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsun inşallah.benim oğlanda uyanıkken sürekli emmek istiyor aç değil kilo alımı da iyi 31 gün oldu bugün aşıya gittik aile hekimine sordum emme refleksi olduğu için aranması sürekli meme istemedi normalmiş bizde sabah 6 dan 8 e kadar memedeyiz :)

bu arada ben korse kullanıyorum karnım bayağı indi ilk hastane çıkışında 7 aylık gibiydim şu an 3 aylık gibi falan görünüyorum.mutlaka kullanın derim ben.
canım normal mi yaptın sezeryanla mı. birde rica etsem nasıl bir korse kullanıyorsun foto yükleyebilir misin ? bu konuda çünkü hiçbir fikrim yok ona göre almak istiyorum. sağlıkla kal

idilduam idilduam kaç kılın kaldı ? Bende doğumdan 3 gün sonra sardı göbeğimi 10.günde korse taktım dikişlerden dolayı göbeğim yok gibi suan.ama şu basenleri napcam onu bilmiyorum
insanbuL insanbuL fıtığı karşısında saygıyla egiliyorum :) 7 kilom kaldı benim bende bişey yapmıyorum Zayıflamak için yeter ki sütum olsun​
8 kilo var ama 5 kg meme dir yani :KK70: gören çok iyisin maşallah dio ama memelerden gomleklerim fln olmuo üstten pamtalonlarim oluo çok sukur:sampiyon: insanbuL insanbuL un karşısında saygıyla egilmek kalio bize Hoppa

canım uyanıkken rüya görmek normal bi durum değil iyi ki başlamışsın psikologa.
bende de ağır depresyon varmış illa psikiyatriye gidin dediler dün kontrolde ama ben gitmedim evdekiler gittikten sonra yine böyle devam edersem gidicem ama. saçma saçma şeyler düşünüyorum bu ara. herkes bana komplo kuruyo sanki bi yandan da yanlış olduğunu biliyorum ama herkesten şüpheleniyorum. kv bebeğime sarılıyor vermiyo bazen bana. annem Bebeğime kendi çocuğu gibi sesleniyor herkes sanki bıraksam el koycak yavruma babası bile bazen vermiyo bana. ha sen ha ben ne farkeder diyo ya anne başka diğerleri başka anlatamıyom
Psikolog bana lohusalıkta yaşadığın stres çok normal dedi. Başkalarının ne söylediği ile ilgili zihin okuma yapmamaya gayret et dedi. İlk gittiğim için genel bir konuşma oldu zaten. Bu dönemde normalde kv ile süper anlaşıp lohusalıkta ondan parçalamak istiyorum diyr söyleyen danışanlarım oldu dedi.
Kv cmtsi gidiyor yemin ederim dört gözle bekliyorum. Eşim de yanımda olamıyor çok geç geliyor işi çok yoğun bu aralar. O olsa en azından yanımda çok daha iyi olur, bu kadar korkmazdım belki de...

X